Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Suur-Savon Sähkö Oy

Referenssitarina

Tarina siitä, miten taloushallinnon ulkoistamalla, Suur-Savon Sähkö saikin taloushallinnon palvelun lisäksi strategisen kumppanin mahdollistamaan yrityksen menestyksen.

Urakointiliiketoiminnon siirryttyä toisaalle Suur-Savon Sähkössä havaittiin tarve ketteryydelle ja skaalautuvuudelle taloushallinnossa ja tietojärjestelmissä. Kilpailutuksen myötä taloushallinnon kumppaniksi joulukuussa 2018 tuli Azets. Erityisen houkuttelevaksi Azetsin tarjouksen teki paitsi taloushallinnon prosessien tuntemus ja vahva kompetenssi, myös energia-alan referenssit ja kokemus toimialan erityistarpeista. Jo kaksi vuotta kestänyt kumppanuus Azetsin kanssa on arjen tuki ja tukee Suur-Savon Sähkön kasvua entisestään.

Suur-Savon Sähkö logo

Taloushallinnon järjestelmät uusittiin ennätysnopeasti

Azets otti haltuunsa Suur-Savon Sähkön laskentatoimen palvelut, taloushallinnan operatiiviset prosessit, sekä ulkoisen laskennan ja järjestelmät prosessien tuottamiseen. Yhteistyö alkoi kuitenkin haasteella, kun järjestelmät vaihtuivat Azetsille siirtymisen jälkeen. Monien mielissä kummittelivat mielikuvat pitkästä ja venyvästä prosessista.

”Azetsin järjestelmiin siirtymisessä tehtiin Suomen ennätys siinä, miten nopeasti ja ketterästi projekti saatiin vietyä läpi. Azetsilta saadun palvelun laatu on kaiken kaikkiaan ollut ensiluokkaista. Kaikkeen löytyy aina ratkaisu nopeasti ja tehokkaasti. Taloushallinnon palveluissa ei ole varaa virheisiin tai aikatauluista lipsumiseen, ja siksi palvelun laatu on meille tärkeintä”, Suur-Savon Sähkön talousjohtaja Mikael Venäläinen kertoo.

Nopeaa palvelua ja ketterää yhteydenpitoa myös poikkeusaikoina

 Yhteistä tekemistä seurataan ja viedään eteenpäin aktiivisella yhteydenpidolla ja säännöllisillä yhteistyöpalavereilla, joissa kerrotaan kuluvan tilikauden tulevista tapahtumista, sekä keskustellaan tulevaisuuden ennusteista ja suunnitelmista. Saumaton yhteistyö Azetsin ja Suur-Savon Sähkön välillä on sujunut ongelmitta myös poikkeusoloissa, kun päivittäinen yhteistyö on hoitunut pitkälti sähköisiä kanavia pitkin jo aikaisemmin. Kvartaaleittain pidettävissä ohjausryhmissä käydään sen hetkinen tilanne läpi, ja varmistetaan että tarvittavat toimenpiteet on tehty myös jatkoa ajatellen.

Yhteistyö jatkuu ja kehittyy edelleen myös tulevaisuudessa, kun lähiajan suunnitelmissa on järjestelmien suhteen odotettavissa laajennustarpeita. Tällöin helpottaa, että Azetsin kautta toimintaa on helppo skaalata ja ottaa tarvittaessa käyttöön uusi järjestelmä, kun kumppani tuntee jo talon tavat. Näin ollaan heti jo askeleen edellä.

Taloushallinnon palvelusta strategiseksi kumppaniksi

Yhteistyö Azetsin ja Suur-Savon Sähkön välillä on nopeasti syventynyt taloushallinnon palvelun lisäksi strategiseksi kumppanuudeksi, jossa puolin ja toisin jaetaan tietoa ja tulevaisuudennäkymiä pitkällä tähtäimellä.

”Luotamme toisiimme puolin ja toisin ja kerromme avoimesti muutoksista ja mahdollisista haasteista. Meille Azets on tärkeä strateginen kumppani, sillä taloushallinnon toimivuus on merkittävä osa yrityksemme menestymistä. Taloushallinnon menestys tukee koko liiketoiminnan tulevaisuutta”, Venäläinen summaa.

 

Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.