Mies tekee  matkalaskut mobiililla
 
 
 

Visma.net Expense -matkalaskuohjelma

Sähköistä matkalaskujen hallintaa Visma.net Expense -matkalaskuohjelmalla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Matkalaskuohjelma – siellä missä sinäkin

Visma.net Expense -matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla - niin älypuhelimella, kannettavalla tietokoneella kun tabletilla. Matkalaskujen syöttäminen käy näppärästi ja kuitit voi lähettää ohjelmaan Visma Employee -mobiiliapplikaatiolla. Myös luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Oikeat tiliöinnit, verottajan á-hinnat ja päivän valuuttakurssit löytyvät Expensestä automaattisesti.

Hyväksy matkalaskut helposti

Hyväksyntäprosessi on helppo. Hyväksyjä hyväksyy tai hylkää laskun helposti yhdellä klikkauksella. Kaikki tiedot kiertävät järjestelmässä sähköisesti. Hyväksyjä saa automaattisen ilmoituksen tarkistamista odottavista laskuista sähköpostitse. Hyväksyntäketjussa voi olla yksi tai useampi hyväksyjä/tarkastaja ja se voidaan määritellä useiden kriteereiden mukaan. Hyväksyntään löytyy Visma Manager –mobiiliapplikaatio, jolla laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.

Visma.net Expense -matkalaskuprosessi toimii seuraavasti

  1. Käyttäjä syöttää matka- ja kululaskut järjestelmään. Hän skannaa liitteen Visma Employeen avulla tai liittää sen tietokoneeltaan ja liittää laskulle mahdolliset luottokorttitapahtumat.
  2. Tarkastaja käsittelee laskun web-käyttöliittymän tai Visma Managerin kautta.
  3. Laskut siirtyvät odottamaan maksatusta ja ne maksetaan ulos sovitun aikataulun mukaisesti.
  4. Järjestelmä luo maksatusaineistot pankkiohjelmaa varten ja kirjanpitoaineiston taloushallinnon järjestelmää varten.
  5. Ilmoitus kansalliseen tulorekisteriin luodaan ja lähetetään suoraan matkalaskujärjestelmästä.

Visma.net Expense saa tarvittavat tiedot useasta lähteestä. Pankista tuodaan päivän valuuttakurssit ja luottokorttiostokset. Verohallinnon á-hinnat päivärahoille ja km-korvauksille ovat aina ajan tasalla. Käyttäjien perustiedot kuten seurantakohteet ja tilit saadaan määriteltyä valmiiksi esimerkiksi palkkajärjestelmän tietojen perusteella.

 

lataus

Azets Cozone -integraatiolla entistäkin helpompaa matkalaskujen hallintaa

Azets Cozone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin yrityksesi välillä. Azets Cozonen SSO-integraatio on mahdollista toteuttaa Visma.net Expenseen. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä pääsee helposti yksillä tunnuksilla kirjautumaan Expenseen Azets Cozonen kautta.

Tutustu Azets Cozone -portaaliin

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.