raportointityökalu
 
 
 

Raportointityökalu

CoZone Discover on raportointialusta, joka mullistaa koko organisaation tietotyön. Raportit opastavat käyttäjää tulkitsemaan tietoja ja kehittämään tämän tiedonlukutaitoja.

 

Ajantasaista ja laadukasta informaatiota CoZone Discover raportointityökalulla

Johtamista tukevan tiedon määrä on harvoin ongelma keskisuurissa yrityksissä. On kuitenkin hyvin tavallista, että yritysten bisneskriittinen liiketoimintatieto on hajallaan useissa eri järjestelmissä. Tämä johtaa siihen, että johtamisen kannalta oleellinen informaatio on vaikeasti koottavissa tai ainakin aikaa vievää sekä vaikeasti hahmotettavissa erilaisina taulukkoina.

Avaamme raportointiratkaisuillamme asiakasyrityksillemme uusia mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Puemme liiketoiminnan tiedot helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon dashboardeiksi. Päätöksenteon tukena toimivat raportit edistävät asiakkaitamme mm. strategisten tavoitteiden saavuttamisessa, asiakkuuksien hallinnassa ja riskienhallinnassa. Dashboardien käyttöönotto sujuu ilman sen suurempia käyttöönottoprojekteja hyvin nopeasti ja ketterästi. 

Ratkaisun ominaisuuksia

  • Moderni SaaS-ratkaisu, jossa hyödynnetään uusinta BI-teknologiaa
  • Reaaliaikainen raportointi eri liiketoimintojen johdon käytettävissä
  • Ongelmanratkaisukeskeinen analytiikka
  • Monipuoliset analyysitasot

Helppo ostaa ja ottaa käyttöön

  • Nopea ja kustannustehokas käyttöönotto
  • Ei softalisenssejä eikä käyttöönottoprojekteja
  • Selkeä hinnoittelu
  • Asiantuntija tarvittaessa tukena lukujen analysoinnissa

accounting-illustration.jpg

Olemme rakentaneet valmiin raportointiratkaisun taloushallinnon ja HR:n tarpeisiin.

Tutustu taloushallinnon dashboardiin

Tutustu HR-dashboardiin

Tutustu asiakkaamme kokemuksiin raportointityökalun hyödyistä

Azets vastaa Helsingin kiinteistöpalveluiden palkanlaskennasta sekä toimittaa HR-järjestelmän, M2-matkalaskujärjestelmän ja CoZone Discover -raportointityökalun. 

"CoZone Discoverilla on tällä hetkellä äärimmäisen iso merkitys pitkän tähtäimen henkilöstösuunnitelman ja koulutussuunnitelman tekemisessä. Pystymme luomaan sen avulla erilaisia trendejä ja esimerkiksi ennustamaan eläköitymisiä", kertoo Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden hallintojohtaja Sari Hänninen.

 

 

CoZone helpottaa työpäivääsi. Lue lisää CoZone portaalista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.