Matkalaskut

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti ja anna meidän hoitaa loput.

Ota yhteyttä myyntiin

 
 
 

Automatisoidut matka- ja kululaskuprosessit 

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti ilman kuittirumbaa. Helpota työtaakkaa ja anna yrityksesi henkilöstön hoitaa matka- ja kululaskut moderneilla työvälineillä tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Näin helposti hoituu koko matkalaskuprosessi

  • Tee ja hyväksy matkalaskut reaaliaikaisesti kirjaamalla ne suoraan järjestelmään jo matkalla ollessasi - tarvitset vain internetyhteyden. Laskut siirtyvät muutamassa minuutissa palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.
  • Lataa kululaskutapahtumat sähköisesti luottokortillasi ja saat tiedot tapahtumista vietyä kululaskulle automaattisesti
  • Ota mobiilisovelluksella kuvat kuiteistasi ja tallenna reittisi automaattisesti GPS-paikannuksella. Tiedot siirtyvät suoraan matkalaskujärjestelmään.
  • Helpota kulujen hallinnointia ja seuraa yrityksesi kulurakennetta monipuolisilla raporteilla. 

Järjestelmät matka- ja kululaskujen hallintaan

Modernin ohjelman tunnuspiirteitä ovat mm. selainpohjaisuus, helppokäyttöisyys ja skaalautuvuus. Valmiit laskentasäännöt huomioivat verohallinnon vaateet sekä yleisimmät työehtosopimukset ja automaattinen tiedonsiirto pankkiin, kirjanpitoon ja verohallintoon sekä palkkaohjelmaan tehden prosessista sujuvan ja automatisoidun.

Saat kauttamme markkinoiden parhaat ohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan mm. M2 ja Visma.net Expense kuuluvat palvelumme piiriin. Katsotaan yhdessä, mikä on teidän liiketoimintaan sopivin ratkaisu. Konsultoimme järjestelmien valinnassa, integroimme ja koulutamme käytössä.

M2-matkalaskut

M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan

Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
Visma.net Expense

Expense-matkalaskut heti matkalla

Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.

Osta matka- ja kuluhallinta palveluna   

Nopeutamme ja automatisoimme hallinnollisia matka- ja kuluhallinnan prosesseja. Halutessasi voit ulkoistaa koko prosessin meille, jolloin ulkoistusprojektin tuloksena vain laskujen hyväksyntä on yrityksenne vastuulla. Hoidamme puolestanne matkalaskujen asiatarkastuksen, kirjanpitosiirrot ja maksatuksen. Huolehdimme järjestelmän ylläpidosta, henkilötietojen ajantasaisuudesta, raportoinnista ja vuosi-ilmoituksista. Myös käyttöönottoon liittyvät palvelut, käyttäjäkoulutukset sekä ohjeistukset saat palveluna asiantuntijoiltamme. 

Lisää matkalaskuista blogissamme

 

Kaikki artikkelit aiheesta: matkalasku

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.