Kättä päälle, miehet kättelevät
 
 
 

Talous- ja palkkahallinnon palvelut julkishallinnolle

Laadukas palvelukumppani julkisyhteisöille.

 

Syvällinen talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntemuksemme ja kokemuksemme eri kokoisten organisaatioiden palvelutarpeista, suurten tapahtumavolyymien optimoinnista ja palvelutuotannossa tekevät Azetsista laadukkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon myös julkisyhteisöille.

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijapalveluita, HR-palveluita ja ohjelmistoja 

Tarjoamme talous- ja palkkahallinnon asiantuntijapalveluita, HR-palveluita ja ohjelmistoja julkisyhteisöille - ministeriöille, valtionhallinnon virastoille ja laitoksille sekä korkeakouluille, seurakunnille ja julkisyhteisöjen omistamille yhtiöille. Olemme kehittäneet ns. vertikaaliratkaisuja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin eri toimialojen erikoispiirteet huomioon ottaen. Tutustu muihin toimialaratkaisuihin.

Digitalisoimme ja automatisoimme julkisen sektorin organisaatioiden prosesseja, parannamme niiden toimintaedellytyksiä ja nopeutamme raportointia. Autamme säästöjen syntymisessä, rutiinitöiden vähentämisessä ja ajan käytön vapauttamisessa tuottavampaan toimintaan. Tehokkaiden prosessien tukena ovat modernit sähköiset työkalut ja ohjelmistorobotiikka.

Laadukas, tunnettu ja turvallinen kumppani 

  • Korkea luottoluokitus, turvallinen luotettava kumppani
  • Täytämme hankintayksiköiden asettamat soveltuvuusvaatimukset
  • Taloushallintoliiton auktorisoima toimija
  • Selkeä vastuujako, toimintamalli ja käyttöönottosuunnitelma
  • Vikasietoiset ja tietoturvalliset palvelutuotannon tietojärjestelmät
  • Auditoidut palvelut, sertifioidut toiminnot ja laadunvarmistus sekä tietoturva (TQM, NPS, ISAE 3402, ISO 9001, GDPR)
  • Luotettavat monipuoliset referenssit

Turvallinen kumppani julkishallinnolle piirroskuva

Tuotamme arvoa asiakkaillemme

Azets tarjoaa ohjelmistopalveluja sekä taloushallinnon, HR:n, palkanlaskennan ja johtamisen palveluita yli 20 000 asiakkaallemme. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa.

Tutustu asiakkaisiimme Suomessa

 
Asiakkaitamme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.