Mies istuu pöydän reunalla ja tekee kahvia pressopannulla
 
 
 

Työajanhallinta

Työajanhallintajärjestelmät ja palvelut parempaan työajanhallintaan.

Kaikki palvelut työajanhallinnanjärjestelmän hankinnasta sen käyttöönottoon.

 

Työajan seuranta ja työvoiman hallinta yrityksesi tarpeisiin

Tavoitteenamme on tehostaa organisaationne työajan ja työvoiman hallintaa markkinoiden parhailla työajan- ja työvoimanhallintajärjestelmillä. Tunnemme järjestelmien lisäksi työajanhallinnan toiminnalliset ja lakisääteiset vaatimukset. Autamme teitä valitsemaan yrityksenne nykytilanteeseen parhaiten soveltuvan järjestelmän, joka kattaa myös tulevaisuuden tarpeet. 

Huolehdimme tarvittaessa koko järjestelmävalinnan kartoitus- ja hankintaprosessista sisältäen toiminnallisen ja teknisen vaativuusmäärittelyn, kilpailutuksen ja tarjousprosessin. Otamme vastuun käyttöönoton sujuvuudesta, hoidamme loppukäyttäjien koulutuksen ja toimimme pääkäyttäjien tukena. Saat kauttamme myös kokonaiskäyttöönotot sisältäen palkanlaskennan, HR:n ja työajanhallinnan järjestelmät yhtenä projektina. Teemme myös tarvittavat integraatiot muihin järjestelmiin.

Tilanteesta ja tarpeesta riippuen käytämme järjestelmiin jo tekemiämme vakioituja ratkaisuja tai räätälöimme ne yksityiskohtaisesti yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Markkinoiden parhaat työajan seuranta- ja työvoiman hallintajärjestelmät

Olemme valinneet kumppaneiksemme tämän hetken markkinoiden parhaita työajanhallintajärjestelmiä. Kerro asiantuntijoillemme, mitä odotat työajan ja työvoiman hallinnalta. Kartoitamme yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Quinyx ja Quinyx Light

  • Quinyx työvuorosuunnitteluun ja optimointiin 
  • Quinyx Light työajanseurantaan ja -raportointiin

 Lue lisää Quinyxistä

piirroskuva työvuorosuunnittelusta

puhelin ikoni  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.