Nainen ja mies kättelevät
 
 
 

Töissä HR-ammattilaisena Azetsilla

Azetsilla työskentelee moninainen joukko HR-ammattilaisia erilaisissa tehtävissä: HR:n, rekrytoinnin ja työsuhdejuridiikan parissa.

 

Mitä henkilöstöalan ammattilaisen työ Azetsilla voi pitää sisällään?

HR-ammattilaiset toimivat henkilöstöpäällikköinä tai HR-asiantuntijoina asiakasyrityksissämme joko muutamana päivänä viikossa tai kokoaikaisesti. Toimeksiannot ovat eri pituisia ja ne vaihtelevat vajaasta vuodesta muutamaan vuoteen. Työsi voi tapahtua myös täysin Azetsin toimitiloilta käsin. HR-ammattilaisena tehtävänkuvasi määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan. 

Tyypillisesti HR-osaajan monipuoliset tehtävät pitävät sisällään henkilöstökäytäntöjen ylläpitoa ja kehittämistä, esimiesten ja henkilöstön neuvontaa, yhteyksiä yhteistyökumppaneihin, kuten työterveyshuoltoon ja palkanlaskentaan sekä paljon konsultoivia keskusteluja esimerkiksi toiminnan ja esimiestyön kehittämiseen liittyen. Koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen liittyvä hallinnointi ja organisointi voi olla myös osana työnkuvaasi. Osaamisestasi riippuen vastuualueellesi voi kuulua myös HR-järjestelmän käyttöönottoprojekteja tai HR-järjestelmien pääkäyttäjyys.

HR-ammattilaiset ikoni

Keitä olemme?

Koulutustaustaltaan HR-osaajat ovat yleensä korkeakoulututkinnon suorittaneita ihmisiä, joita yhdistää ennakkoluuloton ja joustava asenne sekä kyky soveltaa omaa osaamista erilaisissa toimintaympäristöissä.

HR-ammattilaisille tyypillistä on myös asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ymmärtäen samalla yksityiskohtien merkityksen

HR-työn laajat mahdollisuudet Azetsin asiakkuuksissa

HR-ammattilaisena työskentely Azetsilla tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja tapoihin tehdä HR:ää. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja syventää osaamistasi erilaisten ja vaihtelevien asiakkuuksien parissa.

Energinen ja ammattitaitoinen työporukkamme on aina tukenasi, tarvitsit sitten sparrausta toisen HR-ammattilaisen, työsuhdejuristin tai palkanlaskennan asiantuntijan kanssa. Työskentely kanssamme ei ole ryppyotsaista puurtamista, vaan työpäiviisi kuuluu myös paljon huumoria ja naurua. Työtäsi tukee ja helpottaa yhteiset toimintatapamme, materiaalit ja modernit työkalut.

Saat aktiivisen ja osaavan asiantuntijaverkoston tuen ja pääset myös laajentamaan jatkuvasti omaa osaamistasi ajankohtaisten teemojen ja koulutusten myötä.

Lue HR-ammattilaisten työstä asiantuntijamme haastattelusta

Kirsi, HR Advisor

Kirsi Ristimäki

Olen ollut talossa jo pidemmän aikaa, tulin taloon yritysoston kautta ja toimin HR Advisorin tehtävässä. Olen viihtynyt, koska pääsen monipuolisesti edelleen oppimaan uutta ja ennen kaikkea viihdyn mukavien työkavereiden myötä, joiden ansiosta töihin on aidosti kiva tulla aamuisin. Työviikkoni kuluvat asiakkaille tehtävien koulutusten, erilaisten HR –tehtävien sekä hallitusraportoinnin parissa. Pienemmissä asiakkuuksissa tehtäviini lukeutuu mm. työterveyshuollon tarjouskilpailutusten organisointia, yhteenvetojen koostamista sekä erityisesti ulkomaisten asiakkuuksien kohdalla moninaisiin Suomen työlainsäädäntöön liittyviin kysymyksiin vastausten etsimistä. Tällä hetkellä meillä on myös HR-järjestelmäkäyttöönottoprojekteja asiakkaille menossa. Olen saanut olla isommissa asiakkuuksissa mukana, kuvaamassa HR-prosesseja ja jatkoprosesseja, tukenut esim. työaikajärjestelmä -konsulttia, avaten TES:iä ja antaen HR:n näkökulmaa. Lisäksi olen ollut esimieskoulutuksissa mukana.

Työni on monipuolista ja erityisesti sen myötä siitä nautin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa ja ikinä ei ole tylsää. Isossa talossa saan tehdä monenlaisten ihmisten kanssa töitä, ja Azetsilla kivoja ihmisiä löytyy. Myös asiakkaita on monenlaisia, joskus voi tulla haastavia tilanteita ja on paljon asiakkaita, joiden kanssa on tosi kiva tehdä, tasapaino säilyy aina. Mikä on mielestäni hienoa, niin täällä tulee jatkuvasti uusia kasvoja vastaan, iso talo kun ollaan.

