top banner image

Creago Oy

Referenssitarina
 

Creago Oy tarjoaa kattavat rakentamisen konsultti- ja suunnittelupalvelut rakennus- ja kehityshankkeisiin. Yritys toteuttaa palvelut asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa kokonaispalveluista yksittäisiin palvelutarpeisiin yhteistyössä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa, mikä takaa asiakkaalle laadukasta ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityä palvelua.

Creago palvelee monia eri toimialoja ja tämä tarkoittaa, että yrityksen projektien ja prosessien on taivuttava eri alojen ominaistarpeisiin. Yhtiön neljällä osakkaalla on vankka kokemus rakennusalalta. Osakkaidensa kokemuksen turvin nuori yritys on pystynyt kasvamaan erittäin nopeaan tahtiin. 

Azets taloushallinnon kumppanina

Toimitusjohtaja Satu Matikaisella (viereinen kuva) oli laaja-alaisen kokemuksen myötä muodostunut tarkka kuva siitä, minkälaista taloushallinnon palvelua Creago oli etsimässä itselleen. Yritys haki itselleen taloushallinnon kumppania, joka pystyi tarjoamaan samoja asioita kuin Creago itse: monipuolista osaamista ja palvelua. 

Azets (entinen Visma Services Oy) valikoitui yhteistyökumppaniksi siksi, että se pystyi tarjoamaan palvelun sekä järjestelmät yrityksen eri kasvuvaiheisiin.  Ulkoistusprojektin perustana toimikin jo projektin suunnitteluvaiheessa tehty kartoitus siitä, miten palvelu kehittyy yrityksen mukana. 

”Ennen kuin voidaan lähteä kasvamaan voimakkaasti, on tehtävä pohjatyö hyvin, jotta perustukset tukevat kasvua.” Satu Matikainen summaa.

Taloushallinnonkumppania valittaessa myös Visman järjestelmät nousivat tärkeään rooliin. Ne tarjoavat Creagolle sen tarvitsemaa reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi ja niiden avulla varmistetaan että projektien budjetit ja aikataulut pitävät.

Erittäin tärkeää Creagon projektien onnistumisen kannalta oli myös, että Visman järjestelmät keskustelivat sujuvasti keskenään, jotta manuaaliseen työhön ei jouduta käyttämään uuden yrityksen rajallisia henkilöstöresursseja.

Henkilöstöresurssien rajallisuuden vuoksi on myös tärkeää, että Azets pystyy tarjoamaan kaiken yrityksen taloushallintoon liittyvän palvelun. Satu Matikainen kiitteleekin sitä, että apua saa monipuolisesti ja nopeasti aina tarvittaessa.

Creago Oy

Creago Oy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.