Mies istuu pöydän kulmalla ja lukee iPadia
 
 
 

Asiakkaamme kertovat

Tutustu asiakkaidemme palkanlaskennan ulkoistus- ja kehitystarinoihin.

Palkanlaskennan asiakkaamme toimivat kaikilla toimialoilla ja ovat kaiken kokoisia organisaatioita. Asiakkaamme hyödyntävät palkanlaskennan lisäksi usein myös muita Azetsin asiantuntijapalveluita.

Palkkapalvelut Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle

Helsingin yliopisto kilpailutti ulkoistetut palkkapalvelut sekä HR-järjestelmähankinnan Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle. Haussa oli kumppani, joka pystyy ulkoistettujen palkkapalveluiden lisäksi tarjoamaan tarvittaessa myös muita HR-palveluita sekä luomaan uudelle yhtiölle ketterät, sujuvat ja sähköiset HR-prosessit yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Projekti Azetsin kanssa starttasi prosessien ja toimintamallien määrittelyllä ja jatkui tiivistahtisena vuoden loppuun, jolloin uuden yhtiön esimiehet ja henkilöstö koulutettiin HR-käytäntöihin sekä Mepco HRM Webin itsepalvelutoiminnallisuuksien käyttöön. 

”Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Azetsin kanssa. Käyttöönottoprojekti sujui laadukkaasti ja aikataulussa uuden yhtiön perustamiseen liittyvistä kiireistämme huolimatta. Azetsin asiantuntemuksen ja vinkkien avulla saimme luotua prosessit, jotka helpottavat arkipäiväämme”, kertoo henkilöstöpäällikkö Sari Hänninen Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluista.

”Olemme iloisia, että Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut valitsi meidät kumppanikseen osaamisemme ja kattavan palvelutarjontamme perusteella. Tuemme mielellämme asiakkaitamme prosessien ja palveluiden muotoilemisessa siten, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasyritystemme liiketoimintaa”, toteaa Azetsin toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.

Azets vastaa Salomaa Yhtiöiden taloushallinnosta ja palkanlaskennasta

Salomaa Yhtiöt ostaa Azetsilta kaikki taloushallinnon palvelut ostolaskujen käsittelystä, kirjanpidosta tilinpäätökseen ja konsernitilinpäätökset sekä palkanlaskennan. Tärkeitä asioita kumppanivalinnassa oli Azetsin kyky ottaa yritysryhmä haltuun nopealla aikataululla sekä halu ja resurssit teknologisten innovaatioiden hyödyntämiseen.

Katso Salomaa Yhtiöiden tarina.

Kokonaisvaltaista palkkapalvelua, viimeisintä teknologiaa

Palkanlaskentapalvelumme on kokonaisvaltaista. Se sisältää kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Huolehdimme myös palkka- ja työsuhdeasioihin liittyvästä neuvonnasta.

Tarjoamme asiakkaillemme työvälineet täysin sähköisen palkanlaskentaprosessin toteuttamiseen. Mahdollistamme myös palkanlaskennassa syntyvän tiedon valjastamisen päätöksenteon käyttöön monipuolisen analytiikan ja älykkäiden dashboardien avulla. 

Lue lisää asiakastarinoita

Palmia ulkoisti palkanlaskennan ja uudisti HR-prosessit

Palmia

Lue asiakastarina

Tecnotree ulkoisti palkanlaskentapalvelut

 

Technotree  

Lue asiakastarina

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.