Kansainväliset palvelut


Autamme kansainvälisiä yrityksiä menestymään talouden suunnitteluun, kehittämiseen ja raportointiin liittyvillä palveluilla.

Ota yhteyttä myyntiin

 
 
 

Taloushallinnon ratkaisut, laskentapalvelut ja palkkapalvelut 

Taloushallinnon palvelumme sisältävät sekä laskennan että HR-palvelut ja palkkahallinnon.  Voit ulkoistaa meille yrityksesi koko taloushallinnon vai vain tietyt osa-alueet. Voimme myös hoitaa puolestasi esimerkiksi pelkän ALV-raportoinnin, tilinpäätöksen tai veroilmoitukset.

Konsernimme tarjoaa monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelemme suomalaisia yrityksiä sekä Suomessa että muissa Azets-maissa. Lisäksi tarjoamme laskentapalveluita kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tytäryhtiöille.

  • Yrityksellesi räätälöityä korkealaatuista palvelua
  • Sujuvaa kommunikointia ja yhteistyötä maiden rajojen yli, monella eri kielellä
  • Ajantasaista räätälöityä raportointia emoyhtiöille ympäri maailmaa
  • Tehokkuutta sähköisen taloushallinnon sekä prosessien automatisoinnin avulla
  • Paikallisen asiantuntemuksen ja ajankohtaisen suositusten välittämistä emomaahan 

Kansainvälisistä taloushallinnon palveluistamme löydät tietoa myös englanniksi osiosta Outsourcing of Financial Management in Finland.

Read about outsourcing services

Palvelut Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille

Tarjoamme kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tai aloitteleville tytäryhtiöille erityisosaamista laskenta- ja veroasioissa sekä raportoinnissa. Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus yli tuhannen kansainvälisen asiakkaan taloushallinnon ulkoistamisesta ja konsultoinnista. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Täytämme kansainvälisen asiakkaan laskentaan liittyvät raportointitarpeet (esim. IFRS, US GAAP, FAS).

Paikallista asiantuntemusta

Hoidamme toimeksiannosta kaikki Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaiset laskennan tehtävät ja vastaamme jatkuvasta toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme paikallista asiantuntemusta asiakasyrityksen kotimaasta ja toimialasta riippumatta. Välitämme tietoa paikallisista muutoksista ja yhtiötä koskevista ajankohtaisista säännöksistä yhteyshenkilöllenne emomaahan.

Saat paikallista osaamista ja luotettavaa kumppanuutta. Hoidamme puolestasi niin sisäisen kuin ulkoisenkin raportoinnin ajallaan ja Suomen paikallisten määräysten mukaisesti. Huolehdimme, että yrityksesi emomaa pysyy ajan tasalla paikallisten muutosten ja ajankohtaisten suositusten vaikutuksista liiketoimintaanne.

 

Palvelut muissa Pohjoismaissa toimiville suomalaisille yrityksille

Autamme Pohjoismaissa jo toimivia tai sinne suuntaavia suomalaisyrityksiä. Paikallinen toimistomme varmistaa, että taloushallinnon tehtävät suoritetaan maakohtaisten määräysten ja käytäntöjen mukaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Yksinkertaistamme ja virtaviivaistamme asiakkaidemme taloushallinnon rutiineja ja prosesseja yhtenäisten toimintamallien avulla. Tarjoamme erikoisosaamista laskentatoimen yhä vaativampiin tarpeisiin räätälöimällä palvelumme asiakkaidemme vaatimusten ja kansainvälisten markkinoiden kehityksen mukaisiksi. 

Saat kaikissa neljässä Pohjoismaassa yhdenmukaisen toimintatavan ja yhteneväisen palvelukokemuksen. Yrityksenne tarpeiden mukaan palvelut ovat hallinnoitavissa yhdessä maasta käsin, jolloin esimerkiksi Suomen toimisto voi toimia Key Account Managerina.

Palkanlaskennan palvelut

Olemme erikoistuneet tuottamaan palkanlaskentapalveluita kansainvälisille yrityksille, joilla on työntekijöitä Suomessa. Voit siis sisällyttää taloushallinnon palvelukokonaisuuteen myös palkkahallinnon. Halutessasi hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa vain palkanlaskennan ja hoitaa muut laskennan tehtävät itse. Pohjoismaissa toimiville yrityksille tarjoamme myös yhteispohjoismaisia palkkapalveluita. Lue lisää palkanlaskennan palveluista.

Oppaita sinulle, joka harkitset taloushallinnon ulkoistamista

Harkitsetko taloushallinnon osa- alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistamista? Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

[Taloushallinto,Ulkoistaminen]

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistajan opas

Lue neuvot keskisuurille yrityksille.
Lataa maksuton opas.

[HR,Palkanlaskenta,Ulkoistaminen]

Opas
Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanalaskenta ja HR

Vinkit ulkoistamiseen.
Lataa maksuton opas.

[Taloushallinto,Ulkoistaminen]

Opas
Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Lue sähköisen taloushallinnon hyödyt.
Lataa maksuton pikaopas.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Ota yhteyttä myyntiin

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin sekä hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.