Mies ja nainen tietokoneella
 
 
 

Ostoreskontra

Saapuneiden laskujen kirjaamiseen, kierrättämiseen ja maksamiseen ei kannata käyttää enempää aikaa kuin on tarpeen. Tutustu ostoreskontran tehostamisen kokonaisratkaisuumme!

 

Olemme kehittäneet ostoreskontran tehostamiseen ratkaisun, jonka avulla hoidat laskujen vastaanottamisen, niiden käsittelyn ja kierrätyksen ja hyväksymisen oikeilla henkilöillä sekä laskujen oikea-aikaisen maksamisen. Mikäli saat vielä laskuja paperisina, ei sekään ole ongelma - skannaamme paperilaskut ja tallennamme ne ostoreskontraratkaisuun. Kiertävät laskut voitte käsitellä selaimella, jopa helposti kännykän avulla.

Ostoreskontran tehostaminen - kokonaisratkaisumme hyödyt

rattaat

Ostolaskuihin liittyvät aikaa vievät rutiinit automatisoidaan

pilvi

Ostoreskontraratkaisumme eivät ole sidoksissa aikaan ja paikkaan

nuoli

Maksut lähtevät juuri oikeaan aikaan

pää

Pääsette keskittymään omaan ydinosaamiseenne

Tekoälyn vaikutukset ostolaskujen käsittelyprosessin ulkoistukseen webinaaritallenne

Mikäli olet jo ulkoistanut ostoreskontran tai ulkoistaminen kiinnostaa ja haluat lisäksi tutustua tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin ostolaskuprosessin automatisoinnissa, tämä webinaaritallenne sinun kannattaa katsoa.

Lataa webinaaritallenne

Nopeutta ja joustavuutta ostolaskujen käsittelyyn

Automatisoimalla yrityksesi laskujen kierrätyksen lyhennät laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Lisäksi kierrätykseen liittyvät päällekkäiset työtehtävät ja virheet vähenevät.

Tutustu ostolaskujen kierrätykseen

Miksi kannattaa valita Azets ostolaskujen kierrätykseen?

Saat testatun ja toimivan palvelukokonaisuuden juuri sinun yrityksesi toimintoihin sopivana. Olemme Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja, joten järjestelmää on myös helppo laajentaa, mikäli teille tulee kehitystarpeita myöhemmässä vaiheessa.

Tutustu CogiDocsiin

 

Harkitsetko taloushallinnon ulkoistamista?

Valitse luotettava sähköinen taloushallinnon ulkoistuskumppani. Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen -opas
Lue neuvot keskisuurille yrityksille.
Tutustu oppaaseen

Opas
Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen -opas
Tutustu oppaaseen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Myynnin puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com. 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.