Stetoskooppi ja potilaskertomus pöydällä
 
 
 

Palvelut terveydenhuolto­alalle

Terveydenhuolto­alan taloushallinnon toimialaratkaisu. Räätälöityjä taloushallinnon palveluita terveydenhuoltoalan yhtiöille.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tehoa taloushallinnon prosesseihin

Healthcare-ratkaisumme on suunniteltu erityisesti vaativien hallinnon ja laskennan prosessien tehostamiseen ja se on kehitetty vastaamaan terveydenhoitoalan liiketoiminnan erityispiirteitä. Ratkaisun tehokkuus perustuu tapaamme yhdistää taloushallinnon toiminnanohjauksen palvelut ja terveydenhuoltoalan tekniset ratkaisut, potilastieto- ja hälytysjärjestelmät, toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kun toimimme Healthcare-palvelumallin mukaisesti, liiketoimintaanne ohjaa toiminnanohjausjärjestelmä, jolla tuotamme yrityksenne sisäisen ja ulkoisen laskennan palvelut sekä raportoinnin yhtenä kokonaisuutena. Toiminnanohjauksen yhdistäminen osaksi talousprosessia antaa hyvät työkalut päätöksenteon tueksi ja sisäisen laskennan laatu paranee.

tiedot kootusti ikoni

Kaikki tiedot kootusti

Testatut ja käytännössä toimivat integraatiot yhdistävät terveydenhuoltoalan järjestelmät ja toiminnanohjauksen. Integraatiot sekä yleisimpiin potilastieto- että hälytysjärjestelmiin automatisoivat toimintoja ja lisäävät tehokkuutta. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytössä reaaliaikaisesti.

Kaikki merkittävät tiedot löytyvät kootusti yhdestä paikasta ja arkaluontoisetkin tiedot ovat turvassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

maksutapahtumat ikoni

Maksutapahtumat kohdistuvat 

Terveydenhuoltoalan maksujen monimutkaisuus ja suurten maksutapahtumamassojen käsittely on yksi keskeisistä haasteista, jonka ratkaisemme. Maksuliikenteen automatiikka nopeuttaa ja helpottaa asiakkaasi maksutapahtumien kohdistamista ja ne kohdistuvat heti oikein.

Riippumatta laskun maksajasta tai maksajien määräistä, laskujen jakamisesta tai maksutavasta, olet ajan tasalla tilanteesta.

raportointi ikoni

Raportointi reaaliaikaisesti

Toimiala ja toimintaympäristö muuttuvat nopeasti. Kehitämme palvelua jatkuvasti terveydenhoitoalan erityistarpeiden mukaisesti.

Tehokkaat järjestelmät yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun niin talouden hallintaan kuin reaaliaikaiseen johdon raportointiinkin.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.