top banner image
 
 
 

Fira Oy

Referenssitarina
 

Fira on vuonna 2002 perustettu rakennusalan yhtiö. Fira aloitti toimintansa betonirakenteisiin erikoistuneena rakennusyhtiönä. Seuraavassa vaiheessa siirryttiin palvelurakentamiseen.

Vuonna 2017 Fira-konsernin liikevaihto oli 217,4 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Firalla on noin 300 henkeä.

Firan logo

Taloushallinnon palvelut - varma valinta tulevaisuutta silmällä pitäen

Fira ulkoisti taloushallinnon palvelut vuonna 2017 ja koko Firan talousjärjestelmä toimintatapoineen uusittiin yhteistyössä Azetsin kanssa.

"Kaikki lähti siitä, että me haimme luottamusta ihmisiin, jotka vastaavat taloushallinnostamme", kertoo Firan talous- ja operatiivinen johtaja Kimmo Kärkkäinen.

Katso Firan asiakaskokemuksia oheiselta videolta.

Mikäli video ei näy, päivitä sivu.

Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin.

Rekrytointipalvelut

"Azetsin rekrytoijat ovat paneutuneet avoimien tehtäviemme vaatimuksiin huolellisesti ja haastaneet meitä näkökulmiemme avartamiseksi. Hakijoiden kyvykkyyttä on arvioitu perusteellisesti ja kerätyn palautteen perusteella Azets on hoitanut myös hakijaviestinnän hyvin. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa ja ratkaisukeskeistä moderneihin rekrytointimenetelmiin perustuen. Voimme suositella Azetsia lämpimästi kumppaniksi vaativiin rekrytointeihin!"

Jenni Kautonen-Jusslin, HR manager, Fira Group Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.