Opintokeskus Sivis

Referenssitarina
 

Rekrytointipalvelut

"Valitsimme Azetsin yhteistyökumppaniksi Opintotoiminnan keskusliiton toiminnanjohtajan rekrytoinnissa. Olemme hyvin tyytyväisiä Azetsin rekrytointiprosessiin, jossa käytimme myös meille uusia toimintamalleja, kuten tehtävää ja organisaatiotamme esittelevää blogia haun tukena. Blogissa johtoryhmä ja henkilöstön edustajat pääsivät osallistumaan prosessiin tarkoituksenmukaisella tavalla.

Azetsin yhteyshenkilönä toiminut kokenut HR-asiantuntija Essi Henriksson piti valintaryhmään yhteyttä säännöllisesti ja toimi aktiivisesti valinnan tukena kaikissa kysymyksissä. Onnistunut yhteistyö edellyttää rekrytointiammattilaiselta perusteellista perehtymistä asiakkaaseen ja siinä Azets toimi hyvin ja luotettavasti.

Koska valinnassa on aina kysymys myös monien tärkeiden kvalifikaatioiden priorisoinnista, sujui lopullinen kompetenssien määrittely hyvin yhteistyössä Azetsin henkilöarvioinneista vastanneen asiantuntijan kanssa. Azetsilta löytyi myös palvelu työsopimusasioissa, kun laadimme yhteistyössä johtajasopimusmallia.

Myös hakijalta tuli prosessin aikana kiittävää palautetta valintaprosessista ja siihen liittyvästä viestinnästä. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Azetsin rekrytointiammattilaisten kanssa."

Milla Kalliomaa, Hallituksen puheenjohtaja

 

Tutustu tarkemmin rekrytointipalveluihimme.

 

Sivis logo

 

 

 

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.