top banner image
 
 
 

Fellow Finance

Referenssitarina

 

 

 

Ulkoistamalla palkanlaskenta tehokkaaksi

Azets ja yhtiön tarjoama Netvisorin sähköinen taloushallinnon käyttöliittymä valikoituivat kokonaisvaltaisen kilpailutuksen jälkeen Fellow Financen yhteistyökumppaniksi palkanlaskentaan. Keskeinen tekijä Azetsin valinnassa oli ammattimainen jatkuva tuki yhtiömme omalle pienelle taloushallinto-osastolle, jolta vapautui oleellisia voimavaroja yhtiön kannalta keskeisimpiin toimintoihin. Fellow Finance on voimakkaasti kasvava nuorehko yritys ja resurssit ovat suunnattu pääsääntöisesti kasvun antureiden palvelemiseen. Koimme, että tilanteessamme on tehokkaampaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan ja ulkoistaa palkanlaskenta kolmannelle osapuolelle.

Ulkoistettu palkanlaskenta edellyttää luottamusta palkkahallinnon toimivuuteen ja oikeellisuuteen. Yhteistyömme on sujunut mallikkaasti ruohojuuritasolta lähtien ja olemme saaneet aina osaavaa apua nopeasti haasteellisiin palkanlaskentaan liittyviin kysymyksiin tarpeen vaatiessa.

Tutustu tarkemmin palkanlaskennan palveluihimme.

fellow finance logo

Fellow Finance on välitetyn rahoituksen määrällä mitattuna Pohjoismaiden johtava lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille ja yksityishenkilöille välittävä rahoitusalan teknologia- ja palveluyritys.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.