Matkalaukkua vedetään lentoaseman käytävällä
 
 
 

Matkalaskuohjelma helpottaa matkalaskujen hallintaa

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti ja anna meidän hoitaa loput. Saat kauttamme markkinoiden parhaat matkalaskuohjelmat. 

Automatisoidut matka- ja kululaskuprosessit 

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti matkalaskuohjelmalla ilman kuittirumbaa. Helpota työtaakkaa ja anna yrityksesi henkilöstön hoitaa matka- ja kululaskut moderneilla työvälineillä tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Matkalaskuohjelma toimii mobiilissa

Näin helposti hoituu koko matkalaskuprosessi

  • Tee ja hyväksy matkalaskut reaaliaikaisesti kirjaamalla ne suoraan matkalaskuohjelmaan jo matkalla ollessasi - tarvitset vain internetyhteyden. 
  • Helpota kulujen käsittelyä kytkemällä yrityksesi luottokortit matkalaskuohjelmaan ja ostotapahtumat siirtymään kululaskulle automaattisesti.
  • Ota mobiilisovelluksella kuvat kuiteistasi ja tallenna reittisi automaattisesti GPS-paikannuksella. Tiedot siirtyvät suoraan matkalaskuohjelmaan.
  • Helpota kulujen hallinnointia ja hyödynnä monipuolisia raportteja.

Ratkaisut matka- ja kululaskujen hallintaan

Modernin matkalaskuohjelman tunnuspiirteitä ovat mm. selainpohjaisuus, helppokäyttöisyys ja skaalautuvuus. Valmiit laskentasäännöt huomioivat verohallinnon vaateet sekä yleisimmät työehtosopimukset. Automatisoitu prosessi vie tiedot pankkiin, kirjanpitoon ja tulorekisteriin.

Matkalaskuohjelmat

Saat kauttamme markkinoiden parhaat ohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan. Katsotaan yhdessä, mikä on teidän liiketoimintaan sopivin ratkaisu. Konsultoimme matkalaskuohjelman valinnassa, integroimme ja koulutamme käytössä.

Matkalaskuohjelma mahdollistaa matkalaskujen teon jo matkalla

Azets Expense automatisoi matka- ja kululaskut

Azets Expense on älykäs palvelu, joka automatisoi matkalaskujen teon. Tämä täysin mobiili ratkaisu tekee matkalaskujen teosta helpompaa ja hauskempaa.

Lue lisää

Visma M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan

Kun käytössäsi on Visma M2, organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti matkalaskuohjelmassa.

Lue lisää

Osta matka- ja kuluhallinta palveluna   

Nopeutamme ja automatisoimme hallinnollisia matka- ja kuluhallinnan prosesseja. Halutessasi voit ulkoistaa koko prosessin meille, jolloin ulkoistusprojektin tuloksena vain laskujen hyväksyntä on yrityksenne vastuulla. Hoidamme puolestanne matkalaskujen asiatarkastuksen, kirjanpitosiirrot ja maksatuksen. Huolehdimme matkalaskuohjelman ylläpidosta, henkilötietojen ajantasaisuudesta ja raportoinnista. Myös käyttöönottoon liittyvät palvelut, käyttäjäkoulutukset sekä ohjeistukset saat palveluna asiantuntijoiltamme. 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.