Töihin asiakkaallemme

Tällä sivulla näet asiakasyritystemme avoimet työpaikat. Mikäli sinulle sopivaa paikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit jättää myös avoimen hakemuksen. 

 
Avoimet työpaikat
Tehtävänimike
Kaupunki
PayTV Partner Manager / Digita Oy
Myynti ja asiakaspalvelu
Helsinki
Hae
Business Development Manager / Digita Oy
Myynti ja asiakaspalvelu
Helsinki
Hae
Avoin hakemus
Useita paikkakuntia
Hae

Kirjaudu/rekisteröidy

Voit myös luoda itsellesi käyttäjätunnuksen järjestelmäämme ja hallita omia tietojasi järjestelmässä.

Osallistuessasi rekrytointiprosessiimme lupaamme sinulle positiivisen työnhakijakokemuksen ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten noudattamisen toiminnassamme. Keräämme säännöllisesti palautetta rekrytointiprosessiemme sujuvuudesta. Voit tutustua Azetsin yksityisyydensuojaselosteeseen täällä.

 

Tutustu rekrytointiblogeihimme

8.11.2019: Arvato's talented Legal Team would love to welcome a new colleague, Head of Legal, to join their Finnish organization 

Arvato Finance Solutions is a trusted financial services partner for businesses. We like to think we are the backbone of growth for our clients by means of predictive analytics, leading-edge platforms and big data. Arvato’s Finnish organization was established in 2001 and is located in central Helsinki and Turku with approximately 80 employees. We are now searching for a Head of Legal to join our Legal team. 

9.5.2019: Azetsin rekrytointitiimi esittäytyy

Tutustu Azetsin rekrytointitiimiin. Azetsin rekrytointitiimi luo vaikuttavia kohtaamisia yhdistämällä osaajat työnantajiin sekä edistämällä aitoja työnantajakuvia.

3.5.2019: Swecon palkkahallinnossa vahvuutena yhteistyö

Sweco Finland Oy etsii palkanlaskentatiimin esimiestä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. (Haku päättynyt.)

5.3.2019: Arvato etsii perintäkäsittelijää Turun toimistoon.

Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Arvato Finance on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. (Haku päättynyt.)

24.10.2018: Muistiystävällisen Suomen puolustaja

Muistiliitto toimii yhdessä 44 muistiyhdistyksen voimin muistisairaiden ja muistiperheiden valtakunnallisena järjestönä. Muistiliiton loppuvuosi on uuden aikaa, sillä kasvavan ja kehittyvän järjestön vetovastuuseen etsitään nyt toiminnanjohtajaa. (Haku päättynyt.)

3.5.2018: Opintokeskus Sivis luovii tietä järjestökoulutuksen asiantuntijana

Opintokeskus Sivis on pitänyt perinteet mukanaan ja toiminut 75 vuoden ajan vapaan sivistystyön suunnannäyttäjänä. Paljon on tapahtunut matkan varrella, ja muutokset ovat vieneet Sivistä hallinnollisesta toimijasta kohti asiantuntijaorganisaatiota, jossa koulutus- ja kehittämistyön kärkeen tähdätään vuorovaikutteisella verkostotoiminnalla. Tänä keväänä Siviksen muutokselle etsitään uutta luotsaajaa nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin. (Haku päättynyt.)