Kaksi miestä neuvottelussa toimistolla pöydän ääressä
 
 
 

Palvelut kiinteistö­sijoittajille ja -rahastoille

Taloushallinnon kokonaisratkaisu kiinteistö­sijoittajille ja -rahastoille.

jätä yhteydenottopyyntö

Keskitä aikasi kiinteistöjen kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin 

Kiinteistöalan toimialaratkaisu Azetsin Real Estate on kehitetty vastaamaan kiinteistösijoittajien ja -rahastojen talouden sekä hallinnon tarpeisiin ja automatisoimaan toimialan hallinnon prosesseja. Ulkoistamalla taloushallinnon asiantuntijoillemme, voit keskittää aikasi kiinteistöjen kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin. Takaamme, että taloutenne ja hallintonne toimivat tehokkaasti ja luotettavasti.

Talouden ja hallinnon eri osa-alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistaminen on turvallinen ja tehokas tapa kehittää kiinteistöalan talousohjausta. Voit ulkoistaa meille taloushallinnon prosessit kokonaisuudessaan tai osittain - ja pääset hyötymään asiantuntijuudestamme. Tuotamme taloushallinnon asiantuntijapalvelut ja toiminnanohjauksen yhtenä kokonaisuutena sijoitustoimintanne laajuudesta riippumatta.

Konkreettisia kehitysehdotuksia - varmaa palvelua

Ymmärryksemme kiinteistöistä sijoituskohteina perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme alan liiketoiminnasta. Saatte konkreettisia kehitysehdotuksia talouden ja hallinnon prosesseihinne. Palvelumme laadusta vastaa kokenut asiantuntijayksikkö, joka on erikoistunut tuottamaan taloushallinnon palveluita kiinteistösijoittajille ja -rahastoille. Tunnemme kiinteistöalan laskennan erityispiirteet kuten:

  • rakennuttamisen ja peruskorjauksen
  • tilaajavastuulain
  • kiinteistöjen vuokrauksen ja luovutuksen arvonlisäverotuksen
  • vuokrat ja vastikkeet
  • transaktiot sekä rahoituksen

kiinteistösijoittajat

Tehokasta kiinteistöomaisuuden raportointia

Tehokkaat prosessit yhdessä asiantuntijoidemme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun yrityksesi talouden hallintaan ja raportointiin. Raportointipalvelumme kattavat ulkoisen ja sisäisen laskennan lisäksi asiakaskohtaisen raportoinnin tarpeet. Tiimeillämme on vankka osaaminen tulos- ja taseraportoinnin lisäksi kiinteistöalan konsernitilinpäätöksestä ja IFRS asioista.

Saat kauttamme myös pilvipalveluna toimivan helppokäyttöisen työkalun salkunhallinnasta kiinteistön avaintunnuslukujen raportointiin ja edistämään kiinteistöjohtamisen tehokkuutta. Kiinteistöomaisuuden ja -varainhoidon raportointiratkaisuna Azets Navita kokoaa kaikki tietovirrat yhteen sovellukseen visuaalisesti havainnolliseen muotoon.

Tuotamme oleellista informaatiota päätöksenteon tueksi ja asiakkaanamme voit keskittää aikasi kiinteistöjen kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin. Toimitamme järjestelmän palveluna ja konsultoimme prosessissa aina käyttöönotosta integraatioihin ja käyttökoulutukseen asti.

Integroitu kokonaisuus

Testatut ja käytännössä toimivat integraatiot yhdistävät kiinteistöjohtamisen järjestelmät ja toiminnanohjauksen. Integraatiot automatisoivat toimintoja ja lisäävät tehokkuutta. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytössä. Pienemmissä kokonaisuuksissa hoidamme koko taloushallinnon yhdessä järjestelmässä.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.