Azetsin verkkosivustot käyttävät evästeitä, joiden avulla saat paremman käyttökokemuksen. Tutustu ilmoitukseen yksityisyydensuojasta saadaksesi lisää tietoa evästeistä sekä siitä, miten voit halutessasi poistaa ne käytöstä.

OK

Visma.net Expense matkalaskuohjelma

Kysy lisää

 
 
 

Visma.net Expense matkalaskuohjelma  siellä missä sinäkin

Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla - niin älypuhelimella, kannettavalla tietokoneella kun tabletilla. Matkalaskujen syöttäminen käy näppärästi ja kuitit voi lähettää ohjelmaan Visma Attach -mobiiliapplikaatiolla. Myös luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Oikeat tiliöinnit, verottajan á-hinnat ja päivän valuuttakurssit löytyvät Expensestä automaattisesti.

Hyväksyntäprosessi on helppo. Hyväksyjä hyväksyy tai hylkää laskun helposti yhdellä klikkauksella. Kaikki tiedot kiertävät järjestelmässä sähköisesti. Hyväksyjä saa automaattisen ilmoituksen tarkistamista odottavista laskuista sähköpostitse. Hyväksyntäketjussa voi olla yksi tai useampi hyväksyjä/tarkastaja ja se voidaan määritellä useiden kriteereiden mukaan. Hyväksyntään löytyy Visma Manager –mobiiliapplikaatio, jolla laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.

Azets Work -integraatiolla entistäkin helpompaa matkalaskujen hallintaa

Azets Work on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin yrityksesi välillä. Azets Workin SSO-integraatio on mahdollista toteuttaa Visma.net Expenseen. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä pääsee helposti yksillä tunnuksilla kirjautumaan Expenseen Azets Workin kautta.

Tutustu Azets Work -portaaliin

Expense matkalaskuprosessi toimii seuraavasti

  1. Käyttäjä syöttää matka- ja kululaskut järjestelmään.

  2. Hän skannaa liitteen Visma Attachilla tai liittää sen tietokoneeltaan ja liittää laskulle mahdolliset luottokorttitapahtumat.

  3. Tarkastaja käsittelee laskun web-käyttöliittymän tai Visma Managerin kautta.

  4. Laskut siirtyvät odottamaan maksatusta ja ne maksetaan ulos sovitun aikataulun mukaisesti.

  5. Järjestelmä luo maksatusaineistot pankkiohjelmaa varten ja kirjanpitoaineiston taloushallinnon järjestelmää varten.

  6. Vuosittain järjestelmästä saadaan luotua verottajan vuosi-ilmoitus.

Expense saa tarvittavat tiedot useasta lähteestä. Pankista tuodaan päivän valuuttakurssit ja luottokorttiostokset. Verohallinnon á-hinnat päivärahoille ja km-korvauksille ovat aina ajan tasalla. Käyttäjien perustiedot kuten seurantakohteet ja tilit saadaan määriteltyä valmiiksi esimerkiksi palkkajärjestelmän tietojen perusteella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.