Mies tietokoneen ääressä - International Accounting
 
 
 

International Accounting -palvelut

Azetsin International Accounting -palvelu tarjoaa kaikki taloushallinnon palvelut asiakkaille, joilla on toimintaa useammassa kuin yhdessä Pohjoismaassa tai niiden ulkopuolella.

Jätä yhteydenottopyyntö

kansainvälinen ikoni

Saat yrityskohtaista apua yhdestä paikasta sekä maakohtaista tukea paikallisella kielellä.

grafiikka ikoni

Hallitse talouttasi reaaliaikaisesti yhdellä liiketoiminta-alustalla ja raportointimenetelmällä.

softa ikoni

Säästä aikaa ja resursseja valitsemalla yksi toimittaja käyttämillesi palveluille ja järjestelmille. Integroimalla ohjelmistosi ratkaisuumme saat parhaan mahdollisen järjestelyn yrityksellesi.

Azetsilta saat aina kansainvälistä palvelua ja ammattitaitoa

Kansainväliseen liiketoimintaan liittyy tuhansia pieniä ja suuria velvollisuuksia, kuten eri maiden lakien vaatimusten ja erilaisten määräysten noudattaminen. Me autamme sinua selviämään tästä kaikesta niin, että sinä voit pitää katseesi tiukasti tulevaisuudessa.  

Tarjoamme yhdenmukaisia palveluja kaikissa Pohjoismaissa ja niiden ulkopuolella. Kuromme umpeen maiden väliset kuilut yhteisen ohjelmistoalustan ja tehokkaasti koordinoidun kansainvälisen tiimin avulla. Tämä mahdollistaa sujuvan viestinnän ja tietojen jakamisen reaaliaikaisten raportointityökalujen avulla asiakkaan ja konsultin välillä, joten maantieteellinen etäisyys ei enää ole este tehokkaalle työskentelylle.

Tarjoamme sinulle koko konsernin laajuiset taloushallinnon asiantuntijapalvelut, jotka auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa. Samalla saat myös paikallisen näkökulman ja varmistamme, että eri toimipisteitä koskevat maakohtaiset vaatimukset täyttyvät.

Anna Azetsin huolehtia kansainvälisestä liiketoiminnastasi

International Accounting perustuu vankkoihin järjestelmäalustoihin. Kaikki järjestelmämme soveltuvat todistetusti sekä suurille kansainvälisille yrityksille että PK-yrityksille.

Palveluvalikoimamme ulottuu paikallisten lakisääteisten vaatimusten täyttämistä laajemmalle, ja käyttämällä samaa palveluntarjoajaa jokaisessa maassa varmistat myös liiketoimintasi tehokkuuden.

Tarjoamme koordinoidut kansainväliset taloushallinnon palvelut, emme vain järjestelmiä ja paikallisten kontakteja. Toimimme alan yleisten prosessien mukaisesti ja tarjoamme kaikki taloushallinnonratkaisut.

Erikoisalaamme on auttaa yrityksiä toimimaan tehokkaammin virtaviivaistamalla ja automatisoimalla niiden prosesseja sekä saumattomalla yhteistyöllä asiakkaan ja konsultin välillä.

Laadunvalvonnan ja koordinoinnin lisäksi valikoimaamme sisältyvät seuraavat palvelut:  

  • Kirjauksista raportointiin (pääkirja, käyttöomaisuus, varastonhallinta, kuukausittainen ja vuosittainen tilinpäätösten yhdistely, konsernin tilinpäätösraportointi (myös IFRS-standardien mukainen), tilinpäätösraportointi ja toimintakertomukset).
  • Ostosta maksuun (maksuprosessi, ostoreskontra, ostolaskujen käsittely).
  • Tilauksesta käteiseksi (myyntireskontra, perintätoimet, maksujen täsmäytys).

Olemme rakentaneet palvelun markkinoiden parhaiden tuotteiden pohjalle, joten sinun ei tarvitse huolehtia resursseista tai järjestelmistä.

 

Nainen ja mies katsovat raportteja

Kansainvälistä osaamista yhdestä paikasta

Kun yrityksellä on useita toimipisteitä eri maissa tai yhdessä maassa sijaitsevat toimipisteet ovat pitkien matkojen päässä toisistaan, tehokas viestintä ja työn jakamisen helppous ovat erityisen tärkeitä. Kun tarvitset apua taloushallinnon asioissa, Azetsilta saat sitä yhden yhteyspisteen kautta. Asiantuntijamme voivat neuvoa yritystäsi niin yleisissä kuin eri maiden paikalliseen lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Kun saat kaiken tarvitsemasi asiantuntemuksen yhdestä paikasta eikä sinun tarvitse konsultoida useampia yhteistyökumppaneita, voit luottaa siihen, että saat aina yhdenmukaista tietoa ja tukea juuri silloin kun sitä tarvitset.

Kysy lisää

Kokoa kaikki käyttämäsi ohjelmistot yhdelle alustalle

Useassa maassa toimiminen tuo usein mukanaan laajan joukon erilaisia taloushallinnon ohjelmistoja. Azetsin International Accounting -tiimi kokoaa käyttämäsi järjestelmät yhdeksi kattavaksi ratkaisuksi. Voimme myös integroida nykyisen ohjelmistosi osaksi ratkaisuamme, jos haluat jatkaa sen käyttämistä. Azets ei ole ainoastaan johtava kirjanpitopalvelujen tarjoaja: meillä on myös vahva IT-tiimi, joka tarjoaa asiakkaillemme optimaalisen, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn ohjelmistoratkaisun.

  • Räätälöity IT-ratkaisu, johon on integroitu nykyinen ohjelmistosi, tai joka hyödyntää ensiluokkaisia taloushallinnon työkalujamme, jotka on kehitetty sujuvaa talousraportointia varten.
  • Synkronoidumpi raportointi kaikissa maissa.
  • Keskenään keskustelevat järjestelmät.
  • Kaikki työkalut yhdellä alustalla.
  • Yksi kirjautuminen riittää.

Azets tarjoaa kaiken taloushallintoon liittyvän – taloushallintoa varten optimoidulla järjestelmäalustalla, joka sisältää uusimmat automaatioinnovaatiot. Alustamme takaa yhdenmukaisen integraation minkä tahansa käyttämäsi järjestelmän kanssa. Siinä on mukana laajaa BI-järjestelmä, joka voidaan määritellä vastaamaan yrityksesi tarpeisiin. IT-järjestelmien päivittäminen ja ylläpito on Azetsin vastuulla, joten voit unohtaa hallinnolliset työt ja keskittyä liiketoimintasi analysointiin.   

piirroskuva international accounting

Nordic Payroll - meillä on kaikki tarvittava sujuvaan kansainväliseen palkanlaskentaan.

Tarjoamamme palvelut

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.