Tervetuloa Azetsin sivuille. Irtaannuttuamme Vismasta nimemme on Azets. Olemme Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan tarjoaja. Etkö löytänyt etsimääsi? Vieraile visma.fi saadaksesi lisätietoja Visman ohjelmistoista.

Rahaliikenne ajan tasalle

Tarjoamme majoitus- ja ravintola-alan yrityksille kokonaisvaltaisia toimialan tarpeisiin räätälöityjä taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisuja. Vaativien taloushallinnon ja massatapahtumien laskennan prosessien tehostamiseen kehitetty majoitus- ja ravintola-alan toimialaratkaisu Deli on saanut rinnalleen erityisesti hotellien taloushallinnon erityishaasteita helpottavan palvelukokonaisuuden, Hotel-vertikaalin. Siinä yhdistyvät majoitusalan järjestelmät ja taloushallinnon palvelut. Hotel auttaa hotelli- ja majoitusalan yrityksiä pysymään rahaliikenteen tilanteen tasalla.

Kohdista maksutapahtumat heti oikein

Tunnistamme toimialan keskeisen haasteen, joka liittyy ns. "cash in transit"-kohdentamiseen. Erityisesti tämän ongelman ratkaisee Hotel, jossa maksuliikenteen automatiikka nopeuttaa ja helpottaa asiakkaasi maksutapahtumien kohdistamista, kun maksut ovat vielä matkalla kassaan. Ratkaisumme avulla kohdistat asiakkaasi maksutapahtumat heti oikein. Tiedät päivätasolla, mistä maksut tulevat - olivatpa asiakkaasi majoitusvaraukset maksettu verkkokaupassa, lahjakortilla, bonuskortilla tai muulla tavoin. Huolehdit myös yhteistyökumppaneiden provisioiden hallinnoinnista tehokkaasti.

Valmis raportointi

Asiakkainamme on useita majoitusalan yrityksiä ja pystymme täyttämään toimialanne taloushallinnolle ja raportoinnille asettamat erityisvaatimukset. Palvelumme sisältää sisäisen ja ulkoisen laskennan lisäksi myös kattavan raportoinnin - jopa päiväkohtainen raportointi on mahdollista. Kaikki liiketoimintanne ohjaamiseen tarvittava informaatio on yhdessä toiminnanohjausjärjestelmässä.

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja voit samalla halutessasi varata ratkaisun esittelyn itsellesi sopivaan aikaan. Järjestämme säännöllisesti etäesittelyjä. 


Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Ravintola-alan taloushallinnon toimialaratkaisu yhteyshenkilö - Visma Services Sales Manager

 

Hannu Ohtonen, Sales Manager
Puh. 010 756 4123 hannu.ohtonen(a)azets.net

 

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.