Ulkoistaminen tehostaa liiketoimintaasi

Ulkoistamalla tehostat ja saat erityisosaamista yrityksenne talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoon. Voit ulkoistaa talous- ja palkkahallinnon sekä HR-tehtävät osittain tai kokonaan – vaiheittain tai kaiken kerralla. Hoidamme yksittäiset tehtävät, prosessit ja osaprosessit tai koko talous- ja palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksenne ulkoistettuna HR-osastona.

Talousosaston ja taloushallinnon ulkoistaminen on aina strateginen ratkaisu. Tehokkaat prosessit ja automaatio ovat tuottamamme kustannustehokkuuden perusta. Kustannussäästöt ovatkin yksi tärkeimmistä ulkoistuksen hyödyistä, mutta vielä tärkeämpää on ulkoistuksen tuoma lisätehokkuus itse liiketoimintaan. Taloushallinnon ulkoistaminen on myös vaivaton tapa uudistaa prosessit ja raportointi yhdessä asiantuntijan kanssa. 

Markkinoiden tehokkain ulkoistamiskonsepti

Talousosastoratkaisumme koostuu erilaisista prosessimoduuleista, joten ulkoistaminen on helppoa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki talouden ja palkanlaskennan prosessit, järjestelmät sekä henkilöstöhallinnon osa-alueet. Voit ulkoistaa osa-alueen tai koko prosessin kerrallaan. Ulkoista meille vaikkapa myyntilaskujen ja/tai ostolaskujen käsittely, matka- ja kululaskujen käsittely, palkanlaskenta tai kirjanpito. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki talouden prosessit ja järjestelmät. Integroimme yrityksesi järjestelmät palveluumme ja tehostamme prosesseja. 

Hoidamme yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti. Prosessiosaaminen, laaja-alainen raportointi, toiminnanohjaus ja konsernilaskenta ovat vahvuuksiamme. Tehokkuutemme perustuu kykyymme optimoida työnjako yrityksenne eri rooleissa toimivien henkilöiden, asiantuntijoidemme sekä tietojärjestelmien välillä.

Integroimme yrityksesi nykyiset järjestelmät palveluumme ja konsultoimme liiketoimintanne luonteeseen sopivimpien järjestelmien valinnassa. Selkiytämme automaation avulla prosessejanne poistamalla niistä ylimääräiset työvaiheet ja luomme tarpeisiinne sopivan ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Palvelumme räätälöidään tarvekartoituksen pohjalta. Kun ulkoistat meille kokonaisia prosesseja, poistamme niistä ylimääräiset työvaiheet ja luomme ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin yrityksesi tarpeisiin. Innovatiivinen ulkoistuskonseptimme on markkinoiden tehokkain.

Taloushallinnon ulkoistaminen parantaa kustannustehokkuutta

Asiakkaanamme saat meiltä kokonaisvaltaista hallinnon hoitoa. Huomioimme toiminnassamme jokaisen organisaation erityistarpeet ja räätälöimme asiakkaallemme parhaiten sopivan ulkoistusratkaisun. Käyttämiemme ohjelmistoratkaisujen avulla poistamme prosesseista ylimääräiset työvaiheet ja luomme yrityksellesi ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Varmistamme tehokkuuden hyödyntämällä koko taloushallinnon kattavia nykyaikaisia toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmiä sekä niiden välisiä integraatioita. Tämä mahdollistaa taloushallinnon suorittavan työn automatisoinnin, eikä tietoja tarvitse syöttää useaan kertaan eri järjestelmiin, vaan syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytettävissä.

Oppaita sinulle, joka harkitset ulkoistamista

Harkitsetko taloushallinnon osa- alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistamista? Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

[Taloushallinto,Ulkoistaminen]

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistajan opas

Lue neuvot keskisuurille yrityksille.
Lataa maksuton opas.

[HR,Palkanlaskenta,Ulkoistaminen]

Opas
Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanalaskenta ja HR

Vinkit ulkoistamiseen.
Lataa maksuton opas.

[Taloushallinto,Ulkoistaminen]

Opas
Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Lue sähköisen taloushallinnon hyödyt.
Lataa maksuton pikaopas.

Valitse luotettava taloushallinnon ulkoistuskumppani

Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Toimintamme

taloushallinnon ulkoistaminen ja sähköinen palvelu


Toimimme täysin sähköisessä ympäristössä.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelu kattaa kaikki osa-alueet

Kaikki taloushallinnon osa-alueet yrityksesi toimialasta, maantieteellisestä sijainnista tai käyttämistänne järjestelmistä riippumatta.

taloushallintopalveluun integroitavat järjestelmät

Integroimme yrityksesi järjestelmät taloushallintopalveluumme ja tehostamme prosesseja.

 Palvelumme 

  • Laskentapalvelut, konsernilaskenta, sisäinen laskenta
  • Laskutus ja reskontranhoito
  • Raha- ja maksuliikenteen hoito
  • Kustannuslaskenta
  • Konsernilaskenta
  • IFRS ja USGAAP -konsolidoinnit
  • Johdon raportointi / hallitusraportointi
  • Ennusteet ja budjetointi
  • Konsultointipalvelut
  • Talousjohto, talouspäällikkö- ja controller-palvelut

 

Myös toiminnanohjaus samassa paketissa

Valitessasi toiminnanohjauksen palveluna, me toimimme ulkoistettuna taloushallintonne osana ja palvelumme ytimessä on liiketoimintaanne pyörittävä toiminnanohjausjärjestelmä. Tarjoamme asiakkaillemme toiminnanohjaukseen liittyvää konsultointia kattavan taloushallinnon kokonaispalvelun osana. Saat meiltä toiminnanohjauksen prosessien konsultointia ja toiminnanohjausjärjestelmien implementointia sekä koulutusta. Hoidamme toiminnanohjauksen ulkoistetulla palveluperiaatteella.

Kasvuyrityksiin ja toimialaratkaisuihin erikoistuneet asiantuntijayksikkömme keskittyvät tuottamaan yrityksille sekä yhteisöille hallinnon ja laskennan prosessien ulkoistamispalveluja.

Ulkoistamisen palveluja kaiken kokoisille yrityksille

Tarjoamme ulkoistamispalveluja kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Olemme myös rakentaneet palveluratkaisuja toimialakohtaisiin haasteisiin. Tutustu toimialaratkaisuihimme alla olevien linkkien kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.