Matkalaukkua vedetään käytävällä
 
 
 

Matkalaskut

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti ja anna meidän hoitaa loput. Saat kauttamme markkinoiden parhaat matkalaskuohjelmat. 

 

Automatisoidut matka- ja kululaskuprosessit 

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti ilman kuittirumbaa. Helpota työtaakkaa ja anna yrityksesi henkilöstön hoitaa matka- ja kululaskut moderneilla työvälineillä tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Näin helposti hoituu koko matkalaskuprosessi

WomanLookingMobile.jpg

  • Tee ja hyväksy matkalaskut reaaliaikaisesti kirjaamalla ne suoraan järjestelmään jo matkalla ollessasi - tarvitset vain internetyhteyden. Laskut siirtyvät muutamassa minuutissa palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.
  • Lataa kululaskutapahtumat sähköisesti luottokortillasi ja saat tiedot tapahtumista vietyä kululaskulle automaattisesti.
  • Ota mobiilisovelluksella kuvat kuiteistasi ja tallenna reittisi automaattisesti GPS-paikannuksella. Tiedot siirtyvät suoraan matkalaskujärjestelmään.
  • Helpota kulujen hallinnointia ja seuraa yrityksesi kulurakennetta monipuolisilla raporteilla. 

Matkalaskuohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan

Modernin ohjelman tunnuspiirteitä ovat mm. selainpohjaisuus, helppokäyttöisyys ja skaalautuvuus. Valmiit laskentasäännöt huomioivat verohallinnon vaateet sekä yleisimmät työehtosopimukset ja automaattinen tiedonsiirto pankkiin, kirjanpitoon ja verohallintoon sekä palkkaohjelmaan tehden prosessista sujuvan ja automatisoidun.

Saat kauttamme markkinoiden parhaat ohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan mm. M2 ja Visma.net Expense kuuluvat palvelumme piiriin. Katsotaan yhdessä, mikä on teidän liiketoimintaan sopivin ratkaisu. Konsultoimme järjestelmien valinnassa, integroimme ja koulutamme käytössä.

Matkalaskuohjelmat

M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan. Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
 
Visma.net Expense -matkalaskut heti matkalla. Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.
 

Matkustaja lentokentällä

Osta matka- ja kuluhallinta palveluna   

Nopeutamme ja automatisoimme hallinnollisia matka- ja kuluhallinnan prosesseja. Halutessasi voit ulkoistaa koko prosessin meille, jolloin ulkoistusprojektin tuloksena vain laskujen hyväksyntä on yrityksenne vastuulla. Hoidamme puolestanne matkalaskujen asiatarkastuksen, kirjanpitosiirrot ja maksatuksen. Huolehdimme järjestelmän ylläpidosta, henkilötietojen ajantasaisuudesta ja raportoinnista. Myös käyttöönottoon liittyvät palvelut, käyttäjäkoulutukset sekä ohjeistukset saat palveluna asiantuntijoiltamme. 

KATRE toi mukanaan muutoksia prosesseihin

Kansalliseen tulorekisteriin siirryttiin 1.1.2019. Tammikuusta lähtien maksetut verottomat korvaukset, päivärahat ja kilometrikorvaukset, tulee ilmoittaa Kansalliseen tulorekisteriin viimeistään 5. päivänä maksupäivästä.

Muutos on merkittävä, sillä tähän asti tiedot maksetuista korvauksista on ilmoitettu verohallintoon kerran vuodessa vuosi-ilmoituksella.

Azets tarjoaa palkanlaskennan asiakkailleen ilmoitusvelvollisuuden toteuttamiseksi kaksi ratkaisua: M2- ja Expense matkalaskujärjestelmät. Kummatkin niistä pitävät sisällään rajapinnan tulorekisteriin ja näin vaadittavat tiedot siirtyvät automatisoidusti tulorekisteriin Azetsin toimesta.

Lue lisää KATRESTA

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.