Esimiesvalmennus antaa eväät

Rakennamme organisaation tarpeisiin, tilanteeseen ja tavoitteisiin räätälöityjä esimiestyön kehittämiskokonaisuuksia ja monimuotoisia modulaarisia valmennusohjelmia.
 

Esimiehen rooli on kovassa murroksessa itseohjautuvuuden lisääntyessä ja vahvistuessa organisaatioissa. Kauan puhutun valmentavan johtamisen on nyt viimeistään herättävä eloon ja samalla itsensä johtamisen merkitys korostuu.

Rakennamme organisaation tarpeisiin, tilanteeseen ja tavoitteisiin räätälöityjä kehittämiskokonaisuuksia ja monimuotoisia modulaarisia valmennusohjelmia. Ohjelmissamme hyödynnetään organisaatiossa olemassa olevia rakenteita ja arjen työtä kehittämisen alustana ja kenttänä.

Käytössämme olevat sähköiset työkalut ja yhteiskehittämisen alustat (mm. REAL) tehostavat ja sujuvoittavat yhteydenpitoa ja tiedon jakamista. Ohjelmissa on mukana aina esimiesten lisäksi koko organisaatio arviointien, sisäisten valmennusten tai henkilöstötilaisuuksien kautta. Valmennusohjelmissa luodaan rakenteita ja verkostoja esimiesten sujuvaan yhteistyöhön myös ohjelmien päätyttyä.

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.