EDI-Lasku
 
 
 

EDI-Lasku

Azetin palvelut tarjoavat muun muassa kokeneita konsultteja, jotka eri ohjelmistojen ja integraatioiden avulla auttavat sinua luomaan digitalisoidun ja automatisoidun laskutusvirran.

 

clock-fire.svg

Digitalisoidun ja automatisoidun laskutusvirran avulla säästät sekä aikaa, että rahaa

 

cheque.svg

Ilman manuaalista käsittelyä maksujen ja taloustietojen laatu paranee

 

graph-line-2.svg

Automaattisten EDI-prosessien avulla vapautat työntekijöiden aikaa tuottaviin prosesseihin

manatcomputer_750x600.jpg

 

 

  • Täysin digitaalinen laskutusprosessi

 

  • Digitaalisesti saatavilla oleva data

 

  • Automaattinen työnkulku havaitsee poikkeamat ja virheet

Luo tehokas verkkolaskutusprosessi

ADS voi auttaa sinua luomaan täysin digitaalisen ja automatisoidun laskutusprosessin, jossa asiakkaamme säästävät aikaa, resursseja ja rahaa. Edistyksellinen teknologia tiedonkeruussa ja laskujen käsittelyssä tehostaa tiedonkulkua. Lisäksi maksujen ja taloustietojen laatu paranee, kun niitä ei enää käsitellä manuaalisesti.

 

Azets Document Solutions – Laskujen skannaus tarjoaa lisäarvoa

Useat toimittajat lähettävät edelleen laskuja postitse, tai PDF-liitetiedostona sähköpostilla. Myös nämä saadaan suoraan digitaalisessa muodossa ostolaskujen käsittelyyn Azets Document Solutionsin skannauspalvelun avulla. Palvelu voi vastaanottaa suoraan kyseiset laskut asiakkaan puolesta ja muuntaa nämä edi-laskua vastaavaan muotoon.

Työnkulkuun voidaan myös luoda automaattisia ilmoituksia laskutietojen poikkeuksista ja tiedoista. Esimerkkejä tiedoista, joille voimme luoda automaattisia sääntöjä, ovat toimittajatunnus, tietojen määrä ja muoto. Tietosi ovat saatavilla digitaalisesti, jotta voit paremmin hallita talousprosesseja ja parantaa toimittajasi toiminnan läpinäkyvyyttä.

 

Kuinka käyttää EDI:tä (Electronic Data Interchange)

EDI (Electronic Data Interchange) on vakiintunut prosessi digitaaliseen viestintään eri tiedostojärjestelmien välillä ja se välitetään vastaanottimelle strukturoituna tietona sovitussa muodossa, esimerkiksi EHF.

Azets Document Solutionsilla on monen vuoden kokemus laskujen digitalisoinnista, olivatpa ne sitten paperilaskuja, pdf-laskuja tai e-laskuja EDI:n kautta, jolloin digitoitua tietoa voidaan käyttää jatkossa laskutusprosessissa laajemmin. EDI:n avulla laskut välittyvät suoraan järjestelmästä toiseen ilman yhtäkään manuaalista toimenpidettä.

work-environment-illustration.jpg

FAQ

Mikä on EDI (Electronic Data Interchange)?

Se on prosessi, joka luo viestintää digitaalisten tiedostojärjestelmien välillä. On olemassa monia erilaisia standardeja, jotka on suunniteltu tiettyjen toimialojen tarpeiden mukaan, mutta ne kaikki tarkoittavat, että lähettäjän ja vastaanottajan välillä lähetetään sarja viestejä. Viestit vastaavat eri asiakirjoja.

Mikä on EHF?

EHF on digitaalisen viestinnän EDI-muoto, jonka määrittävät sekä lähettimet että vastaanottimet. Eri tarpeisiin on luotu monia erilaisia EDI-formaatteja. Azets Document Solutionsissa käytämme pääasiassa EHF:a.

Yhteystiedot

Haluan Azetsin asiantuntijan ottavan minuun yhteyttä liiketoimintaprosessien digitoimiseen ja resurssien skannaamiseen liittyen.

Puhelin: 

Skannauspalvelu: +358 50 371 16 74 

Myynti: +358 40 151 69 89

Osoite:

Postiosoite: Azets Document Solutions Oy, PL 1, 80020 Kollektor scan

Käyntiosoite: Azets Document Solutions Oy, Kirkkokatu 25 a, 80100 Joensuu

Laskutusohje

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.