Mies istuu sohvalla hotellin aulassa
 
 
 

Palvelut majoitusalalle

Majoitusalan taloushallinnon toimialaratkaisu on kehitetty tämän päivän työkaluksi majoitusalan talousosastojen prosessien tehostamiseen.

jätä yhteydenottopyyntö

Rahaliikenne ajan tasalle

Tarjoamme majoitus- ja ravintola-alan yrityksille kokonaisvaltaisia toimialan tarpeisiin räätälöityjä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisuja. Vaativien taloushallinnon ja massatapahtumien laskennan prosessien tehostamiseen kehitetty majoitus- ja ravintola-alan toimialaratkaisu on saanut rinnalleen erityisesti hotellien taloushallinnon erityishaasteita helpottavan palvelukokonaisuuden, Hotel-vertikaalin. Siinä yhdistyvät majoitusalan järjestelmät ja taloushallinnon palvelut. Hotel auttaa hotelli- ja majoitusalan yrityksiä pysymään rahaliikenteen tilanteen tasalla.

Kohdista maksutapahtumat heti oikein

Tunnistamme toimialan keskeisen haasteen, joka liittyy ns. "cash in transit"-kohdentamiseen. Erityisesti tämän ongelman ratkaisee Hotel, jossa maksuliikenteen automatiikka nopeuttaa ja helpottaa asiakkaasi maksutapahtumien kohdistamista, kun maksut ovat vielä matkalla kassaan. Ratkaisumme avulla kohdistat asiakkaasi maksutapahtumat heti oikein. Tiedät päivätasolla, mistä maksut tulevat - olivatpa asiakkaasi majoitusvaraukset maksettu verkkokaupassa, lahjakortilla, bonuskortilla tai muulla tavoin. Huolehdit myös yhteistyökumppaneiden provisioiden hallinnoinnista tehokkaasti.

Nainen maksupäätteen ääressä

Valmis raportointi

Asiakkainamme on useita majoitusalan yrityksiä ja pystymme täyttämään toimialanne taloushallinnolle ja raportoinnille asettamat erityisvaatimukset. Palvelumme sisältää sisäisen ja ulkoisen laskennan lisäksi myös kattavan raportoinnin - jopa päiväkohtainen raportointi on mahdollista. Kaikki liiketoimintanne ohjaamiseen tarvittava informaatio on yhdessä toiminnanohjausjärjestelmässä.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.