Mies kirjautuu HR-järjestelmään kännykällä
 
 
 

HR-järjestelmä

HR-järjestelmä on työkalu tehokkaaseen henkilötietojen hallintaan. HR-järjestelmä helpottaa henkilöstöön liittyvän tiedon hallintaa kokoamalla ne yhteen paikkaan.

HR-järjestelmä vapauttaa aikaasi strategisesti keskeisiin tehtäviin. Saat kauttamme liiketoimintaasi tukevat HR-kokonaisratkaisut.

 

HR-järjestelmällä parempaa henkilötietojen hallintaa 

HR-järjestelmä on työkalu tehokkaaseen henkilötietojen hallintaan. HR-järjestelmä helpottaa henkilöstöön liittyvän tiedon hallintaa kokoamalla ne yhteen paikkaan. Manuaalinen tietojen päivittäminen useampaan järjestelmään poistuu. Henkilötietojen ajantasaisuus paranee, kun tiedot ovat HR-järjestelmässä helposti päivitettävissä HR:n, esimiesten ja työntekijöiden toimesta. HR-järjestelmä vapauttaa aikaasi strategisesti keskeisiin tehtäviin, kuten henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen. 

Tiedot siirtyvät integraatioiden avulla suoraan HRM-järjestelmästä kaikkiin muihin tarvittaviin järjestelmiin, kuten palkanlaskentaan tai matka- ja kululaskujärjestelmään. Koska HR master data on muiden järjestelmien käytettävissä, raportointi ja tietojen analysointi ovat aidosti liiketoiminnan tukena. Raportointi on helppoa, henkilöstötiedot aina ajan tasalla ja oikeiden henkilöiden saatavilla.

HR-järjestelmän hyödyt tiivistetysti

  • Kaikki henkilötiedot ovat kootusti yhdessä paikassa
  • HR-rutiineihin kuluu vähemmän aikaa
  • Tieto on oikeiden henkilöiden saatavilla ja käsiteltävissä
  • HR-tiedot siirtyvät järjestelmästä toiseen automaattisesti
  • Ajan tasalla oleva raportointi mahdollistaa tietojen analysoinnin
  • Tiedot on helppo päivittää asianosaisten toimesta
  • Tiedon laatu on virheettömämpää ja ajantasaista
  • Henkilötietosuoja on ajan tasalla
  • Mahdollistaa GDPR tietosuoja-asetuksen noudattamisen kattavien lokitietojen ja käyttöoikeuksien avulla

Asiantuntijat apunasi HR-järjestelmän valinnassa ja integroinnissa 

Vankka kokemuksemme HR-palveluista, palkanlaskennasta, järjestelmistä sekä talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen yhdistelmistä auttaa meitä löytämään sopivimman palkka- ja HR kokonaisratkaisun yrityksenne tarpeisiin. HR-järjestelmän valinta tehdään tarvekartoituksen pohjalta ja samassa yhteydessä mietimme tarvittavat järjestelmäintegraatiot prosessien tehostamiseksi. Palkka- ja HR-järjestelmäintegraatiot ovat osa HR-osaamistamme. Saat sekä HR- ja palkkapalvelut että järjestelmät kokonaisratkaisuna yhden katon alta.

Voit ostaa kauttamme myös pelkän HR-järjestelmän. Oppaastamme saat parhaat vinkit sopivimman HR-järjestelmän valintaan.

Lataa veloitukseton HR-järjestelmän valintaopas.

lataa opas

 

Tiedätkö, mitä asioita kannattaa huomioida HR-järjestelmän käyttöönottoprojektissa?

Autamme sinua onnistumaan. Lataa vinkit käyttöönottoon oheisesta oppaasta.

Lataa opas

HR-järjestelmän valinta

Harkitsetko HR-/HRM-järjestelmän käyttöönottoa?

Mikä järjestelmä palvelisi yritystäsi liiketoiminnan kokonaisuuden kannalta optimaalisesti? Mikäli harkitset HR- tai HRM-järjestelmän käyttöönottoa, autamme sinua sen valinnassa, käyttöönotossa ja integroinnissa yrityksesi muihin järjestelmiin. Meillä on vahva osaaminen mm. Mepco HRM ja Sympa HR järjestelmistä. Katsomme tapauskohtaisesti, mikä järjestelmä sopii parhaiten juuri sinun organisaatiosi HR ratkaisuksi.

Sympa HR

Sympa HR on joustava ja moderni HR-järjestelmä, jossa HRM, HRD sekä rekrytointi yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Lue Sympa HR-järjestelmästä.

Mepco HRM

Mepco HRM-järjestelmä koostuu kahdesta osa-alueesta: palkat ja HRM/HRD.
Lue Mepco HRM-järjestelmästä

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.