Organisaatio­kulttuuri luo perustan

Johtamis- ja organisaatiokulttuurin kehittämisessä palkitsemisen on tuettava tavoitekulttuuria, esimiehillä on oltava eväät toimia tavoitellun kulttuurin mukaisesti ja asioissa pitää päästä sanoista tekoihin.

 

Toimintakulttuurilla on keskeinen vaikutus organisaation menestykseen – sen osoittavat tutkimukset ja arjen kokemukset. Moni kehittämistyö käynnistetäänkin analysoimalla olemassa olevaa kulttuuria sekä määrittämällä tavoitekulttuuri eli se yhteinen tapa toimia, jonka uskotaan vievän kohti määriteltyjä tavoitteita.

Meillä on hyvät työkalut ja vahva kokemus organisaatiokulttuurin tarkastelutyöhön. Tarpeen ja tavoitteiden pohjalta hyödynnämme olemassa olevaa tutkimusaineistoa (mm. henkilöstö- ja asiakastutkimukset, pulssitulokset, exit-keskustelujen evästykset), teemme haastatteluita, toteutamme kulttuurianalyysin (Denisonin tai OCAI kulttuuri-arvio), työstämme työpajoissa tavoitekulttuurin kuvauksen ja mallinnamme kehityspolun yhdessä organisaation avainihmisten kanssa.

Organisaatiokulttuurin kehittämisessä keskeistä on varmistaa, että ohjaustekijät kuten palkitseminen tukevat tavoitekulttuuria, että esimiehillä on eväät toimia tavoitellun kulttuurin mukaisesti ja että asiassa päästään pian sanoista tekoihin.

Ota yhteyttä, kerromme lisää johtamisen palveluista

Ari Himma

Ari Himma 
Senior Advisor, Manager
puh. 050 571 2500
ari.himma@azets.com

Maaret Kulo

Maaret Kulo
KTM (Organisaatiot ja johtaminen), Sertifioitu Business Coach
puh. 040 509 7592
maaret.kulo@azets.com

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Myynnin puh. 010 756 4500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.