top banner image
 
 
 

Liiketoiminta hallintaan

CoZonen avulla näet liiketoiminnastasi niin yleiskuvan kuin yksityiskohdatkin ja voit muodostaa tarkan näkemyksen yrityksesi tilanteesta. Kaikki tarvitsemasi tieto on yhdessä paikassa. Vähemmän säätöä, enemmän lisäarvoa. Niin yksinkertaista se on.

 
briefcase.png

 

 

Kaikki yhdessä paikassa

Saat yhdellä silmäyksellä kattavan kokonaiskuvan yrityksesi taloustilanteesta, sopimuksista, raportoinnista, laskuista, palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnosta. Kaikki järjestelmät ovat yhdessä pilvipohjaisessa portaalissa, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi.

vähemmän aikaa ikoni
 

Vähemmän hallintoon kuluvaa aikaa 

Anna meidän auttaa sinua hallintoasioissa ja keskity itse ydinliiketoimintaasi. CoZonen ansiosta voit käyttää aikasi siihen, mikä on arvokkainta.

tietojen siirto digitaalisesti ikoni

Digitalisoi yrityksesi

Astu tulevaisuuteen ja digitalisoi yrityksesi. Digitaalisuus on moderni, tehokas tapa hallita liiketoimintaa.

CoZone asiakasportaali piirroskuva

CoZone

Menesty liiketoiminnassasi ja tee elämästäsi helpompaa.

 

Luo oma CoZone-ympäristösi

Meille on kunnia-asia tarjota yrityksellesi täysin digitaalisia ja pilvipohjaisia järjestelmiä CoZone-työtilaan integroitavaksi. Luo sovelluksista oma ympäristösi, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Kaikkien järjestelmien kehittäjinä ovat toimineet osaavat IT-asiantuntijamme, jotka ovat perehtyneet sekä teknologiaan että liiketoiminnan sujuvoittamiseen. CoZonessa nämä kaksi osa-aluetta yhdistyvät saumatta toisiinsa, mikä auttaa sinua tekemään työsi tehokkaammin ja keskittymään siihen, minkä osaat parhaiten.

Tutustu CoZone-tuotteisiin

Agreement.png CoZone Agreement

Ei enää sopimusmääräaikojen ylityksiä: CoZone Agreementin avulla pystyt hallitsemaan sopimuksia ennakoivasti. Kun on auditoinnin aika, olet valmiina jo hyvissä ajoin. CoZone Agreementilla hoidat myös sopimusten sähköiset allekirjoitukset.

DiscoverCoZone Discover

Tämä palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja talousraportoinnin kattava työkalu on täydellinen valinta suomalaisille asiakkaillemme. Se on samankaltainen kuin CoZone Report, mutta se on räätälöity suomalaisen taloushallintojärjestelmän mukaan. Huippuluokan Business Intelligence ‑toimintojensa ansiosta CoZone Discover on täydellinen kumppani liiketoiminnan ja päätöksenteon tueksi.

Drive.pngCoZone Drive

CoZone Drive on erinomainen alusta tiedostojen ja asiakirjojen jakamiseen koko organisaatiossa. Sen avulla useat henkilöt voivat käyttää ja muokata tiedostoja ja asiakirjoja yhtä aikaa sekä tehdä yhteistyötä ilman sähköpostitulvaa.

Employee.pngCoZone Employee

Täydellinen linkki työntekijöiden ja johdon välille! Hallitse työaikaraportteja, lomasuunnittelua ja palkkalaskelmia suoraan matkapuhelimellasi.

Muut järjestelmät ovat myös tervetulleita

Haluaisitko kaikkien liiketoimintasovellusten olevan yhdessä ja samassa portaalissa, mutta sinulla on jo vakituisessa käytössä raportointiohjelma tai HR-järjestelmä, johon olet tyytyväinen? Jos näin on, meillä on sinulle hyviä uutisia! Voit tuoda järjestelmäsi CoZone-portaaliin ja synkronoida portaalin muiden liiketoimintajärjestelmien kanssa – ja saada kaikesta kattavan kokonaiskuvan.

Haluatko tietää, voiko nykyisen järjestelmäsi integroida CoZoneen? Ota meihin yhteyttä! Meillä on suuri joukko huippuosaavia IT-kehittäjiä, joiden päämääränä on löytää kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu.

Tässä joitakin järjestelmiä, joita CoZone tukee ja joiden kanssa sen voi integroida:

  • Visma.net
  • Visma Proceedo
  • Visma Severa
  • Visma Advantage
  • Agda Time Reporting
  • Saima HR
  • M2
  • Invoicia
  • Quinyx
  • zExpense

Digitaalisuuden asiantuntijat

Asiakkaidemme digitalisaation edistäminen on luonnollinen osa kaikkia prosessejamme. Siihen sisältyy asiakirjojen digitalisointi mutta myös automaatio eli esimerkiksi robotiikan tai tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnan analysoinnissa tai prosessien optimoinnissa.

Azets on luotettu tekninen neuvonantaja tuhansille yrityksille. Suomessa autamme asiakkaita monilla eri osa-alueilla, esimerkiksi IT-järjestelmäkonsultoinnissa, prosessikehityshankkeissa, GDPR-asioissa sekä ERP- ja HR-ratkaisujen määrittämisessä (tuki ja jatkuva kehittäminen mukaan lukien).

Autamme yrityksiä teknologian ja ydinliiketoiminnan strategisessa yhdistämisessä.

Kirjaudu CoZoneen

Mikäli sinulla on jo tunnukset CoZone-portaaliin, tästä pääset kirjautumaan sisään. 

Kirjaudu sisään

puhelin ikoni  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.