Mies istuu pöydän kulmalla ja lukee iPadia
 
 
 

Asiakkaamme kertovat

Tutustu asiakkaidemme palkanlaskennan ulkoistus- ja kehitystarinoihin.
 
Palkanlaskennan asiakkaamme toimivat kaikilla toimialoilla ja ovat kaiken kokoisia organisaatioita. Asiakkaamme hyödyntävät palkanlaskennan lisäksi usein myös muita Azetsin asiantuntijapalveluita.

Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluille ketterät palkka- ja HR-palvelut 

Helsingin yliopisto kilpailutti kesällä 2017 ulkoistetut palkkapalvelut sekä HR-järjestelmähankinnan 1.1.2018 aloittavalle Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle. Haussa oli kumppani, joka pystyy ulkoistettujen palkkapalveluiden lisäksi tarjoamaan tarvittaessa myös muita HR-palveluita sekä luomaan uudelle yhtiölle ketterät, sujuvat ja sähköiset HR-prosessit yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Projekti Azetsin kanssa starttasi lokakuussa 2017 prosessien ja toimintamallien määrittelyllä ja jatkui tiivistahtisena vuoden loppuun, jolloin uuden yhtiön esimiehet ja henkilöstö koulutettiin HR-käytäntöihin sekä Mepco HRM Webin itsepalvelutoiminnallisuuksien käyttöön. Ulkoistetut palkkapalvelut käynnistettiin tammikuussa 2018.

”Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Azetsin kanssa. Käyttöönottoprojekti sujui laadukkaasti ja aikataulussa uuden yhtiön perustamiseen liittyvistä kiireistämme huolimatta. Azetsin asiantuntemuksen ja vinkkien avulla saimme luotua prosessit, jotka helpottavat arkipäiväämme”, kertoo henkilöstöpäällikkö Sari Hänninen Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluista.

”Olemme iloisia, että Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut valitsi meidät kumppanikseen osaamisemme ja kattavan palvelutarjontamme perusteella. Tuemme mielellämme asiakkaitamme prosessien ja palveluiden muotoilemisessa siten, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasyritystemme liiketoimintaa”, toteaa Azetsin toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.

Azets vastaa Salomaa Yhtiöiden taloushallinnosta ja palkanlaskennasta

Salomaa Yhtiöt ostaa Azetsilta kaikki taloushallinnon palvelut ostolaskujen käsittelystä, kirjanpidosta tilinpäätökseen ja konsernitilinpäätökset sekä palkanlaskennan.

Tärkeitä asioita kumppanivalinnassa oli Azetsin kyky ottaa yritysryhmä haltuun nopealla aikataululla sekä halu ja resurssit teknologisten innovaatioiden hyödyntämiseen.

Katso Salomaa Yhtiöiden tarina.

 

Mikäli video ei näy, päivitä sivu. 

Kokonaisvaltaista palkkapalvelua, viimeisintä teknologiaa

Palkanlaskentapalvelumme on kokonaisvaltaista. Se sisältää kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Huolehdimme myös palkka- ja työsuhdeasioihin liittyvästä neuvonnasta.

Tarjoamme asiakkaillemme työvälineet täysin sähköisen palkanlaskentaprosessin toteuttamiseen. Mahdollistamme myös palkanlaskennassa syntyvän tiedon valjastamisen päätöksenteon käyttöön monipuolisen analytiikan ja älykkäiden dashboardien avulla. 

 

Lue lisää asiakastarinoita

Palmia ulkoisti palkanlaskennan ja uudisti HR-prosessit

Palmia

Lue referenssi

Tecnotree ulkoisti palkanlaskentapalvelut

Technotree  

Lue referenssi

Herkko Valkama

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella niin kerromme lisää:

Herkko Valkama
Director, HR and Payroll Services

Kirsi Ikonen

Kirsi Ikonen
Manager, HR and Payroll Services

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.