Taloushallinto ja raportit ovat asiantutijoiden käsittelyssä
 
 
 

Taloushallinto

Laadukkailla taloushallinnon palveluilla parempaa kontrollia ja asiantuntijan näkemystä yrityksesi taloushallintoon.

Hoidamme kaikki yrityksesi taloushallinnon osa-alueet täysin sähköisesti.

 

Tutustu taloushallinnon palveluihimme

Paikalliset tilitoimistot

 

 

Tilitoimisto auttaa menestymään

Azets tilitoimisto on apunasi kaikissa taloushallinnon tehtävissä, yrityksesi talouden suunnittelussa, seurannassa, raportoinnissa ja ennustamisessa. Saat palvelut liiketoimintaasi tukevina paketteina.
 
Kirjanpito

 

 


Kirjanpito kaiken kokoisille yrityksille

Kirjanpidon tuottama tieto on yrityksen johtamisen väline. Kirjanpito kannattaa ostaa asiantuntijalta, joka seuraa työkseen alan muutoksia. 
 
Konsernilaskenta 


Konsernilaskenta: talousjohdon tukena

Kun tarvitset erityisosaamista vaikeisiin laskennan työvaiheisiin tai raportointiin. Saat resurssit käyttöön juuri tilanteeseesi sopivassa suhteessa.
 
Taloushallinnon konsultointi


 
Talousjohdon apuna arjessa ja muutoksessa

Kun yrityksesi omat taloushallinnon resurssit ovat tiukoilla tai tarvitset erityisosaamista, ovat konsulttiemme ja controlleriemme palvelut ratkaisu.
 
 
 
Ohjelmistot

Ohjelmistot taloushallintoon

Taloushallinnon ohjelmistot, käyttöönottoprojektit, koulutus ja tuki. Taloushallinnon ohjelmistojen ketterin kumppani.
 
Myyntireskontra

Laskutusprosessin ulkoistaminen

Voit ulkoistaa meille laskutukseen, myyntireskontraan ja perintään liittyviä tehtäviä. Paranna maksuvalmiutta ja nopeuta saatavien kotiutumista.
 
Ohjelmistot

Matka- ja kululaskut ilman kuittirumbaa

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut ilman kuittirumbaa. Helpota työtaakkaa ja hoida laskut moderneilla työvälineillä tehokkaasti ja vaivattomasti.

Tutustu matkalaskuohjelmiin ja palveluihin

Kansainväliset palvelut

 

 

Menestystä kansainvälisyyteen

Palvelemme suomalaisia yrityksiä sekä Suomessa että muissa maissa. Tarjoamme Suomessa toimiville kv. yrityksille erityisosaamistamme.
 
 
Kansainväliset palvelut

 

 

Tie kansainväliseen kasvuun

Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän paikallista asiantuntijuutta, globaalia näkemystä ja innovatiivista teknologiaa. Tuemme yrityksiä kaikissa vaiheissa.
 

Parempaa taloushallintoa

Nappaa neuvot Azetsilta!

Keräsimme parhaat neuvot avuksesi taloushallinnon solmukohtien avaamiseen.

Katso neuvot videoilta

Hoidamme puolestanne yrityksenne taloushallinnon kaikki osa-alueet

Kysy lisää palveluistamme, soita myyntiin puh. 010 756 4500.

Jätä yhteydenottopyyntö

Taloushallinnon palveluiden valikoimaamme kuuluvat kaikki talouden ja palkanlaskennan prosessit, ohjelmistot sekä henkilöstöhallinnon osa-alueet. Hoidamme puolestanne joko haluamanne taloushallinnon osaprosessin tai koko prosessin kerrallaan. Anna ammattilaistemme hoitoon vaikkapa myyntilaskujen ja/tai ostolaskujen käsittely, matka- ja kululaskujen  käsittely,  palkanlaskenta tai kirjanpito. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki talouden prosessit ja järjestelmät. Integroimme yrityksesi järjestelmät palveluumme ja tehostamme prosesseja. 

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti. Prosessiosaaminen, laaja-alainen raportointi, toiminnanohjaus ja konsernilaskenta ovat vahvuuksiamme. Tehokkuutemme perustuu kykyymme optimoida työnjako yrityksenne eri rooleissa toimivien henkilöiden, asiantuntijoidemme sekä tietojärjestelmien välillä.

Integroimme yrityksesi nykyiset järjestelmät palveluumme ja konsultoimme liiketoimintanne luonteeseen sopivimpien järjestelmien valinnassa. Selkiytämme automaation avulla prosessejanne poistamalla niistä ylimääräiset työvaiheet ja luomme tarpeisiinne sopivan ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Palvelumme räätälöidään tarvekartoituksen pohjalta. Kun ulkoistat meille kokonaisia prosesseja, poistamme niistä ylimääräiset työvaiheet ja luomme ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin yrityksesi tarpeisiin.  Innovatiivinen taloushallintopalvelukonseptimme on markkinoiden tehokkain.

Toimintamme

taloushallinnon ulkoistaminen ja sähköinen palvelu


Toimimme täysin sähköisessä ympäristössä.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelu kattaa kaikki osa-alueet

Kaikki taloushallinnon osa-alueet yrityksesi toimialasta, maantieteellisestä sijainnista tai käyttämistänne järjestelmistä riippumatta.

taloushallintopalveluun integroitavat järjestelmät

Integroimme yrityksesi järjestelmät taloushallintopalveluumme ja tehostamme prosesseja.

 Palvelumme 

  • Laskentapalvelut, konsernilaskenta, sisäinen laskenta
  • Laskutus ja reskontranhoito
  • Raha- ja maksuliikenteen hoito
  • Kustannuslaskenta
  • Konsernilaskenta
  • IFRS ja USGAAP -konsolidoinnit
  • Johdon raportointi / hallitusraportointi
  • Ennusteet ja budjetointi
  • Konsultointipalvelut
  • Talousjohto, talouspäällikkö- ja controller-palvelut. Lue lisää talousjohtajapalveluista.

Taloushallinnon ulkoistaminen parantaa kustannustehokkuutta

Asiakkaanamme saat meiltä kokonaisvaltaista taloushallinnon hoitoa. Huomioimme toiminnassamme jokaisen organisaation erityistarpeet ja räätälöimme asiakkaallemme parhaiten sopivan ulkoistusratkaisun. Käyttämiemme taloushallinnon ohjelmistoratkaisujen avulla poistamme prosesseista ylimääräiset työvaiheet ja luomme yrityksellesi ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Lue vinkkimme taloushallinnon ulkoistamiseen.

Varmistamme tehokkuuden hyödyntämällä koko taloushallinnon kattavia nykyaikaisia toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmiä sekä niiden välisiä integraatioita. Tämä mahdollistaa taloushallinnon suorittavan työn automatisoinnin, eikä tietoja tarvitse syöttää useaan kertaan eri järjestelmiin, vaan syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytettävissä.

Lue, miten palvelu käynnistyy kanssasi.

Kokonaisvaltaista taloushallinnon hoitoa

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.