top banner image
 
 
 

Opintokeskus Sivis

Referenssitarina

Azets rekrytointikumppanina

"Valitsimme Azetsin yhteistyökumppaniksi Opintotoiminnan keskusliiton toiminnanjohtajan rekrytoinnissa. Olemme hyvin tyytyväisiä Azetsin rekrytointiprosessiin, jossa käytimme myös meille uusia toimintamalleja, kuten tehtävää ja organisaatiotamme esittelevää blogia haun tukena. Blogissa johtoryhmä ja henkilöstön edustajat pääsivät osallistumaan prosessiin tarkoituksenmukaisella tavalla.

Azetsin yhteyshenkilönä toiminut kokenut HR-asiantuntija piti valintaryhmään yhteyttä säännöllisesti ja toimi aktiivisesti valinnan tukena kaikissa kysymyksissä. Onnistunut yhteistyö edellyttää rekrytointiammattilaiselta perusteellista perehtymistä asiakkaaseen ja siinä Azets toimi hyvin ja luotettavasti.

Koska valinnassa on aina kysymys myös monien tärkeiden kvalifikaatioiden priorisoinnista, sujui lopullinen kompetenssien määrittely hyvin yhteistyössä Azetsin henkilöarvioinneista vastanneen asiantuntijan kanssa. Azetsilta löytyi myös palvelu työsopimusasioissa, kun laadimme yhteistyössä johtajasopimusmallia.

Myös hakijalta tuli prosessin aikana kiittävää palautetta valintaprosessista ja siihen liittyvästä viestinnästä. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Azetsin rekrytointiammattilaisten kanssa."

Milla Kalliomaa, Hallituksen puheenjohtaja

 

Tutustu tarkemmin rekrytointipalveluihimme.

Sivis logo

 

 

 

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.