Palaveri työpöydän ääressä
 
 
 

Työntekijätietojen hallinta

Azets Employee on Azetsin digitaalinen HR-työkalu, joka yhdistää työntekijät, johdon ja palkanlaskennan täydellisesti toisiinsa. Hallitse työaikaraportteja, lomien suunnittelua ja vastaanota palkkalaskelmia suoraan matkapuhelimeesi.

Sormi tabletilla

Täysi hallinta kaikkiin työntekijätietoihin

Vain yhdellä kirjautumisella näet kaikki tarvitsemasi tiedot. Tämän digitaalisen HR-työkalun avulla pystyt hallitsemaan hyväksyntöjä, palkkalaskelmia ja tarkistamaan kaikkien työntekijöiden nykytilanteen missä tahansa - saumattomasti ja ilman vaivaa.

Kalenteri ikoni

Vähemmän aikaa henkilöstöhallinnossa

Haluatko löytää riittävästi aikaa henkilöstöasioiden hoitamiseen? Sitten et ole yksin. Azets Employee on suunniteltu sopimaan kiireisiin aikatauluihin - hyväksyntä on helppoa, yleiskuvan tilanteesta saa helposti ja tiedonkulku on tehokasta.

Maapallo ikoni

Osa tehokasta työelämää

Paranna henkilöstön työtyytyväisyyttä luomalla digitaalinen työtila, jossa työntekijät löytävät kaikki tärkeät tiedot yhdellä napsautuksella - tietokoneella tai puhelimitse, keittiön pöydällä tai matkalla seuraavaan kokoukseen.

Työntekijätietojen hallinta piirroskuva

Digitaalinen HR-työkalu

Azets Employee on Azetsin HR- ja työaikajärjestelmä, joka on kehitetty parantamaan johdon, työntekijöiden ja palkanlaskijoiden välistä yhteistyötä ja tiedonkulkua. Sen avulla hallitset kaikkea työntekijätietoa koko organisaatiossa.

 

Sopii kaikille yrityksille

Azets Employee on käytettävissä kaikenlaisissa yrityksissä. Azetsin asiakkaat pääsevät omaan Azets Cozone -ympäristöön, ja Azets Employee on saatavana tämän portaalin sisällä vain yhdellä sisäänkirjautumisella. 

Nopea käyttöönotto

Kaikilla työntekijöillä on oma käyttäjätunnus Azets Employee -palveluun ja he voivat aloittaa sen käytön heti, kun heille on luotu oma profiili. Käyttöönotto tehdään helposti konsulttimme avulla ja se tehdään keskimäärin muutamassa päivässä. 

Näin pääset alkuun

Aloittaaksesi Azets Employee-sovelluksen käytön tai saadaksesi pikaisesti vastauksen kaikkiin sovellukseen liittyviin kysymyksiin, voit olla yhteydessä sovelluksesta palkanlaskentaan.

Voit myös ottaa yhteyttä Azetsin yhteyshenkilöösi, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

GDPR ja henkilötietojen hallinta

Kuten itse Azets Cozone-portaali, myös Azets Employee-sovellus on turvallinen ja täysin GDPR-yhteensopiva. Portaalissa tapahtuva viestintä, mukaan lukien tiedonsiirrot, ovat kaikki yhdellä alustalla.

Azets Cozone-portaali tukee tietoturvatoimintoja, kuten kaksivaiheista tunnistautumista, IP-rajoituksia ja suojattua auditointilokia maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.