Palkanlaskentaohjelma näytöllä
 
 
 

Palkanlaskentaohjelma

Etsitkö palkanlaskentaohjelmaa yrityksellesi?

Modernin palkanlaskentaohjelman ja osaavan kumppanin avulla huolehdit, että palkanmaksu, yrityksen yksi tärkeimmistä prosesseista, sujuu tehokkaasti, oikein ja ajallaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Palkanlaskennan taustalla tarvitaan monenlaista tietoa, joiden kerääminen, hallinnointi ja hyödyntäminen onnistuu parhaiten automaatiota hyödyntävän, pilvipohjaisen palkanlaskentaohjelman avulla. Palkanlaskennan tarvitsemia tietoja ovat esimerkiksi työtunnit, verotiedot, lomat, poissaolot ja työsuhteeseen liittyvät tiedot, samoin eri alojen työehtosopimuksilla on keskeinen merkitys. 

Palkanlaskentaa ohjaa muuttuva lainsäädäntö. Pilvipalveluna toimivan palkanlaskentaohjelman etuna on, että ohjelmassa olevat tiedot ovat aina ajan tasalla. Ohjelmistotoimittajat päivittävät ohjelmaan lakisääteiset muutokset mukaan lukien TES-muutokset. Palkanlaskija voi luottaa aina ohjelman ajantasaisuuteen.

palkanlaskentaohjelma

Modernin palkanlaskentaohjelman etuja ovat

  • automaatio, jonka avulla palkanlaskennan prosessi on tehokas ja inhimillisten virheiden mahdollisuus pienenee
  • ajantasainen ja virheetön tiedonsiirto, kun esimerkiksi tulorekisteriin ilmoitettavat tiedot hoituvat palkanlaskentaohjelmalla automaattisesti
  • tietojen helppo käytettävyys esimerkiksi silloin, kun yrityksen johto tai talousyksikkö kaipaavat tietoja palkanlaskennasta
  • mahdollisuus muodostaa helposti kokonaiskuva palkanlaskennasta yritystasolla
 

Yhteistyömme konkreettisena hyötynä näen ensinnäkin sen, että pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme paremman käyttäjäkokemuksen Mepco Palkat -järjestelmän avulla.

Mari Salanne
Head of People Operations, Fujitsu Finland Oy

Palkanlaskentaohjelman valinta

Palkanlaskentaan on tarjolla runsaasti erilaisia ohjelmistovaihtoehtoja. Oman yrityksen ja toimialan yritystarpeet kannattaa nostaa valintakriteereissä korkealle. Mitä paremmin palkanlaskentaohjelma vastaa yrityksen palkanlaskennan tarpeeseen, sitä sujuvampi prosessi on. Nyrkkisääntönä voisi olla, että mitä vähemmän manuaalisia toimenpiteitä palkanmaksu vaatii, sen virheettömämpää se on.

Palkanlaskentaohjelman valinnassa huomioitavia asioita:

  • Yrityksen koko ja toimiala: markkinoinnilla on useita niin sanottuja yleisohjelmia, jotka soveltuvat suurimpaan osaan yritysten tarpeista tai jotka voi räätälöidä sopivaksi
  • Työehtosopimuksen sovellettavuus: varmista, että yrityksessäsi sovellettava TES löytyy palkanlaskentaohjelmasta tai sen saa sinne
  • Yrityksen tarve: riittääkö yrityksellesi, että palkanlaskentaohjelmassa on ajantasaiset luku- ja prosenttiarvot, korvaussummat, luontoisedut yms. vai kaipaatteko vaikkapa sitä, että ohjelma osaa tehdä viranomaisilmoitukset ja toimittaa palkkalaskelmat työntekijöille. 
Opas: Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanlaskennan ulkoistusopas

Yleisimmin palkanlaskennan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys tarjoaa myös ne palkanlaskentaohjelmat, joita tarvitaan palkkapalvelun tuottamiseen. Tämä mahdollistaa toiminnan tehokkuuden, koska toimittajalla on jo olemassa toimivat prosessit ja järjestelmät sekä palkanlaskennan asiantuntijat tähän tarkoitukseen.
Lataa ilmainen opas download icon

Palkanlaskentaohjelma tarpeittesi mukaisesti

Azetsin kokeneet palkanlaskennan ammattilaiset palvelevat yrityksiä monipuolisissa palkanlaskennan tarpeissa aina tavallisesta palkanmaksusta monimutkaisiin, syvällistä osaamista vaativiin konserni- ja muihin tapauksiin saakka. Palkanlaskentaohjelman valitsemme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Palkanlaskennan palvelutuotantomme pohjalla Azetsilla käytämme mm. SD Worx, Mepco-, Netvisor- ja L7 -palkanlaskentaohjelmia. 

Hoidamme yli miljoona palkkalaskelmaa vuodessa. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.