Työpöytä
 
 
 

Tehokkuutta MS Business Central jatkokehitykseen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle

Asuntosäätiö-konserniin kuuluvalla Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:llä oli jo käytössään MS Business Central, mutta siitä haluttiin enemmän tehoja irti. Tavoitteena on, että käytössä on järjestelmästä aina uusin versio. Niinpä Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy etsi palveluntarjoajaa, joka pystyisi jatkokehittämään järjestelmää sekä tukemaan heitä versiopäivityksessä.

Proaktiivinen ja nopea palvelu

Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:llä on oltu tyytyväisiä Azetsin Business Solutions -tiimiltä saatuun palveluun. Palvelu on ollut proaktiivista ja heidän liiketoimintansa tarpeisiin on reagoitu ketterästi. Vaikka yrityksellä on sisäisesti hyvä Business Central osaaminen, he ovat kokeneet saavansa lisäarvoa Azetsin tiimiltä esimerkiksi toimintamallien läpikäynnissä, saamiensa käytännön vinkkien ja ehdotuksien kautta.

 

Palvelu ja yhteistyö Azetsin kanssa ovat sujuneet erittäin hyvin. Ongelmatilanteissa olemme saaneet avun nopeasti ja meille on välittynyt kuva, että meitä asiakkaina arvostetaan ja azetsilaiset haluavat auttaa meitä ja sujuvoittaa työtämme.

Anne Sarras-Naaralainen, talouspäällikkö, Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy

Versiopäivitys ja jatkokehitys ammattimaisesti

Haltuunottoprojekti hoidettiin ammattimaisesti ja Azetsin tiimin kyvykkyys tehdä jatkokehitystä on tehnyt Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n vaikutuksen. MS Business Centralista saadaan nyt aiempaa enemmän irti.

Anne Sarras-Naaralainen

”Käyttäjäkokemus on erittäin hyvä”, sanoo Sarras-Naaralainen. Hän jatkaa: ”Olemme jo saaneet joitakin aiempia järjestelmän käytössä olleita haasteita korjattua ja sitä kautta parannettua ohjelman käytettävyyttä.”

Versiopäivityksiä aiotaan tehdä jatkossakin: Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n tavoitteena on pysyä kärjessä, mitä tulee teknologian hyödyntämiseen ja Azetsin avulla se onnistuu.

Tietoja Asuntosäätiöstä

Asuntosäätiö on yksi suurimmista kotimaisista asuinkiinteistöjen omistajista Suomessa. Asuntosäätiö tarjoaa noin 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asumisoikeuskoteja, vuokrakoteja sekä omistuskoteja.

Asuntosäätiön toiminnan ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: yritys ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Tutustu Asuntosäätiöön tarkemmin: https://www.asuntosaatio.fi/ 

Asuntosaatio logo

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.