Joukko ihmisiä istuu ja odottaa vuoroaan
 
 
 

Töihin asiakkaallemme

Tällä sivulla näet asiakasyritystemme avoimet työpaikat. Mikäli sinulle sopivaa paikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit jättää myös avoimen hakemuksen. 

Avoimet työpaikat
Tehtäväalue
Kaupunki
Avoin hakemus
Useita paikkakuntia
Hae

Asiantuntija-, päällikkö- tai johtotason tehtäviin asiakkaallemme

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan seuraavan askeleen urallesi. Etsimme eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia asiantuntijoita sekä ammattilaisia päällikkö- ja johtotason tehtäviin.

Olemme erikoistuneet seuraaville toimialoille 

  • Taloushallinto: Löydät kauttamme laajalla skaalalla taloushallinnon työmahdollisuuksia
  • HR: Etsimme erilaisia henkilöstöhallinnon ammattilaisia ja moniosaajia generalistista manageriin asti. Kauttamme voit päästä myös In-house konsultiksi monipuolisiin HR - ja rekrytointitoimeksiantoihin asiakkaillemme.
  • B2B myynti: Kun B2B -myynti on erityisosaamistasi, voit löytää seuraavan työpaikkasi kauttamme.
  • Hallinto: Etsimme ammattilaisia erilaisiin hallinnon tehtäviin - on ammattitaitosi hankittu sitten projektien, lakiasiain- tai esimerkiksi hankintatehtävien parista.
  • Teknologia: Voit löytää kauttamme teknologia-alan tehtäviä esimerkiksi kehittämisen, järjestelmäprojektien ja ICT-palveluiden parista.

Lue lisää asiakkaistamme.

Tartu mahdollisuuteen luomalla profiilisi

Tartu mahdollisuuteen luomalla profiilisi rekrytointijärjestelmäämme ja hakemalla avointa tehtävää sen kautta. Julkisessa haussa olevat avoimet työpaikkamme löydät aina sivun yläreunasta. Jos sinulle mielenkiintoista mahdollisuutta ei ole juuri avoinna, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Käymme säännöllisesti läpi uusia profiileja ja sopivan tehtävän avautuessa, olemme sinuun yhteydessä. Profiilin luominen  on nopeaa ja huolehdimme myös asianmukaisesti henkilötietojesi turvallisuudesta. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä Azetsilla.

Etsimme aktiivisesti osaajia myös LinkedInissä ja voitkin saada meiltä yhteydenoton avoinna olevasta työmahdollisuudesta, sillä kaikki työpaikat eivät ole aina julkisessa haussa.

 Piirroskuva profiilin täyttäminen

Näin rekrytointiprosessi etenee

Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan ja työnantajan. Rekrytointiprosessi koostuu useista erilaisista vaiheista. Alla on kuvattuna rekrytointiprosessimme ja toimintatapamme, prosessin erilaiset vaiheet ja mitä on odotettavissa sen aikana.

Näin saavut Azetsille

Sijaitsemme aivan Helsingin ydinkeskustassa, rautatieaseman kupeessa Elielinaukiolla. Meille on helppo tulla, liikuitpa sitten julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai omalla autolla (lähin parkki P-Eliel). 

Yhteystiedot:

Azets Insight Oy

Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki.

puh. vaihde +358 10 756 40

Vastaanotto on avoinna arkisin 8.00-16.00

Azets Helsingin toimisto kartalla

Ota yhteyttä, kerromme lisää rekrytointipalveluista

Nojonen_Anni_Azets_Insight_Oy.jpg

Anni Nojonen
Team Leader, HR & Payroll
puh. +358 50 599 2630
anni.nojonen@azets.com
linkedin.com/in/anninojonen