Pilvipalvelu
 
 
 

Ohjelmistorobotiikka

Lisää automaatiota ja tehokkuutta aikaa vieviin toistuviin prosesseihin.  

Hyödynnämme Azetsilla robotiikkaa keskeisimmillä liiketoiminta-alueillamme kuten taloushallinnossa ja palkanlaskennassa.

 

Ohjelmistorobotiikka eli RPA (Robotic Process Automation)

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen on osa Azetsin ammattilaisten arkipäivää. Robotiikassa ei ole kyse mistään sen kummemmasta kuin tietokoneohjelmistosta, joka jäljittelee tietokoneella tehtyä manuaalista työtä vaiheittain ja klikkaus klikkaukselta. Ohjelmistorobotit suorittavat hallinnollisten töiden vaivalloisia toistuvia rutiineja, joiden tekemiseen ihmiseltä kuluu merkittävästi aikaa.

Ohjelmistorobotiikka on yksi työkalu muiden joukossa, jonka tarkoituksena on automatisoida liiketoimintaprosesseja, vähentää kustannuksia ja parantaa tehokkuutta. Myös laadun varmistus, lyhentynyt prosessien läpimenoaika ja nopeampi asiakaspalvelu ovat robotiikan todennettuja hyötyjä.

Johdanto ohjelmistorobotiikkaan - katso video

 Mikäli video ei näy, päivitä sivu.

Tutustu ohjelmistorobotiikkaan kanssamme

Hyödynnämme Azetsilla robotiikkaa keskeisimmillä liiketoiminta-alueillamme kuten taloushallinnossa ja palkanlaskennassa. Olemme varmoja siitä, että voimme tulevaisuudessa tarjota ohjelmistorobotiikan avulla asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua ja yhä tehokkaampia teknologisia ratkaisuja.

Azetsin RPA-tiimi toimii Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Tiimin tehtävänä on kehittää ja testata ohjelmistorobotiikka sekä siirtää robotisoituja prosesseja tuotantoon.

Kokosimme sinulle listan linkeistä, joista pääset tutustumaan tapaamme hyödyntää robotiikkaa.

Tuotamme arvoa asiakkaillemme

Azets tarjoaa ohjelmistopalveluja sekä taloushallinnon, HR:n, palkanlaskennan ja johtamisen palveluita yli 20 000 asiakkaallemme.
Tutustu ASIAKKAISIIMME

pää ja sydän

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.