Työpöytä
 
 
 

Musti Group hyötyy konsernin kattavasta ERP-ratkaisusta

Musti Group uudisti yrityksen toiminnanohjausjärjestelmänsä (ERP) Azetsin kanssa

 

Musti Group, Pohjoismaiden johtava lemmikkieläintarvikeyhtiö, uudisti yrityksen toiminnanohjausjärjestelmänsä (ERP) Azetsin kanssa. Uusi ERP-järjestelmä on kulmakivi konsernin laajamittaiselle liiketoiminta-infrastruktuurin uudistukselle. Tämän uudistuksen myötä Musti Group on kehittänyt skaalautuvan, kustannustehokkaan ja tulevaisuuteen suuntautuvan alustan, joka parantaa operatiivista tehokkuutta, mahdollistaa menestyksekkään kasvun ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Uusi ERP-järjestelmä perustuu LS Retailin ratkaisuun. LS Retail valittiin sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi, jotka sopivat hyvin omnichannel-liiketoimintaan, joka on Musti Groupin liiketoimintamallin ytimessä. Lisäksi LS Retailin joustavuus, kustannustehokkuus ja jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto olivat erinomainen yhdistelmä Musti Groupin tavoitteisiin.

 

Uusi konsernin laajuinen ERP-järjestelmä on keskeinen osa Musti Groupin kasvustrategiaa. Se on jo tuonut meille merkittäviä etuja ja tarjoaa suuren potentiaalin edelleen parantamiseen.

Panu Hannula
CIO, Musti Group

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.