Tilitoimistossa tehdään tiimityötä tietokoneen ääressä
 
 
 

Azets tilitoimistot ympäri Suomen

Palvelut, asiantuntijat ja ratkaisut, jotka auttavat yritystäsi menestymään. Tilitoimistopalvelumme kattavat kaikki taloushallinnon osa-alueet.

 

Tilitoimisto, joka auttaa yrityksiä menestymään

Valitse kumppaniksesi Azetsin täyden palvelun tilitoimisto asiantuntijaksi taloushallinnon hoitamiseen. Ulkoistamalla meille kirjanpidon, palkanlaskennan sekä muut laskennan tehtävät, yrityksesi taloushallinto on ammattitaitoisissa käsissä ja siitä pidetään huolta luottamuksella. Koulutetut ammattilaisemme ovat jatkuvasti ajan tasalla yritysympäristön ja lainsäädännön muutoksista.

Tilitoimisto on apunasi kaikissa taloushallinnon tehtävissä, yrityksesi talouden suunnittelussa, seurannassa, raportoinnissa ja ennustamisessa. Tehokkaan palveluprosessimme tuloksena resurssejanne vapautuu ja voitte keskittyä oman liiketoimintanne kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Tarjoamme asiantuntevia neuvoja ja luotettavaa kumppanuutta. Mahdollistamme yrityksellenne paremman tuloksen tekemisen edellytykset. 

Tilitoimistopalvelut kattavat kaikki taloushallinnon osa-alueet

Lakisääteiset taloushallinnon palvelut  

 • Kirjanpito
 • Kuukausiraportit
 • Tilinpäätökset  
 • Veroasiat 

 

Raportointipalvelut 

 • Ajantasaiset raportit
 • Konserniraportointi kuukausittain
 • Johdon raportointi

 

Laskentapalvelut  

 

Business Advisor-, Controller- ja muut konsultointipalvelut  

Lue lisää taloushallinnon konsultointipalveluista

Palkanlaskenta

 • Kuukausi- ja tuntipalkkojen laskenta 
 • TES-tulkinta
 • Vuosi-ilmoitukset 
 • Matkalaskut ja kululaskut 
 • Palkkaraportit 

Lue lisää palkanlaskennan palveluista

Konseptoidut tilitoimistopalvelut eri kokoisille yrityksille

Palvelupaketit tilitoimistoistamme liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti

Valmiista tilitoimistopavelujen paketeistamme löydät helposti palvelut ja palvelurytmin liiketoimintanne tarpeisiin.

Paketeistamme löytyvät viikkotason, kuukausitason ja jatkuvan palvelun paketit kaiken kokoisille yrityksille - Azets 12, Azets 52 ja Azets 365. Taloushallinnon ohjelmisto on käytössäsi 24/7.

Tutustu palvelupaketteihin

Azets-tilitoimisto hoitaa paperien pyöritykset puolestasi

Sähköinen taloushallinto

Vieläkö pyörittelet papereita ja mappeja? 

Tehostamme yrityksesi taloushallintoa automatisoiden ja nopeuttaen aikaa vieviä prosesseja. Sähköiset taloushallinnon palvelumme toimivat paperittomasti internetyhteyden kautta pilvipalveluna. Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat kiistattomia.

Tuotamme palvelun markkinoiden tehokkaimmilla järjestelmillä. Saat kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon osa-alueet yhden käyttöliittymän alta. 

Mikäli et vielä hyödynnä sähköistä taloushallintoa ollenkaan tai käytät sitä vain osittain, mutta et täysmääräisesti, siirtyminen siihen hoituu nopeasti ja helposti ilman suurempia käyttöönottoprojekteja. 

Hyvät syyt ottaa käyttöön sähköinen taloushallinto

Tehostat omaa työtäsi

Ulkoista kaikki haluamasi talous- ja palkkahallinnon tehtävät ja hoida itse ne asiat, joiden koet itse tehtynä tuovan yrityksellesi eniten lisäarvoa. Autamme sinua työnjaon suunnittelussa. Voit muuttaa työnjakoa joustavasti.

Hoidat taloushallinnon joustavasti

Hoida taloushallinnon prosesseja internetselaimella. Et tarvitse omaa IT-tukea, ohjelmistoasennuksia tai -päivityksiä. Työskentelyn aloittaminen on vaivatonta ja itse palvelun käyttö helppoa.

