Nainen ja mies katsovat raportteja
 
 
 

Kansainväliset palvelut

Autamme kansainvälisiä yrityksiä menestymään talouden suunnitteluun, kehittämiseen ja raportointiin liittyvillä palveluilla.

jätä yhteydenottopyyntö

 

Taloushallinnon ratkaisut, laskentapalvelut ja palkkapalvelut 

Taloushallinnon palvelumme sisältävät sekä laskennan että HR-palvelut ja palkkahallinnon.  Voit ulkoistaa meille yrityksesi koko taloushallinnon vai vain tietyt osa-alueet. Voimme myös hoitaa puolestasi esimerkiksi pelkän ALV-raportoinnin, tilinpäätöksen tai veroilmoitukset.

Konsernimme tarjoaa monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelemme suomalaisia yrityksiä sekä Suomessa että muissa Azets-maissa. Lisäksi tarjoamme laskentapalveluita kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tytäryhtiöille.

  • Yrityksellesi räätälöityä korkealaatuista palvelua
  • Sujuvaa kommunikointia ja yhteistyötä maiden rajojen yli, monella eri kielellä
  • Ajantasaista räätälöityä raportointia emoyhtiöille ympäri maailmaa
  • Tehokkuutta sähköisen taloushallinnon sekä prosessien automatisoinnin avulla
  • Paikallisen asiantuntemuksen ja ajankohtaisen suositusten välittämistä emomaahan 

Kansainvälisistä taloushallinnon palveluistamme löydät tietoa myös englanniksi. Read about accounting services in Finland.

Palvelut Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille

Tarjoamme kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tai aloitteleville tytäryhtiöille erityisosaamista laskenta- ja veroasioissa sekä raportoinnissa. Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus yli tuhannen kansainvälisen asiakkaan taloushallinnon ulkoistamisesta ja konsultoinnista. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Täytämme kansainvälisen asiakkaan laskentaan liittyvät raportointitarpeet (esim. IFRS, US GAAP, FAS).

Paikallista asiantuntemusta

Hoidamme toimeksiannosta kaikki Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaiset laskennan tehtävät ja vastaamme jatkuvasta toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme paikallista asiantuntemusta asiakasyrityksen kotimaasta ja toimialasta riippumatta. Välitämme tietoa paikallisista muutoksista ja yhtiötä koskevista ajankohtaisista säännöksistä yhteyshenkilöllenne emomaahan.

Saat paikallista osaamista ja luotettavaa kumppanuutta. Hoidamme puolestasi niin sisäisen kuin ulkoisenkin raportoinnin ajallaan ja Suomen paikallisten määräysten mukaisesti. Huolehdimme, että yrityksesi emomaa pysyy ajan tasalla paikallisten muutosten ja ajankohtaisten suositusten vaikutuksista liiketoimintaanne.

mies istuu pöydällä ja tekee ipadilla töitä

Palvelut muissa Pohjoismaissa toimiville suomalaisille yrityksille

Autamme Pohjoismaissa jo toimivia tai sinne suuntaavia suomalaisyrityksiä. Paikallinen toimistomme varmistaa, että taloushallinnon tehtävät suoritetaan maakohtaisten määräysten ja käytäntöjen mukaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Yksinkertaistamme ja virtaviivaistamme asiakkaidemme taloushallinnon rutiineja ja prosesseja yhtenäisten toimintamallien avulla. Tarjoamme erikoisosaamista laskentatoimen yhä vaativampiin tarpeisiin räätälöimällä palvelumme asiakkaidemme vaatimusten ja kansainvälisten markkinoiden kehityksen mukaisiksi. 

Saat kaikissa neljässä Pohjoismaassa yhdenmukaisen toimintatavan ja yhteneväisen palvelukokemuksen. Yrityksenne tarpeiden mukaan palvelut ovat hallinnoitavissa yhdessä maasta käsin, jolloin esimerkiksi Suomen toimisto voi toimia Key Account Managerina.

Tie kansainväliseen kasvuun

Azets ja Blick Rothenberg auttavat kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä. Tarjoamme ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän paikallista asiantuntijuutta, globaalia näkemystä ja innovatiivista teknologiaa. Tuemme yrityksiä kaikissa niiden kehityskaaren vaiheissa.

Azets & Blick Rothenberg

Palkanlaskennan palvelut

Olemme erikoistuneet tuottamaan palkanlaskentapalveluita kansainvälisille yrityksille, joilla on työntekijöitä Suomessa. Voit siis sisällyttää taloushallinnon palvelukokonaisuuteen myös palkkahallinnon. Halutessasi hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa vain palkanlaskennan ja hoitaa muut laskennan tehtävät itse. 

Pohjoismaissa toimiville yrityksille tarjoamme myös yhteispohjoismaisia palkkapalveluita. Lue lisää Nordic Payroll -palveluista.

"Yhteistyö Azetsin kanssa on sujunut loistavasti. Olemme tyytyväisiä, että meillä on yksi kumppani, joka pystyy tarjoamaan laajasti tarpeidemme mukaisia palveluja".
Steve Woolmer, CFO Media 10 Limited

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Harkitsetko taloushallinnon ulkoistamista?

Valitse luotettava sähköinen taloushallinnon ulkoistuskumppani. Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen -opas

Tutustu oppaaseen

Opas
Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen -opas
Tutustu oppaaseen