raportointityökalu
 
 
 

Raportointityökalu

Azets Discover on raportointityökalu, joka yhdistää liiketoimintatiedon organisaation eri järjestelmistä helposti tulkittavaan muotoon. Selkeistä raporteista näet trendit ja tunnistat poikkeamat vaivattomasti.

Nyt voit kokeilla työkalua demoympäristössä ilmaiseksi! Tilaa tunnukset sähköpostiisi.

Ajantasaista ja laadukasta informaatiota Azets Discover raportointityökalulla

Nykyaikaisissa organisaatioissa haaste ei ole tiedon puute, vaan pikemminkin päinvastoin. On kuitenkin hyvin tavallista, että kriittinen liiketoimintatieto on hajallaan useissa eri järjestelmissä ja se on vaikeasti tulkittavassa muodossa. 

Azets Discover kokoaa tiedot selkeään muotoon

Azets Discover on Business Intelligence (BI) -raportointialusta, joka kokoaa yrityksesi liiketoiminnan luvut päätöksenteon tueksi. Se hakee tiedot eri järjestelmistä ja yhdistää ne valmiiksi raporteiksi automaattisesti. Voit lisäksi tehdä säätöjä raportteihin itse.

Azets Discoveriin voi koota liiketoiminnan eri osa-alueiden tiedot esimerkiksi:

 • taloustiedot
 • HR-tiedot
 • toiminnanohjausjärjestelmän tiedot

Saat Azets Discover -raportointityökalun käyttöösi sujuvasti ilman suurta käyttöönottoprojektia, nopeasti ja ketterästi.

Raportointityökalu on käyttäjäystävällinen

Azets Discoverissa tiedot ovat helposti luettavassa ja käsiteltävässä muodossa dashboardeissa. Voit valita graafisen muodon tai taulukon välillä tutkiessasi tietoja. Muutamalla klikkauksella pääset syvemmälle lukuihin ja voit analysoida tietoja yksityiskohtaisesti. Esimerkiksi myyntianalyysiraportilta voit tutkia tietyn tuotteen suurimpia asiakkaita.

Raportit tukevat päätöksentekoa

Raporteista havaitset mahdolliset poikkeamat ja selvität lukujen taustalla olevat syy-seuraussuhteet, mikä tukee päätöksentekoa. Raportit auttavat sinua mm. strategisten tavoitteiden seurannassa, asiakkuuksien hallinnassa ja riskienhallinnassa. 

 

accounting-illustration.jpg

Ratkaisun ominaisuuksia

 • Moderni SaaS-ratkaisu, jossa hyödynnetään uusinta BI-teknologiaa
 • Reaaliaikainen raportointi 
 • Eri käyttäjäryhmille on omat raporttinsa
 • Ongelmanratkaisukeskeinen analytiikka
 • Monipuoliset analyysitasot
 • Automaattiset ilmoitukset, jos määritetty raja-arvo ylittyy

Helppo ostaa ja ottaa käyttöön

 • Nopea ja kustannustehokas käyttöönotto
 • Ei ohjelmistolisenssejä ja käyttöönottoprojekteja
 • Selkeä hinnoittelu
 • Asiantuntija tarvittaessa tukenasi lukujen analysoinnissa

Olemme rakentaneet valmiit raportointiratkaisut taloushallinnon ja HR:n tarpeisiin. Tutustu taloushallinnon dashboardiin ja HR-dashboardiin.

Tutustu asiakkaamme kokemuksiin raportointityökalun hyödyistä

Azets vastaa Helsingin kiinteistöpalveluiden palkanlaskennasta sekä toimittaa HR-järjestelmän, M2-matkalaskujärjestelmän ja Azets Discover -raportointityökalun. 

"Azets Discoverilla on tällä hetkellä äärimmäisen iso merkitys pitkän tähtäimen henkilöstösuunnitelman ja koulutussuunnitelman tekemisessä. Pystymme luomaan sen avulla erilaisia trendejä ja esimerkiksi ennustamaan eläköitymisiä", kertoo Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden hallintojohtaja Sari Hänninen.

Azets Cozone helpottaa työpäivääsi. Lue lisää Azets Cozone portaalista.

Tutustu demoversioon ilmaiseksi

Haluatko kokeilla Azets Discover -raportointityökalua ja tutustua sen ominaisuuksiin? Se käy helposti ja on sinulle täysin maksutonta.

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin demoympäristöön, jolla pääset tutustumaan raportointialustaan ja raportteihin. Tutustuminen ei sido sinua mihinkään. 

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.