top banner image
 
 
 

Salomaa Yhtiöt

Referenssitarina

Tarina siitä, miten Salomaa Yhtiöt yhtenäisti taloushallintonsa Azetsin avulla

Salomaa Yhtiöt on Suomen suurin markkinointialan yhtiöryhmä, jonka seitsemän yritystä työllistävät tällä hetkellä noin 400 ammattilaista.

Monenkirjavan yhtiöryhmän taloushallinnon järjestelmien ja toimintatapojen yhtenäistämiselle tunnistettiin selkeä tarve. Taloushallinnon palvelut päätettiin ulkoistaa Azetsille syksyllä 2017.

Salomaa Yhtiöt logo

Ulkoistaminen antaa aikaa oikeille asioille

"Taloushallinto ei kuitenkaan ole se meidän liiketoimintamme ydin. Ulkoistamalla pystymme keskittymään entistä paremmin liiketoiminnan tukemiseen", kertoo Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Henna Lehtinen

Salomaa Yhtiöt ostaa Azetsilta kaikki taloushallinnon palvelut ostolaskujen käsittelystä, kirjanpidosta tilinpäätökseen ja konsernitilinpäätökset sekä palkanlaskennan.

Tärkeitä asioita kumppanivalinnassa oli Azetsin kyky ottaa yritysryhmä haltuun nopealla aikataululla sekä halu ja resurssit teknologisten innovaatioiden hyödyntämiseen.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.