Kättä päälle, miehet kättelevät
 
 
 

Talous- ja palkkahallinnon palvelut julkishallinnolle

Laadukas palvelukumppani julkisyhteisöille.

Jätä yhteydenottopyyntö 

Syvällinen talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntemuksemme ja kokemuksemme eri kokoisten organisaatioiden palvelutarpeista, suurten tapahtumavolyymien optimoinnista ja palvelutuotannossa tekevät Azetsista laadukkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon myös julkisyhteisöille.

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijapalveluita, HR-palveluita ja ohjelmistoja 

Tarjoamme talous- ja palkkahallinnon asiantuntijapalveluita, HR-palveluita ja ohjelmistoja julkisyhteisöille - ministeriöille, valtionhallinnon virastoille ja laitoksille sekä korkeakouluille, seurakunnille ja julkisyhteisöjen omistamille yhtiöille. Olemme kehittäneet ns. vertikaaliratkaisuja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin eri toimialojen erikoispiirteet huomioon ottaen. Tutustu muihin toimialaratkaisuihin.

Digitalisoimme ja automatisoimme julkisen sektorin organisaatioiden prosesseja, parannamme niiden toimintaedellytyksiä ja nopeutamme raportointia. Autamme säästöjen syntymisessä, rutiinitöiden vähentämisessä ja ajan käytön vapauttamisessa tuottavampaan toimintaan. Tehokkaiden prosessien tukena ovat modernit sähköiset työkalut ja ohjelmistorobotiikka.

Laadukas, tunnettu ja turvallinen kumppani 

  • Korkea luottoluokitus, turvallinen luotettava kumppani
  • Täytämme hankintayksiköiden asettamat soveltuvuusvaatimukset
  • Taloushallintoliiton auktorisoima toimija
  • Selkeä vastuujako, toimintamalli ja käyttöönottosuunnitelma
  • Vikasietoiset ja tietoturvalliset palvelutuotannon tietojärjestelmät
  • Auditoidut palvelut, sertifioidut toiminnot ja laadunvarmistus sekä tietoturva (TQM, NPS, ISAE 3402, ISO 9001, GDPR)
  • Luotettavat monipuoliset referenssit

Turvallinen kumppani julkishallinnolle piirroskuva

Tuotamme arvoa asiakkaillemme

Azets tarjoaa talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Autamme asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Tutustu asiakkaisiimme Suomessa

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.