Color Line alus
 
 
 

Edistyksellinen logistiikkajärjestelmä standardialustalla Color Linelle

 

 

Kun hallitaan 8 000 tuotetta 7:llä aluksella, tarvitaan hyvin suunniteltu digitaalinen alusta ja ennen kaikkea edistynyt logistiikkajärjestelmä. Color Line on saavuttanut tämän ratkaisulla, joka toteutettiin yhteistyössä Azetsin kanssa.

LS Retailin, Microsoft Business Centralin ja LS Central Franchise -moduulin yhdistelmä muodostaa kattavan logistiikkajärjestelmän

"Projektin tavoitteena oli ottaa käyttöön täysin uusi digitaalinen ratkaisu laivoillamme, sekä maksujärjestelmän että sen takana olevan logistiikan osalta. Tarkoituksena oli kattaa kaikki prosessit tuotteiden hankinnasta aina myyntiin asti laivalla", kertoo Thomas Gudberg, Group Director, Color Line.

"Projekti jaettiin kahteen osaan: yksi laivan toimintoja varten ja toinen logistiikkaa varten. Huolellisen tarjousten arvioinnin jälkeen valitsimme LS Retailin, Microsoft Business Centralin ja LS Central Franchise -moduulin yhdistelmän logistiikkajärjestelmäämme varten."

 

Kun hallitsemme 8 000 tuotetta 7:llä laivalla, kuten teemme Color Linella, on äärimmäisen tärkeää toimia standardoidulla alustalla, jossa kaikki toimenpiteet ovat yhtenäisiä ja ennen kaikkea hyvin suunniteltuja.

Thomas Gudberg, Group Director, Color Line

Projekti eteni tasaisesti suunnitelman mukaan

"Suunnitelma oli hyvin rakennettu, mikä on ratkaisevaa monen vuoden kestävässä projektissa. Lisäksi muutoksenjohtamista on hoidettu taitavasti, ja seuraavat askeleet on selitetty selkeästi. Koska tiimillä on aiempaa kokemusta merenkulkualasta, he ymmärsivät tarpeemme", kertoi Thomas Gudbjerg.

Ne muutamat räätälöinnit, jotka olivat tarpeen standardiratkaisun lisäksi, hoidettiin tehokkaasti. Esimerkiksi tulliasiakirjoihin liittyvät vaatimukset sisällytettiin taitavasti uuteen järjestelmäämme ja niiden täyttyminen varmistettiin."

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, joka jatkuu jatkuvan tuen ja logistiikan kehittämisen parissa. On ratkaisevaa, että laivalla olevan järjestelmän ja logistiikkajärjestelmän välillä on saumaton yhteys," päättää Thomas Gudbjerg.

Käytetty ratkaisu:

Faktoja Color Linesta

Color Line on norjalainen laivayhtiö ja yksi Skandinavian suurimmista, joka liikennöi reittejä Norjaan. Yhtiö on myös yksi Euroopan johtavista lauttaliikenteen harjoittajista. Color Line tarjoaa kuljetuspalveluita matkustajille ja rahdille, hotellimajoituksia, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja viihdettä. Color Line perustettiin vuonna 1990, ja sen pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa, ja sillä on myös tanskalainen toimisto Hirtshalsissa. Yhtiö työllistää noin 2 400 henkilöä.

 

 

Color Line logo

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.