Taloushallinnon raportintityökalu
 
 
 

Taloushallinnon raportointityökalu

Azets Discover -raportointityökalu kokoaa yritystalous tiedot helposti luettaviksi visuaalisiksi raporteiksi.

 

Taloushallinnon raportit

Azets Discover on Business Intelligence (BI) -raportointityökalu, joka kokoaa yrityksen taloudelliset tiedot. Azets Discoverissa on valmiita raportteja, joihin se tuo tiedot automaattisesti. Järjestelmässä on myös ominaisuuksia, joilla voit tehdä säätöjä raportteihin.

Helppokäyttöiset raportit tukevat päätöksentekoa

Näet trendit ja tunnistat poikkeamat selkeistä raporteista vaivattomasti. Raportit ovat helposti luettavassa ja käsiteltävässä visuaalisessa muodossa, mittareina ja kuvaajina. Azets Discoverin avulla päätöksenteko nopeutuu ja se tukee strategisten tavoitteiden seurantaa

Talousraportointi yrityksesi tarpeisiin

Aloita talouden analysointi yrityksellesi sopivalla paketilla. Olemme kehittäneet kaksi erilaajuista pakettia, joista voit valita laajemman tai suppeamman. Voimme myös muokata ratkaisua raportointitarpeittesi muuttuessa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, millainen raportointipaketti sopisi yrityksellesi: myynti@azets.com tai soita myyntiin puh. 010 756 4500 niin kerromme lisää.

piirroskuva taoushallinnon dashboard

Taloushallinnon dashboardilla analysoit helposti 

Esimerkkejä raportointityökalun hyödyntämisestä

Tutustu demoversioon ilmaiseksi

Haluatko kokeilla Azets Discover -raportointityökalua ja tutustua sen ominaisuuksiin? Se käy helposti ja on sinulle täysin maksutonta.

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin demoympäristöön, jolla pääset tutustumaan raportointialustaan ja raportteihin. Tutustuminen ei sido sinua mihinkään. 

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.