Työpöydän ääressä
 
 
 

Lahden Pelicans

Referenssitarina

Azetsin monipuolinen palveluvalikoima Lahden Pelicansin tukena

 

Lahden Pelicans on Päijät-Hämeen suurin, kaunein ja vahvin brändi. Ainakin näin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen Pelicansia esittelee.

Liigakiekosta suurelle yleisölle tuttu Pelicans on kuitenkin myös osakeyhtiö, jonka tarkoitus on tehdä bisnestä. Jääkiekkoliiketoiminnan lisäksi Pelicansilla on palveluliiketoimintaa, eli käytännössä ravintolatoimintaa.

Taloushallinnon osalta Lahden Pelicans on luottanut Azetsiin jo pitkään. Azetsilta he saavat kokonaisvaltaisen palvelun ja tukea turhista tunteista irti päästämiseen.

lahden_pelicans logo.png

Tunnepohjaisesta päätöksenteosta irti

– Erityispiirre meidän toiminnassa on se, että tunne määrittää meillä paljon. Tämä on kuitenkin liiketoimintaa, ja siksi sitä tunnetta pitäisi suodattaa pois. Siinä tämmöinen kunnon taloushallinnon kumppani on valtavan hyvä, koska silloin päätökset ja analyysit tehdään validiin dataan perustuen, Pöyhönen kertoo.

Azets toimittaa Pelicansille varsin kattavan paketin taloushallinnon palveluja ja ohjelmistoja. Käytössä on mm. Netvisor, Visma M2 -matkalaskutusjärjestelmä sekä Azets Navita -budjetointityökalu.

– Haimme modernia hyvin palvelevaa taloushallinnon palveluiden toimittajaa, ja Azetsista olemme semmoisen saaneetkin, Pöyhönen kiittelee.

 

Lahden Pelicans jäällä.jpg

Rahaa säästynyt

Yhteistyön avulla on lisääntynyt ymmärrys liiketoiminnasta. Lisäksi Pelicans on saanut konsultointia ja controller-palvelun. Toiminnasta on löytynyt mm. turhia kulueriä, ja sitä kautta saatu konkreettisia säästöjä aikaan. Pöyhönen uskaltaakin suositella Azetsia muillekin.

– Heidän kauttaan saa paljon hyvää tietoa, siellä tuntuu olevan valtava osaaminen takana. Lisäksi heidän tarjoamat työvälineet ovat järkyttävän hyvät, ja palvelun laatu on ihan kymppi plus. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, Pöyhönen päättää.

 

Lahden Pelicans työntekijä työssään.jpg

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.