Työpöytä
 
 
 

VTS:lle koko taloushallinnon ekosysteemi Azetsilta

Kun VTS, Tampereen suurin vuokranantaja, etsi taloushallinnon järjestelmätoimittajaa, se päätyi kumppanuussuhteeseen Azetsin kanssa. Azetsin julkisen hankinnan tarjouskilpailun voittanut ratkaisu piti sisällään Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP-ratkaisun, Nomentia Banking -maksuliikennepalvelun, Baswaren AP -ostolaskujen kierrätysjärjestelmän sekä osto- ja myyntilaskujen välityspalvelut.

Azetsilla hinta ja kokonaisratkaisu olivat kohdillaan 

VTS kävi kilpailutuksessa tarkasti läpi rakennettaan ja tavoitetilaansa eri toimittajien kanssa. Pisteytys tuli julkisen hankinnan prosessien mukaisesti ja Azets sai parhaat pisteet.  

”Azetsilla oli valmiita ratkaisuja, jotka sopivat ympäristöömme”, kertoo Ville Salo, talouspäällikkö, VTS. 

VTS:llä ollaan tyytyväisiä projektiin ja sen lopputulemaan

Käyttöönotto oli sujuva VTS:n kannalta. Azetsilta oli asiantuntevia henkilöitä mukana toteuttamassa projektia ja se eteni ketterästi.

”Teimme tiettyjä muutoksia matkan varrella. Ne saatiin ne hyvin käsiteltyä Azetsin asiantuntijoiden kanssa ja saimme lopputuloksena toimivan kokonaisuuden”, sanoo Salo ja jatkaa, ”Azetsin tuki oli erinomaista migraatiossa ja muissa projektiin liittyvissä asioissa. Projekti meni kokonaisuudessaan varsin mallikkaasti läpi ja pysyimme hyvin aikataulussa.”

 

Tuloksena oli meille vahvasti integroitu prosessi. Olemme tyytyväisiä, että saimme koko taloushallinnon ekosysteemin Azetsilta yhden luukun -periaatteella.

Ville Salo, talouspäällikkö, VTS

Automaation aste nousi ja manuaalinen työ väheni

VTS:llä tietoja ei enää siirretä Excelin kautta, vaan integraatiot automatisoivat tiedonsiirron.

”Saimme vähennettyä paljon manuaalisia työvaiheita ja nostettua automaation astetta. Se on ehkä isoimpia muutoksia, joka vapauttaa työaikaa tärkeämpiin tehtäviin”, kertoo Salo.


Azetsin taloushallinnon interim-konsultilta apua joustavasti

Projektin tiimellyksessä VTS:lle nousi tarve saada lisää tukea tiimiinsä. Azets pystyi auttamaan nopeasti tarjoamalla avuksi interim-asiantuntijan, joka tuki esimerkiksi Business Centraliin liittyvissä kysymyksissä.

”Tarvitsimme projektissa lisää resursseja migraation onnistumisen tueksi. Saimme Azetsilta taloushallinnon interim-konsultin avuksemme todella nopealla varoitusajalla”, kertaa Salo avun tarvetta. Hän jatkaa: ”Olemme tyytyväisiä siihen, että tarpeen tullen voimme saada apua taas Azetsilta, jossa on kokemusta meidän järjestelmäympäristöstämme.”

Osaavat asiantuntijat tuovat lisäarvoa haastamalla ja kehitysideoilla

VTS on hyötynyt Azetsin asiantuntijoiden ja erityisesti interim-konsultin käytöstä. He ovat helpottaneet prosessien kehittämistä.

”Azetsin asiantuntijat ovat osanneet haastaa käytäntöjämme ja antaa kehitysideoita sekä parannusehdotuksia prosessiin matkan varrella. Heillä on toimeen tarttuva asenne ja kokemuksen tuoma näkemys, jota he osaavat soveltaa asiakkaan ympäristöön”, kertoo Salo.

Järjestelmäkokonaisuus toimii odotetusti

VTS:n käyttäjät ovat tyytyväisiä järjestelmäkokonaisuuteen ja automaatioon. ”Kukaan ei haikaillut vanhaan ympäristön. Olemme saaneet tuotannosta hyvää palautetta esimerkiksi ostolaskuprosessista. Ympäristössä on menty eteenpäin ja se palvelee hyvin tarkoitusta ja erityisesti raportoinnin tarpeita”, kuvailee Salo kokemuksia.

Azetsin palveluntuotanto on tehnyt VTS:n vaikutuksen

Salo on tyytyväinen palveluntuotantoon: ”Azetsin palveluntuotannossa on joustavasti pystytty reagoimaan pyyntöihin. Olemme pystyneet laaja-alaisesti hyödyntämään Azetsin osaamista talousprosessiemme kehittämisessä.”

VTS on sittemmin ottanut käyttöön myös Azets Expense matka- ja kululaskusovelluksen ja kehittää järjestelmiä eteenpäin Azetsin kanssa.

”Olemme edelleen kehittäneet talouden ekosysteemiämme yhdessä Azetsin kanssa. Se palvelee hyvin liiketoimintamme tarpeita”, sanoo Salo. Hän summaa: ”Koen, että meillä on Azetsin kanssa aito ja välittävä kumppanuussuhde. Kehitysasioissa yhteistyössä on todella voimaa.”

vts_logo_rgb.jpg

VTS lyhyesti

VTS-kodit on Tampereen suurin vuokranantaja, joka omistaa ja hallinnoi n. 9500 asuntoa yli 180 kiinteistössä. Kiinteistöt sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Suurin osa kiinteistöistä on kerrostaloja ja valtion rahoittamia ns. Arava-asuntoja. VTS-kodit peruskorjaa ja rakennuttaa uusia asuntoja jatkuvasti.

Lisätiedot VTS-kodit - VTS-kodit vuokra-asuntoja Tampereella

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.