Stetoskooppi ja potilaskertomus pöydällä
 
 
 

Terveydenhuolto­alan taloushallinnon toimialaratkaisu

Räätälöityjä taloushallinnon palveluita terveydenhuoltoalan yhtiöille.
 

Tehoa taloushallinnon prosesseihin

Healthcare-ratkaisumme on suunniteltu erityisesti vaativien hallinnon ja laskennan prosessien tehostamiseen ja se on kehitetty vastaamaan terveydenhoitoalan liiketoiminnan erityispiirteitä. Ratkaisun tehokkuus perustuu tapaamme yhdistää taloushallinnon toiminnanohjauksen palvelut ja terveydenhuoltoalan tekniset ratkaisut, potilastieto- ja hälytysjärjestelmät, toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kun toimimme Healthcare-palvelumallin mukaisesti, liiketoimintaanne ohjaa toiminnanohjausjärjestelmä, jolla tuotamme yrityksenne sisäisen ja ulkoisen laskennan palvelut sekä raportoinnin yhtenä kokonaisuutena. Toiminnanohjauksen yhdistäminen osaksi talousprosessia antaa hyvät työkalut päätöksenteon tueksi ja sisäisen laskennan laatu paranee.

Kaikki tiedot kootusti

Testatut ja käytännössä toimivat integraatiot yhdistävät terveydenhuoltoalan järjestelmät ja toiminnanohjauksen. Integraatiot sekä yleisimpiin potilastieto- että hälytysjärjestelmiin automatisoivat toimintoja ja lisäävät tehokkuutta. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytössä reaaliaikaisesti.

Kaikki merkittävät tiedot löytyvät kootusti yhdestä paikasta ja arkaluontoisetkin tiedot ovat turvassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Maksutapahtumat kohdistuvat 

Terveydenhuoltoalan maksujen monimutkaisuus ja suurten maksutapahtumamassojen käsittely on yksi keskeisistä haasteista, jonka ratkaisemme. Maksuliikenteen automatiikka nopeuttaa ja helpottaa asiakkaasi maksutapahtumien kohdistamista ja ne kohdistuvat heti oikein.

Riippumatta laskun maksajasta tai maksajien määräistä, laskujen jakamisesta tai maksutavasta, olet ajan tasalla tilanteesta.

Raportointi reaaliaikaisesti

Toimiala ja toimintaympäristö muuttuvat nopeasti. Kehitämme palvelua jatkuvasti terveydenhoitoalan erityistarpeiden mukaisesti. Tehokkaat järjestelmät yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun niin talouden hallintaan kuin reaaliaikaiseen johdon raportointiinkin.

 

kello

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja voit samalla halutessasi varata Healthcare -ratkaisun esittelyn itsellesi sopivaan aikaan. Järjestämme säännöllisesti etäesittelyjä. 


Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Hannu Ohtonen

 

Hannu Ohtonen, Sales Manager
Puh. 010 756 4123
Email: hannu.ohtonen@azets.com

 

 

 

 

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiin

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.