Ryhmä coaching tilaisuus
 
 
 

Coaching varmistaa vaikuttavuuden

Coaching on työmenetelmä, joka tarjoaa paikan selkeyttää, pallotella ja jäsentää omia ajatuksia sekä pysähtyä niiden asioiden äärelle, jotka vaativat pohdintaa. Sertifioidut coachimme ja coaching-työmallimme varmistavat, että prosessi on tuloksellinen ja vaikuttava. 

Moni vastuutehtävässä toimiva hyödyntää coachingia oman johtamistyönsä raamittamisessa, yksilöllisen esimiestyön vahvistamisessa sekä oman toiminnan kehittämisessä. Tämän päivän yhä itseohjautuvampi työelämä vaatii vahvoja itsensä johtamisen taitoja. Vaikka olemme päivittäin vuorovaikutuksessa lukuisten ihmisten kanssa ja teemme työtä osana tiimejä, on yksilön vastuu oman työnsä johtamisesta jatkuvasti kasvanut. Ajan ilmiön mukaisesti olemme työssä vahvasti verkottuneita ja samalla hyvin yksin. Työn hallinta, oman toiminnan ja johtamisen säätely, muutokset ja mielekkyyden kokemus mietityttävät monia päivittäisessä arjessa.

Sertifioidut coachit ja coaching-työmallit

Coaching on yksilö- tai pienryhmätapaamisten sarja, jonka tavoitteet rakentuvat coachattavan tarpeiden mukaan. Sertifioidut coachimme ja coaching-työmallimme raamittavat vuoropuhelua, jossa kysytään, kyseenalaistetaan, etsitään, rohkaistaan, testataan, haastetaan ja kokeillaan. Prosessille asetetaan tavoitteet, joiden saavuttamista seurataan. Samalla coaching muovautuu tarkastelemaan juuri siinä hetkessä arjen ajankohtaisia teemoja – niitäkin, joiden olemassa olosta ei vielä edellisellä viikolla ollut aavistustakaan.

Coaching toimii niin erillisenä kehityspolkuna kuin osana laajempaa kehittämisen kokonaisuutta. Toisinaan coachingiin osallistetaan coachattavan oma esimies, tiimi tai lähikollega. Keskeisintä on coachattavan oma tahto kehittymiseen, uudistumiseen ja uudenlaisiin näkökulmiin. Coaching-prosessi palvelee organisaation menestymistä yksilön ja pienryhmän onnistumisen kautta.

Coaching on vaikuttavin kehittämismenetelmä

Olemme oman valmennustyömme rinnalla seuranneet ja arvioineet eri kehittämismenetelmien vaikuttavuutta. Kyselytutkimustemme sekä keräämämme palautteen mukaan coaching on vaikuttavin kehittämismenetelmä, joka kaikkein tehokkaimmin aikaansaa muutoksia niin yksilön kuin hänen heijastuspiirissään olevien henkilöiden toiminnassa, vauhdittaa oppimista ja tuuppaa kokeilemaan uusia työtapoja arjessa.

Lue asiakastarinamme Musti ja Mirri. Siinä kerromme, miten Mustin ja Mirrin tiimiesimiehet saivat tukea muutoksen johtamiseen pienryhmävalmennuksella sekä henkilökohtaisilla coaching-prosesseilla.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.