Mies istuu sohvalla hotellin aulassa
 
 
 

Majoitusalan taloushallinnon toimialaratkaisu

Azetsin Hotel-ratkaisu on kehitetty tämän päivän työkaluksi majoitusalan talousosastojen prosessien tehostamiseen.
 

Rahaliikenne ajan tasalle

Tarjoamme majoitus- ja ravintola-alan yrityksille kokonaisvaltaisia toimialan tarpeisiin räätälöityjä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisuja. Vaativien taloushallinnon ja massatapahtumien laskennan prosessien tehostamiseen kehitetty majoitus- ja ravintola-alan toimialaratkaisu Deli on saanut rinnalleen erityisesti hotellien taloushallinnon erityishaasteita helpottavan palvelukokonaisuuden, Hotel-vertikaalin. Siinä yhdistyvät majoitusalan järjestelmät ja taloushallinnon palvelut. Hotel auttaa hotelli- ja majoitusalan yrityksiä pysymään rahaliikenteen tilanteen tasalla.

Kohdista maksutapahtumat heti oikein

Tunnistamme toimialan keskeisen haasteen, joka liittyy ns. "cash in transit"-kohdentamiseen. Erityisesti tämän ongelman ratkaisee Hotel, jossa maksuliikenteen automatiikka nopeuttaa ja helpottaa asiakkaasi maksutapahtumien kohdistamista, kun maksut ovat vielä matkalla kassaan. Ratkaisumme avulla kohdistat asiakkaasi maksutapahtumat heti oikein. Tiedät päivätasolla, mistä maksut tulevat - olivatpa asiakkaasi majoitusvaraukset maksettu verkkokaupassa, lahjakortilla, bonuskortilla tai muulla tavoin. Huolehdit myös yhteistyökumppaneiden provisioiden hallinnoinnista tehokkaasti.

Nainen maksupäätteen ääressä

Valmis raportointi

Asiakkainamme on useita majoitusalan yrityksiä ja pystymme täyttämään toimialanne taloushallinnolle ja raportoinnille asettamat erityisvaatimukset. Palvelumme sisältää sisäisen ja ulkoisen laskennan lisäksi myös kattavan raportoinnin - jopa päiväkohtainen raportointi on mahdollista. Kaikki liiketoimintanne ohjaamiseen tarvittava informaatio on yhdessä toiminnanohjausjärjestelmässä.

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja voit samalla halutessasi varata ratkaisun esittelyn itsellesi sopivaan aikaan. Järjestämme säännöllisesti etäesittelyjä. 


Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Hannu Ohtonen

 

Hannu Ohtonen, Sales Manager
Puh. 010 756 4123
Email: hannu.ohtonen@azets.com

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiin

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.