Taloustiedot ovat reaaliajassa

Yrityksesi talouden tiedot ovat reaaliajassa, joten voit tehdä luotettavia päätöksiä niiden pohjalta. Vältyt raporttien päivittämisen vaivalta ja näet ajantasaiset tiedot välittömästi.

Ratkaisu skaalautuu kasvuusi

Ratkaisun käyttäjämäärä on sovitettavissa yrityksesi muuttuviin tarpeisiin kasvun ja yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin. Delegoit töitä joustavasti uusille käyttäjille ja Azetsin asiantuntijoille.

 Hallitset kustannuksia

Kuukausiveloitusmalli on kustannustehokas tapa hankkia taloushallinnon palvelut käyttöön. Sinun ei itse tarvitse investoida omaan järjestelmään – eikä huolehtia järjestelmän toimivuudesta.

Turvaat tiedot

Tietoturva on pilvessä parempi kuin paperilla – tärkeät asiat voivat paperilla joutua helpommin vääriin käsiin. Papereita ei enää tarvita ja arkistointimapit voi unohtaa, samoin tositteiden tuhoamisen.

Minimoit paperimäärän

Tietojen sähköinen varastointi palvelimille ”pilveen” täyttää lain vaateet ja paperittomuudesta hyötyvät kaikki osapuolet - myös luonto.

Säästät aikaa

Sähköisen aineiston käsittely on nopeaa ja tieto tallennetaan vain kertaalleen. Tiedon hakutoiminnot ovat nopeat ja reaaliaikaiset raportit saa käsiin vaivattomasti. Historiatieto pysyy tallessa ja on selattavissa aiemmilta tilikausilta välittömästi. Asioiden selvittelyn tarve vähenee tai jää kokonaan pois.

Ennuste-, budjetointi- ja raportointipalvelut 

Tilitoimistomme asiakkaana saat reaaliaikaiset taloushallinnon raportit, budjetit ja ennusteet vakioratkaisuna tai liiketoimintasi erityistarpeiden mukaisesti räätälöitynä. Palvelumme avulla yrityksesi talouden tunnusluvut ovat ajantasaisesti tiedossasi ja pystyt ennakoimaan tulevaa. Asiantuntijamme ovat apunasi lukujen analysoinnissa ja tulkinnassa. 

Katso esittelyvideo ja tutustu Navita -ohjelmistoon, jonka mahdollistamat laskennat automatisoivat ja tehostavat budjetoinnin ja ennustamisen prosessia. Lataa hyödyllisiä oppaita liiketoimintasi kehittämiseksi budjetoinnin ja ennustamisen avulla. 

Lue lisää budjetoinnista ja ennusteista.

Kansainväliset palvelut

Konsernimme tarjoaa monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelemme suomalaisia yrityksiä sekä Suomessa että muissa maissa. Lisäksi tarjoamme laskentapalveluita kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tytäryhtiöille.

Tutustu kansainvälisiin palveluihimme

Tie kansainväliseen kasvuun

Azets ja Blick Rothenberg auttavat kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä. Tarjoamme ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän paikallista asiantuntijuutta, globaalia näkemystä ja innovatiivista teknologiaa. Osana GogitalGroupia tuemme yrityksiä kaikissa niiden kehityskaaren vaiheissa.

Azets & Blick Rothenberg

Harkitsetko taloushallinnon ulkoistamista?

Valitse luotettava sähköinen taloushallinnon ulkoistuskumppani. Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen -opas
Lue neuvot keskisuurille yrityksille.
Tutustu oppaaseen

Opas
Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen -opas
Tutustu oppaaseen

Opas
Budjetoinnin ja ennustamisen automatisointi

Budjetoinnin ja ennustamisen automatisointi opas
Tutustu oppaaseen

Azetsin tilitoimisto - paikallisten tilitoimistojen yhteystiedot

Azetsin tilitoimistot toimivat ympäri Suomen. Pääset paikallisten tilitoimistoiden sivuille alla olevien linkkien kautta ja löydät lähimmän taloushallinnon asiantuntijasi. Voit olla asiakkaanamme paikkakunnasta ja paikasta riippumatta täysin sähköisesti. Paikallisen tilitoimiston asiantuntemuksen lisäksi käytettävissänne on koko konsernin kansainvälinen osaaminen. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com. 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.