Mies töissä Azetsin teknologiapalveluissa
 
 
 

Töissä teknologian ammattilaisena Azetsilla

Oletko meidän uusi työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa teknologiayksikköämme?

Mitä työ teknologian parissa sisältää?

Kuvittele IT-osasto. Kuvittele jotain ihan muuta. Teknologiapalveluissamme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä mm. järjestelmien ja järjestelmätuen, käyttöönottojen, integraatioprojektien, automaation ja erilaisten asiakasprojektien parissa. 

Millaista työskentely on?

 • Työlläsi on merkitystä, sille on tarve.
 • Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi ja siihen, miten teet työsi. Voit ottaa haltuun uusia tuotteita ja kehittyä ja oppia monipuolisemmaksi ammattilaiseksi.
 • Opit uutta päivittäin, sillä päivä voi tuoda tullessaan mitä moninaisempia kysymyksiä ja haasteita. Pääset laajentamaan omaa ydinosaamistasi.
 • Tarkastelet asioita eri näkökulmat ja yksityiskohdat huomioon ottaen.
 • Työskentelet jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä maailmassa: uusia järjestelmiä ja niiden päivityksiä tulee jatkuvasti. Pääset salapoliisin tavoin selvittämään ja oppimaan uusia asioita.
 • Saat tukea osaavilta ja avuliailta kollegoilta yli organisaatiorajojen. Meitä on yli 50 teknologian ammattilaista työskentelemässä pääosin Helsingissä. Ilmapiirimme on avoin ja kannustaa vuoropuheluun ja osaamisen jakamiseen.
 • Ilahdutat päivittäin asiakkaita ratkaisemalla asiakkaan haasteita. Näitä voi olla esimerkiksi tehostamalla asiakkaan ostolaskuprosessia, automatisoimalla asiakkaan manuaalista työtä tai mahdollistamalla asiakkaan mobiilin matkalaskun tekemisen tai luomalla digitaalisen työvuorojen vaihtomahdollisuuden.  

Azets maat kartalla näytöllä.jpg

Joustava työnantaja - kansainvälinen ilmapiiri

 • Teknologiayksikkömme on organisaationa nuori ja joustava. Sinun on helppo tuoda esiin omia ideoitasi ja pystyt vaikuttamaan helposti asioihin.
 • Teknologiapalvelut on ydinliiketoimintaa. Vaikutat työlläsi yrityksemme liiketoimintaan.
 • Olemme asiakaspalvelulähtöisiä - motivoituneita, asiakkaan toiveisiin ja vaatimuksiin innolla ja tarmolla tarttuvia alan asiantuntijoita.
 • Organisaatiomme on menestyvä ja kasvava
 • Työskentelemme niin kotimaisten kuin kansainvälisten asiakkaiden kanssa.
 • Pääset hyödyntämään kielitaitoasi.

Lue työskentelystä Azetsin teknologiayksikössä asiantuntijoidemme kertomana

Azets-Tyontekijat-Jenni-Timonen.jpg

Jenni, Application Consultant, Team Leader

Työssäni olen paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa. Meidän tiimi hoitaa järjestelmien käyttöönottoja ja tukee asiakkaita tiimin vastuujärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Tietoturvallinen tiedon hallinta ja tiedonjakaminen on meillä keskiössä.

Helen, Reporting & Forecasting Consultant

Työskentelen yrityksille tarjottavan budjetoimisen ja ennustamisen työkalun parissa. Vuoden päivät olen nyt ollut Azetsilla ja olen viihtynyt hyvin. Me olemme paljon asiakkaisiin yhteydessä, autamme esimerkiksi alkuun ohjelmiston kanssa.

Helen-Puputti (1).jpg

Jukka, ERP Consultant

Työskentelen asiantuntijana palkkahallinnon käyttöönotoissa ja laajemmissa kirjanpidon käyttöönottokokonaisuuksissa, projektipäällikkönä integraatioprojekteissa, järjestelmätuessa sekä myynnin tukena.

Alina, Junior Software Developer ja Marja, Junior Software Developer - Alanvaihdosta automaatiotiimiin

Mitä kautta olet tullut Azetsille?

Marja: Hain ohjelmistorobotiikkaan Azetsille ystäväni ehdotuksesta. Olen koulutukseltani restonomi ja tehnyt 20 vuotta ravintola-alan töitä, viimeisimpänä esihenkilötehtävissä. Alan vaihtaminen oli ollut minulla mielessä jo pidempään, mutta koronan antaman viimeisen sykähdyksen ansiosta päätin sen lopulta toteuttaa. Lähdin opiskelemaan tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa, josta valmistuin tämän vuoden tammikuussa. Tämä on ensimmäinen tämän alan työpaikkani.

Alina: Minullakin korona-aika vaikutti siihen, että tein tavallaan alanvaihdon. Tulin lokakuussa 2020 Azetsille ‘’Mimmit koodaa’’- koulutusohjelman kautta, mutta olin aikaisemminkin ollut teknologian ja koodauksen kanssa tekemisissä töiden ja opintojen kautta. Olen valmistunut ympäristö- ja vesitekniikan diplomi-insinööriksi ja tehnyt sen alan hommia ennen.

Lue lisää työskentelystä teknologiapalveluissa Azetsin blogissa:

Yhteisöllistä ja rentoa toimintaa teknologian parissa