Sähköinen taloushallinto

Laadukkailla sähköisillä taloushallinnon palveluilla parempaa kontrollia ja asiantuntijan näkemystä yrityksesi taloushallintoon. 

Ota yhteyttä myyntiin

 

Taloushallinnon palveluiden valikoimaamme kuuluvat kaikki talouden ja palkanlaskennan prosessit, ohjelmistot sekä henkilöstöhallinnon osa-alueet. Hoidamme puolestanne joko haluamanne taloushallinnon osaprosessin tai koko prosessin kerrallaan. Anna ammattilaistemme hoitoon vaikkapa myyntilaskujen ja/tai ostolaskujen käsittely, matka- ja kululaskujen käsittely, palkanlaskenta tai kirjanpito. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki talouden prosessit ja järjestelmät. Integroimme yrityksesi järjestelmät palveluumme ja tehostamme prosesseja. 

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti. Prosessiosaaminen, laaja-alainen raportointi, toiminnanohjaus ja konsernilaskenta ovat vahvuuksiamme. Tehokkuutemme perustuu kykyymme optimoida työnjako yrityksenne eri rooleissa toimivien henkilöiden, asiantuntijoidemme sekä tietojärjestelmien välillä.

Integroimme yrityksesi nykyiset järjestelmät palveluumme ja konsultoimme liiketoimintanne luonteeseen sopivimpien järjestelmien valinnassa. Selkiytämme automaation avulla prosessejanne poistamalla niistä ylimääräiset työvaiheet ja luomme tarpeisiinne sopivan ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Palvelumme räätälöidään tarvekartoituksen pohjalta. Kun ulkoistat meille kokonaisia prosesseja, poistamme niistä ylimääräiset työvaiheet ja luomme ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin yrityksesi tarpeisiin. Innovatiivinen taloushallintopalvelukonseptimme on markkinoiden tehokkain.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme

Paikalliset tilitoimistot

 

 

Tilitoimistot auttavat menestymään

Tilitoimisto on apunasi kaikissa taloushallinnon tehtävissä, yrityksesi talouden suunnittelussa, seurannassa, raportoinnissa ja ennustamisessa.
Kirjanpito

 

 


Kirjanpito kaiken kokoisille yrityksille

Kirjanpidon tuottama tieto on yrityksen johtamisen väline. Kirjanpito kannattaa ostaa asiantuntijalta, joka seuraa työkseen alan muutoksia. 
Konsernilaskenta 


Konsernilaskenta: talousjohdon tukena

Kun tarvitset erityisosaamista vaikeisiin laskennan työvaiheisiin tai raportointiin. Saat resurssit käyttöön juuri tilanteeseesi sopivassa suhteessa.
Taloushallinnon konsultointi

 

 

Talousjohdon apuna arjessa ja muutoksessa

Kun yrityksesi omat taloushallinnon resurssit ovat tiukoilla tai tarvitset erityisosaamista, ovat konsulttiemme ja controlleriemme palvelut ratkaisu.
Kansainväliset palvelut

 

 

Menestystä kansainvälisyyteen

Palvelemme suomalaisia yrityksiä sekä Suomessa että muissa maissa. Tarjoamme Suomessa toimiville kv. yrityksille erityisosaamistamme.
Kansainväliset palvelut

 

 

Tie kansainväliseen kasvuun

Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän paikallista asiantuntijuutta, globaalia näkemystä ja innovatiivista teknologiaa. Tuemme yrityksiä kaikissa vaiheissa.
Myyntireskontra


Laskutusprosessin ulkoistaminen

Voit ulkoistaa meille laskutukseen, myyntireskontraan ja perintään liittyviä tehtäviä. Paranna maksuvalmiutta ja nopeuta saatavien kotiutumista. 
Ohjelmistot

Matka- ja kululaskut ilman kuittirumbaa

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut ilman kuittirumbaa. Helpota työtaakkaa ja hoida laskut moderneilla työvälineillä tehokkaasti ja vaivattomasti.
matkalaskut

Ohjelmistot

Ohjelmistot taloushallintoon

Taloushallinnon ohjelmistot, käyttöönottoprojektit, koulutus ja tuki. Taloushallinnon ohjelmistojen ketterin kumppani.

Taloushallinnon ulkoistaminen parantaa kustannustehokkuutta

Asiakkaanamme saat meiltä kokonaisvaltaista hallinnon hoitoa. Huomioimme toiminnassamme jokaisen organisaation erityistarpeet ja räätälöimme asiakkaallemme parhaiten sopivan ulkoistusratkaisun. Käyttämiemme ohjelmistoratkaisujen avulla poistamme prosesseista ylimääräiset työvaiheet ja luomme yrityksellesi ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Varmistamme tehokkuuden hyödyntämällä koko taloushallinnon kattavia nykyaikaisia toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmiä sekä niiden välisiä integraatioita. Tämä mahdollistaa taloushallinnon suorittavan työn automatisoinnin, eikä tietoja tarvitse syöttää useaan kertaan eri järjestelmiin, vaan syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytettävissä.

Mitä taloushallinnon ulkoistaminen maksaa? Lue artikkeli tästä.

Tuotamme arvoa asiakkaillemme

Azets tarjoaa ohjelmistopalveluja sekä taloushallinnon, HR:n, palkanlaskennan ja johtamisen palveluita yli 20 000 asiakkaallemme.
Tutustu ASIAKKAISIIMME

Asiakkaitamme

Valitse luotettava sähköinen taloushallinnon ulkoistuskumppani

Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Toimintamme

taloushallinnon ulkoistaminen ja sähköinen palvelu


Toimimme täysin sähköisessä ympäristössä.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelu kattaa kaikki osa-alueet

Kaikki taloushallinnon osa-alueet yrityksesi toimialasta, maantieteellisestä sijainnista tai käyttämistänne järjestelmistä riippumatta.

taloushallintopalveluun integroitavat järjestelmät

Integroimme yrityksesi järjestelmät taloushallintopalveluumme ja tehostamme prosesseja.

 Palvelumme 

  • Laskentapalvelut, konsernilaskenta, sisäinen laskenta
  • Laskutus ja reskontranhoito
  • Raha- ja maksuliikenteen hoito
  • Kustannuslaskenta
  • Konsernilaskenta
  • IFRS ja USGAAP -konsolidoinnit
  • Johdon raportointi / hallitusraportointi
  • Ennusteet ja budjetointi
  • Konsultointipalvelut
  • Talousjohto, talouspäällikkö- ja controller-palvelut

 

Myös toiminnanohjaus samassa paketissa

Valitessasi toiminnanohjauksen palveluna, me toimimme ulkoistettuna taloushallintonne osana ja palvelumme ytimessä on liiketoimintaanne pyörittävä toiminnanohjausjärjestelmä. Tarjoamme asiakkaillemme toiminnanohjaukseen liittyvää konsultointia kattavan taloushallinnon kokonaispalvelun osana. Saat meiltä toiminnanohjauksen prosessien konsultointia ja toiminnanohjausjärjestelmien implementointia sekä koulutusta. Hoidamme toiminnanohjauksen ulkoistetulla palveluperiaatteella.

toiminnanohjausjärjestelmät

Kasvuyrityksiin ja toimialaratkaisuihin erikoistuneet asiantuntijayksikkömme keskittyvät tuottamaan yrityksille sekä yhteisöille hallinnon ja laskennan prosessien ulkoistamispalveluja.

Ulkoistamisen palveluja kaiken kokoisille yrityksille

Tarjoamme ulkoistamispalveluja kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Olemme myös rakentaneet palveluratkaisuja toimialakohtaisiin haasteisiin. Tutustu toimialaratkaisuihimme alla olevien linkkien kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Puhelin

Myynnin puh. 010 756 4500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.