Mies istuu pöydän reunalla ja tekee kahvia pressopannulla
 
 
 

Työajanhallinta

Työajanhallintajärjestelmät ja palvelut parempaan työajanhallintaan.

Kaikki palvelut työajanhallinnanjärjestelmän hankinnasta sen käyttöönottoon.

 

Työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu orgnisaatiosi tarpeisiin

Tavoitteenamme on tehostaa organisaationne työajan ja työvoiman hallintaa markkinoiden parhailla työajan- ja työvoimanhallintajärjestelmillä. Tunnemme järjestelmien lisäksi työajanhallinnan toiminnalliset ja lakisääteiset vaatimukset. Otamme vastuun käyttöönoton sujuvuudesta, teknisistä ratkaisuista ja toteutuksesta, hoidamme loppukäyttäjien koulutuksen ja toimimme pääkäyttäjien tukena.

Laajat integraatiomahdollisuudet

Tarjoamme ohjelmisto- ja integraatioratkaisut eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Saat palkanlaskennan, HR:n ja työajanhallintajärjestelmien käyttöönotot yhtenä projektina. Kokemuksemme kattaa Sympa, Mepco ja Personec W integraatiot. Teemme myös tarvittavat integraatiot muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjausjärjestelmiin.

Hyödynnämme laajasti järjestelmien API-rajapintaa, ohjelmistorobotiikkaa ja automatisoimme prosesseja järjestelmien välillä. Tarjoamiemme pilvipohjaisten työajanseuranta- ja työvuorosuunnittelujärjestelmien ohjelmistojen versiopäivitykset ovat globaaleja ja siten käytettävissäsi välittömästi.

Markkinoiden parhaat työajan seuranta- ja työvoiman hallintajärjestelmät

Olemme valinneet kumppaneiksemme tämän hetken markkinoiden parhaita työajanhallintajärjestelmiä. Kerro asiantuntijoillemme, mitä odotat työajan ja työvoiman hallinnalta. Kartoitamme yrityksellenne sopivan ratkaisun. 

Quinyx ja Quinyx Light

  • Quinyx työvuorosuunnitteluun ja optimointiin 
  • Quinyx Light työajanseurantaan ja -raportointiin

Quinyx on markkinajohtaja työvoimanhallinnan pilvipohjaisissa palveluissa. 

 Lue lisää Quinyxistä

Specsavers logo

“Valitsimme Azetsin palkanlaskennan, koska heillä oli vakuuttavat referenssit kaupan alasta niin palkkahallinnon kuin järjestelmien osalta. Saamamme tuki Quinyxin käyttöönotossa ja kouluttamisessa on auttanut meitä toimimaan sujuvammin ja tehokkaammin. Myös Quinyxin palkkatulkintaan ja palkanlaskennan laatuun olemme olleet tyytyväisiä. Suosittelen Azetsia!”

Terhi Anttila Finance Controller Specsavers Finland

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.