Töissä Azetsin HR-palveluissa
 
 
 

Töissä HR-ammattilaisena Azetsilla

Azetsilla työskentelee moninainen joukko HR-ammattilaisia erilaisissa tehtävissä: HR:n, rekrytoinnin ja työsuhdejuridiikan parissa.

Mitä henkilöstöalan ammattilaisen työ Azetsilla voi pitää sisällään?

HR-ammattilaiset toimivat henkilöstöpäällikköinä tai HR-asiantuntijoina asiakasyrityksissämme joko muutamana päivänä viikossa tai kokoaikaisesti. Toimeksiannot ovat eri pituisia ja ne vaihtelevat vajaasta vuodesta muutamaan vuoteen. Työsi voi tapahtua myös täysin Azetsin toimitiloilta käsin. HR-ammattilaisena tehtävänkuvasi määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan. 

Azetslaiset kahvilla

Tyypillisesti HR-osaajan monipuoliset tehtävät pitävät sisällään henkilöstökäytäntöjen ylläpitoa ja kehittämistä, esimiesten ja henkilöstön neuvontaa, yhteyksiä yhteistyökumppaneihin, kuten työterveyshuoltoon ja palkanlaskentaan sekä paljon konsultoivia keskusteluja esimerkiksi toiminnan ja esimiestyön kehittämiseen liittyen. Koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen liittyvä hallinnointi ja organisointi voi olla myös osana työnkuvaasi. Osaamisestasi riippuen vastuualueellesi voi kuulua myös HR-järjestelmän käyttöönottoprojekteja tai HR-järjestelmien pääkäyttäjyys.

Keitä olemme?

Koulutustaustaltaan HR-osaajat ovat yleensä korkeakoulututkinnon suorittaneita ihmisiä, joita yhdistää ennakkoluuloton ja joustava asenne sekä kyky soveltaa omaa osaamista erilaisissa toimintaympäristöissä.

HR-ammattilaisille tyypillistä on myös asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ymmärtäen samalla yksityiskohtien merkityksen.

Lue HR-ammattilaisten työstä asiantuntijamme haastattelusta

Kirsi, HR Advisor

Olen ollut talossa jo pidemmän aikaa, tulin taloon yritysoston kautta ja toimin HR Advisorin tehtävässä. Olen viihtynyt, koska pääsen monipuolisesti edelleen oppimaan uutta ja ennen kaikkea viihdyn mukavien työkavereiden myötä, joiden ansiosta töihin on aidosti kiva tulla aamuisin. 

Työviikkoni kuluvat asiakkaille tehtävien koulutusten, erilaisten HR –tehtävien sekä hallitusraportoinnin parissa.

 

Rekrytointiammattilaisena Azetsilla

Mitä rekrytointiammattilaisen työ sisältää Azetsilla? Rekrytointiosaaja työskentelee vaihtelevien asiakastoimeksiantojen parissa joko In house –roolissa osa- tai kokopäiväisesti tai toteuttaen rekrytointitoimeksiantoja asiakkaille Azetsilta käsin.

Toimeksiannot ovat asiantuntija-, päällikkö- sekä johtotason rekrytointeja ja suorahakuja, henkilöarviointeja tai liittyvät esimerkiksi rekrytoinnin kehittämiseen liittyvään työhön, kuten rekrytointiprosessien tai työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Työ pitää sisällään asiakkaan liiketoiminnasta nousevien tarpeiden ymmärtämistä ja rekrytoinnin kartoittamista, osaajien paikantamista ja rekrytointien toteuttamista kulloinkin parhaiten tarpeeseen soveltuvimmalla menetelmällä, haastatteluiden ja henkilöarviointien toteuttamista, osaajien houkuttelun kehittämistä sekä työnantajamielikuvaa vahvistavien toimenpiteiden tekemistä. Lisäksi tehtävässä pääsee osallistumaan markkinoinnin ja myynnin tukemiseen.

 

Keitä olemme?

  • Olemme tiivis joukko rekrytoinnin ammattilaisia, joita yhdistää palvelualttius ja tekemisen meininki – suhtaudumme uusien osaajien löytämiseen intohimoisesti. Energisoidumme ajanmukaisesta rekrytointi- ja HR-työstä ja toimimme liiketoiminnan luontevana kumppanina. Hyvä asiakas- ja hakijakokemus on meille sydämen asia.
  • Rekrytointiosaajillamme on tyypillisesti vahva kokemus vaativien rekrytointien toteuttamisesta eri toimialoilla, korkeakoulututkinto, kokemusta henkilöarviointien toteuttamisesta sekä valmius työskennellä In house –roolissa myös pidemmissä toimeksiannoissa asiakkailla.
  • Työyhteisönä rekrytoinnin osaajien joukko on mutkaton ja yhteistyön saumattomuus on arjessa tärkeää.

Rekrytointiammattilaset keskustelevat

Rekrytoinnin ammattilaisille monipuolisia mahdollisuuksia

Rekrytoinnin asiantuntijana Azetsilla pääset työskentelemään monien mahdollisuuksien tiimissä, pääset kehittämään osaamistasi, toteuttamaan monipuolisesti erilaisia rekrytointeja sekä näkemään erilaisia asiakasorganisaatioita.

Tutustu rekrytointiasiantuntijoiden työhön 

Teemu, HR Advisor

Toimin Azetsilla HR Advisorina. Tarjoamme rekrytointi - ja HR-palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voimme tehdä töitä pienemmissä projekteissa tai pidemmissä toimeksiannoissa osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Projektien kestot voivat vaihdella kuukausista jopa vuosiin. Tarjoamme lisäksi rekrytointi-, henkilöarviointi ja outplacement palveluita. 

Työni sisältö vaihtelee riippuen täysin sen hetkisistä asiakkaiden tarpeista. Voin tehdä samaan aikaan asiakkaalle in-house roolissa konsulttina töitä osan työajasta ja sen lisäksi esimerkiksi suorahakua toiselle asiakkaalle.

Teemu Helomaa