Rekrytointiammattilaisena Azetsilla

Mitä rekrytointiammattilaisen työ sisältää Azetsilla? Rekrytointiosaaja työskentelee vaihtelevien asiakastoimeksiantojen parissa joko In house –roolissa osa- tai kokopäiväisesti tai toteuttaen rekrytointitoimeksiantoja asiakkaille Azetsilta käsin.

Toimeksiannot ovat asiantuntija-, päällikkö- sekä johtotason rekrytointeja- ja suorahakuja, henkilöarviointeja tai liittyvät esimerkiksi rekrytoinnin kehittämiseen liittyvään työhön, kuten rekrytointiprosessien tai työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Työ pitää sisällään asiakkaan liiketoiminnasta nousevien tarpeiden ymmärtämistä ja rekrytoinnin kartoittamista, osaajien paikantamista ja rekrytointien toteuttamista kulloinkin parhaiten tarpeeseen soveltuvimmalla menetelmällä, haastatteluiden ja henkilöarviointien toteuttamista, osaajien houkuttelun kehittämistä sekä työnantajamielikuvaa vahvistavien toimenpiteiden tekemistä. Lisäksi tehtävässä pääsee osallistumaan markkinoinnin ja myynnin tukemiseen.

 

Keitä olemme?

  • Olemme tiivis joukko rekrytoinnin ammattilaisia, joita yhdistää palvelualttius ja tekemisen meininki – suhtaudumme uusien osaajien löytämiseen intohimoisesti. Energisoidumme ajanmukaisesta rekrytointi- ja HR-työstä ja toimimme liiketoiminnan luontevana kumppanina. Hyvä asiakas- ja hakijakokemus on meille sydämen asia.
  • Rekrytointiosaajillamme on tyypillisesti vahva kokemus vaativien rekrytointien toteuttamisesta eri toimialoilla, korkeakoulututkinto, kokemusta henkilöarviointien toteuttamisesta sekä valmius työskennellä In house –roolissa myös pidemmissä toimeksiannoissa asiakkailla.
  • Työyhteisönä rekrytoinnin osaajien joukko on mutkaton ja yhteistyön saumattomuus on arjessa tärkeää.

Rekrytointiammattilaset keskustelevat

Rekrytoinnin ammattilaisille monipuolisia mahdollisuuksia

Rekrytoinnin asiantuntijana Azetsilla pääset työskentelemään monien mahdollisuuksien tiimissä, pääset kehittämään osaamistasi, toteuttamaan monipuolisesti erilaisia rekrytointeja sekä näkemään erilaisia asiakasorganisaatioita.

Tutustu rekrytointiasiantuntijan työhön Heidin uratarinasta

Heidi, HR Advisor

Päädyin Azetsille rekrytoinnin pariin tuttavani vinkkaamana: asuin tuohon aikaan vielä ulkomailla ja olin avoin uusille haasteille Suomessa. Haastattelussa asiantuntevan konsultin osaaminen ja kyvykkyys sekä tapaamastani tiimistä välittynyt lämmin fiilis tekivät vaikutuksen. Minulle tuli tunne, että voisin täällä itsekin viihtyä ja päästä laajentamaan osaamistani. Koin, että minusta ollaan kiinnostuneita myös ihmisenä ja persoonana, ja että näistä kollegoista saisin aidon tukiverkoston.

Tällä hetkellä työskentelen täysipäiväisesti asiakkaalla In house –rekrytoijan roolissa ja vastaan heidän rekrytointiensa hoitamisesta koko rekrytoinnin elinkaareen liittyvien tehtävien myötä. Aikaisemmin olen työskennellyt 50 % työajastani asiakkaalla ja toisen puolikkaan Azetsilla mm. sisäiseen rekrytointiin, sourcingiin ja henkilöarviointiin liittyvien tehtävien parissa.

Parasta työssäni on ollut rekrytointien moninaisuus ja vaihtelevuus, erityyppiset rekrytoinnit ja profiilit - myös asiakkaiden toimialat ja kokoluokat ovat vaihdelleet paljon. Täällä pääsee toteuttamaan vaihtelevia toimeksiantoja ja näkemään paljon erilaisia asiakasorganisaatioita. Ihmiset ovat myös yksi tärkeä syy viihtymiseen – täällä jokainen saa olla oma persoonansa ja tehdä työtänsä myös itsensä näköisesti. Tässä joukossa ei koskaan ole yksin: välittäminen ja tiimissä yhdessä tekeminen aidosti näkyy. Näin muutaman vuoden jälkeenkin, edelleen meillä tulee vastaan myös paljon mielenkiintoisia projekteja, joissa haluan olla osana: liittyen vaikkapa henkilöarviointien tai työnantajamielikuvan kehittämiseen, niissä pääsee aina paitsi kasvamaan itse lisää, myös jakamaan paljon omaa osaamistaan.

Azets on suuri talo, jonka myötä uramahdollisuuksia löytyy myös talon sisällä esimerkiksi HR-tehtävien parissa. Organisaatiossa on muutosvalmiutta ja -kyvykkyyttä sekä tietyllä tapaa proaktiivisuutta, mikä on nykyajassa positiivista.