Azets työpaikkana

Suomessa meitä Azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa.
 

Lähes 3000 asiantuntijaa

Lähes 3000 asiantuntijaamme tarjoavat talous-, HR- ja palkkapalveluita sekä ohjelmistoratkaisuja. Suomessa meitä Azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Toimimme kaikissa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa sekä Romaniassa ja tulevaisuuden tavoitteenamme on tarjota palveluitamme koko Euroopassa.

Aina askeleen edellä

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia sekä ammatillisia haasteita. Vauhdikkaan kasvun myötä työntekijämme ovat muutosvalmiita huippuammattilaisia, joiden päivittäisessä tekemisessä näkyvät täsmällisyys, vastuullisuus sekä halu olla aina askeleen edellä.

Laajennettu työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja lounasetu

Laajennettu työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja lounasetu sekä joustavat työajat ovat osa tarjoamistamme eduista. Työssäoppimisen tueksi ja ammatillisen asiantuntijuuden kasvattamiseksi tarjoamme henkilökunnalle monipuolista koulutusta.

Tutustu Azetslaisiin ja tehtävänkuviin.