Mies kirjautuu HR-järjestelmään kännykällä
 
 
 

HR-järjestelmä yrityksesi tarpeisiin

Tehokas HR-järjestelmä vapauttaa aikaasi strategisesti keskeisiin tehtäviin.

Liiketoimintaa tukevat HR-kokonaisratkaisut.

 
 

HR-järjestelmällä parempaa henkilötietojen hallintaa 

HR-järjestelmä helpottaa henkilöstöön liittyvän tiedon hallintaa kokoamalla ne yhteen paikkaan. Henkilötietojen ajantasaisuus paranee, kun tiedot ovat helposti päivitettävissä HR:n, esimiesten ja työntekijöiden toimesta.

Manuaalinen tietojen päivittäminen useampaan järjestelmään poistuu. Tiedot siirtyvät integraatioiden avulla suoraan HRM-järjestelmästä kaikkiin muihin tarvittaviin järjestelmiin, kuten palkanlaskentaan tai matka- ja kululaskujärjestelmään. Koska HR master data on muiden järjestelmien käytettävissä, raportointi ja tietojen analysointi ovat aidosti liiketoiminnan tukena. Raportointi on helppoa, henkilöstötiedot aina ajan tasalla ja oikeiden henkilöiden saatavilla.

Kaikki henkilötiedot yhdessä paikassa

Kun henkilötiedot löytyvät yhdestä paikasta, tietojen ylläpitämiseen ja HR-rutiineihin kuluu vähemmän aikaa. Tehokas henkilötietojärjestelmä vapauttaa aikaasi strategisesti keskeisiin tehtäviin, kuten henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen. 

  • Kaikki henkilötiedot ovat kootusti yhdessä paikassa
  • HR-rutiineihin kuluu vähemmän aikaa
  • Tieto oikeiden henkilöiden saatavilla ja käsiteltävissä
  • HR-tiedot siirtyvät järjestelmästä toiseen automaattisesti
  • Ajan tasalla oleva raportointi mahdollistaa tietojen analysoinnin
  • Henkilötietosuoja on ajan tasalla
  • Tiedot on helppo päivittää asianosaisten toimesta
  • Tiedon laatu on virheettömämpää ja ajantasaista

EU:n tietosuoja-asetus, GDPR, astui voimaan 25.5.2018. HR-järjestelmä mahdollistaa GDPR tietosuoja-asetuksen noudattamisen kattavien lokitietojen ja käyttöoikeuksien avulla.

Asiantuntijat apunasi HR-järjestelmän valinnassa ja integroinnissa 

Vankka kokemuksemme HR-palveluista, palkanlaskennasta, järjestelmistä sekä talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen yhdistelmistä auttaa meitä löytämään sopivimman palkka- ja HR kokonaisratkaisun yrityksenne tarpeisiin. HR-järjestelmän valinta tehdään tarvekartoituksen pohjalta ja samassa yhteydessä mietimme tarvittavat järjestelmäintegraatiot prosessien tehostamiseksi. Palkka- ja HR-järjestelmäintegraatiot ovat osa HR-osaamistamme. Saat sekä HR- ja palkkapalvelut että järjestelmät kokonaisratkaisuna yhden katon alta.

Voit ostaa kauttamme myös pelkän HR-järjestelmän. Oppaastamme saat parhaat vinkit sopivimman HR-järjestelmän valintaan.

Lataa veloitukseton HR-järjestelmän valintaopas.

lataa opas

 

Tiedätkö, mitä asioita kannattaa huomioida HR-järjestelmän käyttöönottoprojektissa?

Autamme sinua onnistumaan. Lataa vinkit käyttöönottoon oheisesta oppaasta.

Lataa opas

HR-järjestelmän valinta

Harkitsetko HR-/HRM-järjestelmän käyttöönottoa?

Mikä järjestelmä palvelisi yritystäsi liiketoiminnan kokonaisuuden kannalta optimaalisesti? Mikäli harkitset HR- tai HRM-järjestelmän käyttöönottoa, autamme sinua sen valinnassa, käyttöönotossa ja integroinnissa yrityksesi muihin järjestelmiin. Meillä on vahva osaaminen mm. Mepco HRM, Saima, HR ja Sympa HR järjestelmistä. Katsomme tapauskohtaisesti, mikä järjestelmä sopii parhaiten juuri sinun organisaatiosi HR ratkaisuksi.

Mepco HRM

Mepco HRM-järjestelmä koostuu kolmesta osa-alueesta: rekrytointi, palkat ja HRM/HRD. Lue Mepco HRM-järjestelmästä

Saima HR

Saima HR-järjestelmä on edullinen valmisohjelma, joka sisältää kattavat työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Lue Saima HR-järjestelmästä.

Sympa HR

Sympa HR on joustava ja moderni HR-järjestelmä, jossa HRM, HRD sekä rekrytointi yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Lue Sympa HR-järjestelmästä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.