top banner image
 
 
 

Sportia Hanko

Referenssitarina

Sportia Hanko on Azetsin kanssa askeleen edellä muita

Yrittäjävetoiset Sportia-liikkeet muodostavat Suomen toiseksi suurimman urheilukauppaketjun. Yksi yli 50 Sportia-liikkeestä on Azetsin tilitoimisto Raaseporin asiakas Eteläkärjen Urheilukauppa Oy jolla on kaksi liikettä sekä Hangossa että Karjaalla.

Kauppias Jyrki Kortelainen pyörittää kuusi päivää viikossa avoinna olevaa urheiluliikettään yhdessä puolisonsa ja kuuden työntekijän kanssa. Kortelainen löysi taloushallintoa hoitamaan sopivan yhteistyökumppanin, Azetsin Raaseporin toimiston, Eteläkärjen Uusyrityskeskuksen kautta.

Automaattinen kassakirjanpito

Sportia Hanko käyttää Winpos-kassajärjestelmää, joka hallinnoi sekä kassatapahtumia että varastoseurantaa. Kassajärjestelmä luo päivittäin siirtotiedoston, joka luetaan suoraan Azetsin taloushallinto -järjestelmään. Tämän avulla kauppias pystyy seuraamaan yrityksen liikevaihtoa ja myyntiä tuoteryhmittäin katetasolla sekä mm. vertaamaan liikevaihdon kehittymistä budjettiin.

Reaaliaikaiset tiedot analysoinnin ja päätösten tukena

Taloushallinnon hoitaminen vie useiden kauppiaiden ajasta liian suuren osan, vaikka varsinkin kauppiasvetoisessa liikkeessä kauppiaan paikka olisi myymälässä asiakkaita palvelemassa. Azetsin tarjoamien toimintojen ansiosta myyntityöhön jää enemmän aikaa. Reaaliaikaisen taloushallinnon ansiosta kauppias pääsee kuunvaihteen jälkeen nopeasti käsiksi tietoihinsa ja voi heti analysoida ja tehdä johtopäätöksiä oikeilla perusteilla.

Sähköistä taloushallintoa ja yhteistyötä

Azetsin toimiston asiakkaat voivat itse omalta päätteeltään katsoa, käsitellä ja analysoida kaikkia taloushallinnon lukuja. Kun asiakas haluaa tutkia esim. markkinointikustannuksia, hän voi katsoa kyseiset laskut avaamalla kunkin laskun sähköisen liitteen. Sähköisellä toiminnalla monen yrityksen ekologista jalanjälkeä voidaan pienentää merkittävästi, säästäen aikaa, rahaa ja ennen kaikkea – luontoa!

"Azetsilla asiakkaan ja toimittajan välistä suhdetta pidetään erityisen tärkeänä, jonka vuoksi kaikilla asiakkailla on oma asiakasyrityksen liiketoimintaan perehtynyt yhteyshenkilönsä.  Azetsin Raaseporin yksikkö elää symbioosissa asiakkaan, tässä tapauksessa Sportia Hangon kanssa – kun toisella menee hyvin niin menee toisellakin." kertoo Dennis Barman, Raaseporin tilitoimistolta.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.