Nainen rakentaa palikoilla käsissään
 
 
 

Sopivat järjestelmät henkilöstöasioiden hoitoon

Huolellinen, objektiivinen HR-järjestelmän valintaprosessi ja asiantunteva projektipäällikkö varmistavat yrityksellesi parhaat työkalut esihenkilöiden ja HR:n tarpeisiin.

Konsultoimme järjestelmien valinnassa HR:n tarpeisiin

Kasvoiko yrityksesi isoksi? Tai onko edessä vaihto uuteen HR-järjestelmään? Autamme sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi soveltuvan HR-, rekrytointi-, työajanhallinta-, matkustuksenhallinta- tai palkanlaskentajärjestelmän. Tarpeestasi riippuen, autamme alkuun tai kuljetamme läpi valinnan ja tuemme käyttöönotossa. Saat meiltä myös avun integroinnissa muihin yrityksesi järjestelmiin.  

  • Tarpeet ja toiveet järjestelmälle
  • Nykyiset ja soveltuvat järjestelmät
  • Järjestelmän vaatimusmäärittely ja ohjauskriteerit
  • Toimittajademot
  • Päätösehdotus ja suositukset valittavaksi järjestelmäksi

Käyttöönoton tuessa toimimme yhteyshenkilönä asiakkaan ja järjestelmätoimittajan välillä. Autamme määrittelemään asiakkaan tarpeita, rakentamaan tarkoituksenmukaista kokonaisuutta ja valmentaa asiakkaan edustajia.

  • Projektipäällikkö tai projektiasiantuntija resurssina
  • Ammattilainen huolehtimaan käyttöönoton onnistumisesta
  • Pääkäyttäjä järjestelmälle 

Käyttäjätuessa autamme asiakkaan pääkäyttäjää kaikissa järjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Voimme toimia myös järjestelmän pääkäyttäjänä.

Järjestelmätoimittaja- ja pääkäyttäjäpalveluiden osalta edustamme HR-järjestelmistä Sympaa ja Saimaa sekä rekrytointijärjestelmistä ReachMeeta ja Recruiteeta.

Harkitsetko henkilötietojärjestelmän hankintaa tai uusimista?

Oppaastamme saat parhaat vinkit HR-järjestelmän valintaan. Lataa veloitukseton opas.

lataa opas

Mitä asioita kannattaa huomioida HR-järjestelmän käyttöönottoprojektissa? Lataa veloituksettomat vinkit hyödyksesi HR-järjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon oheisesta oppaasta.

Lataa opas

HR-järjestelmän valinta

Tutustu järjestelmiin asiantuntijan johdolla

Tutustu HR-asiantuntijan johdolla HR-järjestelmiin ja niiden välisiin eroihin. Saat hyvän käsityksen siitä, millainen järjestelmä palvelisi parhaiten yrityksenne tarpeita. Lue lisää HR-järjestelmistä.

Varaa demo

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.