Työpöydän äärellä
 
 
 

 

Ravintola Lazy Fox luottaa Azetsin talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Lazy Fox on nopeasti kasvava aamiaisravintolan, leipomon ja baarin yhdistelmä Helsingissä. Ravintolassa on yhteensä 70 asiakaspaikkaa. Lazy Fox tarjoavaa herkullista ruokaa, joka leivotaan ja valmistetaan itse.

LazyFox logo

Toimitusjohtaja Jan Van den Broeke tiesi alusta asti, että tarvitsee laadukkaita talous- ja palkkahallinnon palveluja yrityksen tueksi. Hän päätti kääntyä Azetsin puoleen saadakseen apua tehtyään jonkin verran tutkimusta. Hän on ollut erittäin tyytyväinen päätökseen:

”Asiat ovat sujuneet mutkattomasti. Kun Azets hoitaa kirjanpidon, minun ei tarvitse huolehtia siitä. Voin keskittyä yritykseen. Azetsin hintaluokka sopii myös yritykseni kokoon.” Hän jatkaa: ”Tiesimme alusta asti, että haluamme taloushallinnon palvelut sähköisinä. Ja erityisesti halusimme sähköisen laskutusjärjestelmän. Sähköinen taloushallinnon ei ole myöskään riippuvainen sijainnista, mikä on meille tärkeää.

Ravintola Lazy Foxin tiimi

Lazy Fox menestyy ja Van den Broeke korostaa Azetsin kykyä auttaa kasvavaa yritystä: ”Meillä menee todella hyvin, jopa paremmin kuin odotimme. Siksi meille on tärkeää, että saamme henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa, kun kasvuun liittyviä kysymyksiä herää. Palvelu on kaiken kaikkiaan erinomaista.”

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.