CoZonesta tulee Azets Cozone
 
 
 

CoZonesta tulee Azets Cozone

 

 

Azets kasvaa ja asiakasportaalimme nimetään nyt Azets Cozoneksi. Uusi logo otetaan käyttöön 31. toukokuuta yhdessä muutaman muun visuaalisen päivityksen kanssa, jotka parantavat käyttäjäkokemusta.

azets_cozone_logo.jpg

 

Miksi muutamme CoZone-nimen Azets Cozoneksi?

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa asiakasportaalimme uuden nimen olevan Azets Cozone. Nimenmuutos on osa visiotamme tulla yhdeksi kattavaksi palveluntarjoajaksi, yhdeksi Azetsiksi. Seuraava vaihe on nyt yhdenmukaistaa maailmanlaajuinen digitaalinen asiakasportaalimme Azets-brändin alle.

Azets Cozone on tärkeä vaihe koko yrityksellemme erinomaisten asiakaskokemusten luomisessa ja eurooppalaisten toimijoiden haastamisessa. Sisällyttämällä ohjelmistomme Azetsin alle voimme nyt tarjota asiakkaillemme yhden yritysportaalin kautta korkealaatuiset palvelumme. Jatkamme edelleen kehittämistä, palvelemme suurempia markkinoita ja varmistamme jatkuvan kasvun, jotta voimme tarjota sinulle parhaan asiakasportaalin ja tukea menestystäsi.

Mikä muuttuu?

  • Portaalin nimi ja logo
  • Visuaalinen ilme kirjautumissivulla ja mobiilisovelluksessa
  • Portaalin URL-osoite: cozone.azets.com
  • Kaikki automaattiset Azets Cozonesta lähetetyt sähköpostiviestit, kuten palkkalaskelmat, salasanapyynnöt ja tervetuloa-viestit, saapuvat jatkossa @azets.com-osoitteista.

Löydät edelleen kaikki hyvät asiat olemassa olevasta portaalista, mutta siellä on muutama visuaalinen parannus. Azets Cozone itse tuntuu hyvin tutulta nimen ja logon vaihdon jälkeen.

 

login-az-cz-preview.png

 

Täytyykö sinun tehdä mitään?

Jos käytät mitä tahansa cozone.com-verkkotunnuksen sovellusta verkkoselaimen kautta, sinut ohjataan samaan sovellukseen mutta azets.com-verkkotunnukseen. Mikään ei muutu tietojesi tai kirjautumistietojesi mukaan. Jos sinulla on integraatioita Azets Cozoneen, ne jatkavat toimintaansa kuten aiemmin.

Palomuurit ja roskapostikansiot

Kaikkien asiakkaiden on varmistettava, että palomuurit sallivat sekä verkko- että sähköpostiliikenteen azets.com-sivustolle ja sieltä. Varmista myös, että azets.com-palvelun sähköpostit eivät päädy roskapostikansioihin. Suosittelemme edelleen, että sallit pääsyn sivustolle cozone.com ja sieltä, kunnes olet varma, että kaikki liikenne on siirretty.

Päivitä kirjanmerkit

Suosittelemme, että päivität selaimesi kirjanmerkit uusilla URL-osoitteilla 31. toukokuuta alkaen, vaikka vanhat URL-osoitteet ohjaavatkin käyttäjän uuteen verkkotunnukseen.

Tekniset tiedot

azets_cozone_links_fi.jpg

Kysymykset ja vastaukset

Toivomme, että pidät uudesta brändi-ilmeestä ja jatkat asikasportaalimme hyödyntämistä! Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten nämä muutokset vaikuttavat sinuun ja yritykseesi, ota yhteyttä Azets-yhteyshenkilöösi.

Ystävällisin terveisin,

Azets Cozone -tiimi

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.