Työpöytä
 
 
 

Hydroline Oy

Referenssitarina

SaaS-mallilla asiantuntevaa tukea palkanlaskentajärjestelmän käyttöön

 

Johtava hydraulisten sylinterien valmistaja Hydroline etsi kumppania SaaS-palvelun tarjoajaksi, joka aidosti tukisi Hydrolinea Mepco-palkanlaskentaohjelman käyttöönotossa ja jatkuvassa käytössä. Azetsin osaaminen on antanut Hydrolinelle paljon lisäarvoa tuomalla oivalluksia käyttöönottoon sekä vastaamalla haastaviinkin kysymyksiin.

hydroline logo

Hydrolinella oli jo valmiiksi osaamista Mepco-ohjelmistosta tiimissä, mutta etenkin käyttöönottoon haluttiin lisää tukea, jota Azetsilla oli tarjota hyvin laajan projektikokemuksen kautta. Hydrolinen henkilöstöjohtaja Anne Puttonen sanoo: ”Minulla oli Azetsista aiempaa kokemusta, ja pidin sekä edelleen pidän Azetsia vahvana osaajana. Siksi päädyimme valitsemaan Azetsin SaaS-kumppaniksemme.

Käyttöönotossa prosessinäkökulma toi uusia oivalluksia

Azetsin asiantuntijat auttoivat meitä tarkastelemaan palkkahallintoa prosessina. Usein itse miettii asioita vain oman työn kautta, nyt saimme useamman näkökulman mukaan ja syntyi uusia oivalluksia”, Puttonen kertoo käyttöönotosta. Hän jatkaa: “Meillä on ollut todella hyvä keskusteluyhteys ja olemme saaneet vastauksia kysymyksiimme nopeasti.”

Azetsin asiantuntijoiden kanssa käytiin läpi muun muassa Mepcon raporttien hyödyntämistä ja miten tarkistuksia pystyy tekemään raporttien kautta. Tulorekisteri oli Hydrolinelle uusi asia ja Anne korostaakin siihen saatua apua: “Saimme valtavasti apua ja tukea tulorekisterin suhteen. Kun itsellä on mennyt sormi suuhun, olemme saaneet neuvoja, miten edetä.” 

Projektiosaaminen paransi käyttöönottoa

Azetsin asiantuntijat toivat esiin riskit liittyen aikatauluun ja Hydrolinen resursseihin. Näin saatiin laadittua realistinen aikataulu käyttöönottoprojektille heti alusta alkaen. “Kaikki sujuu tosi hyvin”, sanoo Puttonen ja jatkaa: “Azetsin asiantuntijat kertoivat, mikä on järkevää meidän yrityksemme huomioiden ja projektin aikana voitiin joustavasti säätää aikataulua, jos oli tarpeen.”

Tutustu tarkemmin palkanlaskentapalveluihimme

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.