dsBuffer.bmp.png

Tilinpäätöskausi lähestyy ja monella taloushallinnon tekijällä alkaa vuoden kiireisin aika. Mielessäsi voi pyöriä kysymyksiä, että menikö kaikki oikein ja saadaanko tämä varmasti valmiiksi ajallaan. Pahimmassa tapauksessa aika voi valua juoksevan kirjanpidon ajan tasalle saattamiseen.

Näin ei tarvitse olla!

Tilinpäätös syntyi vaivattomasti ilman yötöitä ja sterssiä, kun lorem ipsum...Sain apua lorem ipsum
Talousjohtaja

Ovatko nämä asiat agendalla sinun tilinpäätöksessäsi?

  • Tiedätkö jo nyt, miltä tulos tulee näyttämään?
  • Miten varautua tulevaisuuden suunnitelmiin tilinpäätöksessä?
  • Tilinpäätösennuste: miltä tunnusluvut näyttävät, tarvitaanko taseen järjestelyjä?
  • Olemme hakemassa rahoitusta ensi keväänä, onko jotain kehityskohtia?
  • Kannattaisiko tehdä muutoksia investointien käsittelyyn tilinpäätöksessä?
  • Onko kassassa rahaa lomapalkkojen maksamiseen? Lomavelkojen jaksotus.
  • Onko ennakkovero maksettu oikein?

Kaikki kunnossa vai iskikö paniikki?

Ole yhteydessä ennenkuin paniikki iskee. Saat meiltä asiantuntija-apua itse tilinpäätöksen tekemiseen, konsultointiapua ja lakipalveluita. 

mobile-phone-at-sign.svgOta yhteyttä CTA

 

Ennakointi varmistaa tilinpäätöksen sujuvuuen

Oheiselle työlistalle on koottuna keskeisiä asioita, joihin on hyvä paneutua yhdessä oman taloushallinnon asiantuntijasi kanssa ennakoivasti

Lataa muistilista ja varmista, että asiat ovat tehty

Oheiseen muistilistaan voit merkitä tehtävä tehtävältä kaikki tilinpäätökseen kuuluvat työvaiheet ja asiat. Näin varmista, että kaikki on tehtynä hyvissä ajoin.
Lataa check-lista download icon

Apua tilinpäätökseen

Meiltä Azetsilta saat apua, oli sinulla sitten yksittäisiä kysymyksiä tilinpäätöstä koskien tai tarve saada joku tekemään kanssasi päivittäistä työtä. Autamme varmistamaan, että tilintarkastajan saapuessa kaikki on tehty oikein ja valmiina. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Asiakkaamme kertovat

"Tilinpäätös sujui vaivattomasti, Al contrario del pensamiento popular, el texto de Lorem Ipsum no es simplemente texto aleatorio. Tiene sus raices en una pieza cl´sica de la literatura del Latin, que data del año 45 antes de Cristo, haciendo que este adquiera mas de 2000 años de antiguedad...."

"Azetsin taloushallinnon asiantuntija neuvoi... lorem ipsum"

"Tilintarkastaja sanoi, sain apua... Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto."