raportointityökalu
 
 
 

Raportointityökalu

Azets Discover on raportointialusta, joka mullistaa koko organisaation tietotyön. Raportit opastavat käyttäjää tulkitsemaan tietoja ja kehittämään tämän tiedonlukutaitoja.

Nyt voit kokeilla työkalua ilmaiseksi! Tilaa tunnukset sähköpostiisi.

 

Ajantasaista ja laadukasta informaatiota Azets Discover raportointityökalulla

Johtamista tukevan tiedon määrä on harvoin ongelma keskisuurissa yrityksissä. On kuitenkin hyvin tavallista, että yritysten bisneskriittinen liiketoimintatieto on hajallaan useissa eri järjestelmissä. Tämä johtaa siihen, että johtamisen kannalta oleellinen informaatio on vaikeasti koottavissa tai ainakin aikaa vievää sekä vaikeasti hahmotettavissa erilaisina taulukkoina.

Avaamme raportointiratkaisuillamme asiakasyrityksillemme uusia mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Puemme liiketoiminnan tiedot helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon dashboardeiksi. Päätöksenteon tukena toimivat raportit edistävät asiakkaitamme mm. strategisten tavoitteiden saavuttamisessa, asiakkuuksien hallinnassa ja riskienhallinnassa. Dashboardien käyttöönotto sujuu ilman sen suurempia käyttöönottoprojekteja hyvin nopeasti ja ketterästi. 

Ratkaisun ominaisuuksia

  • Moderni SaaS-ratkaisu, jossa hyödynnetään uusinta BI-teknologiaa
  • Reaaliaikainen raportointi eri liiketoimintojen johdon käytettävissä
  • Ongelmanratkaisukeskeinen analytiikka
  • Monipuoliset analyysitasot

Helppo ostaa ja ottaa käyttöön

  • Nopea ja kustannustehokas käyttöönotto
  • Ei softalisenssejä eikä käyttöönottoprojekteja
  • Selkeä hinnoittelu
  • Asiantuntija tarvittaessa tukena lukujen analysoinnissa

Olemme rakentaneet valmiin raportointiratkaisun taloushallinnon ja HR:n tarpeisiin. Tutustu taloushallinnon dashboardiin ja HR-dashboardiin.

accounting-illustration.jpg

Tutustu asiakkaamme kokemuksiin raportointityökalun hyödyistä

Azets vastaa Helsingin kiinteistöpalveluiden palkanlaskennasta sekä toimittaa HR-järjestelmän, M2-matkalaskujärjestelmän ja Azets Discover -raportointityökalun. 

"Azets Discoverilla on tällä hetkellä äärimmäisen iso merkitys pitkän tähtäimen henkilöstösuunnitelman ja koulutussuunnitelman tekemisessä. Pystymme luomaan sen avulla erilaisia trendejä ja esimerkiksi ennustamaan eläköitymisiä", kertoo Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden hallintojohtaja Sari Hänninen.

Azets Cozone helpottaa työpäivääsi. Lue lisää Azets Cozone portaalista.

Aloita maksuton koekäyttö!

Haluatko kokeilla Azets Discover -raportointityökalua ja tutustua sen ominaisuuksiin? Se käy helposti ja on sinulle täysin maksutonta.

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin demoympäristöön, jolla pääset tutustumaan raportointialustaan ja raportteihin. Koekäyttö ei sido sinua mihinkään. 

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.