Työajanhallinta kuntoon. Mies istuu pöydän reunalla ja tekee kahvia pressopannulla.
 
 
 

Työajanhallinta

Työajanhallintajärjestelmät ja palvelut parempaan työajanhallintaan.

Kaikki palvelut työajanhallinnanjärjestelmän hankinnasta sen käyttöönottoon.

Tehoa organisaatioiden työajan ja työvoiman hallintaa 

Työajanhallinta, työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu organisaatiosi tarpeisiin. Tavoitteenamme on tehostaa organisaationne työajan ja työvoiman hallintaa markkinoiden parhailla työajanhallinta- ja työvoimanhallintajärjestelmillä.

Tunnemme järjestelmien lisäksi työajanhallinnan ja -seurannan toiminnalliset ja lakisääteiset vaatimukset. Otamme vastuun työajanhallintajärjestelmän käyttöönoton sujuvuudesta, teknisistä ratkaisuista ja toteutuksesta, hoidamme loppukäyttäjien koulutuksen ja toimimme pääkäyttäjien tukena.

Laajat integraatiomahdollisuudet

Tarjoamme ohjelmisto- ja integraatioratkaisut eri kokoisten organisaatioiden työajanhallinnan tarpeisiin. Saat palkanlaskennan, HR:n ja työajanhallintajärjestelmän käyttöönoton yhtenä projektina. Kokemuksemme kattaa Sympa, Mepco ja Personec W integraatiot. Teemme myös tarvittavat integraatiot muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjausjärjestelmiin.

Hyödynnämme laajasti järjestelmien API-rajapintaa, ohjelmistorobotiikkaa ja automatisoimme prosesseja järjestelmien välillä. Tarjoamiemme pilvipohjaisten työajanhallinta-, työajanseuranta- ja työvuorosuunnittelujärjestelmien ohjelmistojen versiopäivitykset ovat globaaleja ja siten käytettävissäsi välittömästi.

Markkinoiden parhaat työajanhallinta-, työajanseuranta- ja työvoiman hallintajärjestelmät

Olemme valinneet kumppaneiksemme tämän hetken markkinoiden parhaita työajanhallintajärjestelmiä. Kerro asiantuntijoillemme, mitä odotat työajan ja työvoiman hallinnalta. Kartoitamme yrityksellenne sopivan ratkaisun. 

Quinyx

  • työvuorosuunnitteluun ja optimointiin
  • työajanseurantaan ja -raportointiin

Quinyx on markkinajohtaja työvoimanhallinnan pilvipohjaisissa palveluissa. Lue lisää Quinyxistä

Linkity

  • työvuorosuunnitteluun, työaikaseurantaan ja poissaolojen hallintaan

Linkity on suomalainen pilvipohjainen työajanhallintajärjestelmä. Lue lisää Linkitystä

Specsavers logo
Valitsimme Azetsin palkanlaskennan, koska heillä oli vakuuttavat referenssit kaupan alasta niin palkkahallinnon kuin järjestelmien osalta. Saamamme tuki Quinyxin käyttöönotossa ja kouluttamisessa on auttanut meitä toimimaan sujuvammin ja tehokkaammin. Myös Quinyxin palkkatulkintaan ja palkanlaskennan laatuun olemme olleet tyytyväisiä. Suosittelen Azetsia!
Terhi Anttila, Finance Controller Specsavers Finland

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.