Mies lähettää viestiä kännykällä
 
 
 

Tilitoimisto Lappeenranta

Asiantuntijat, palvelut ja työkalut taloushallinnon tehostamiseen.

Tilitoimisto Lappeenranta

Osoite
Mannerheiminkatu 5 53900 LAPPEENRANTA
Puhelin

Azets Lappeenranta kartta

Kaikki tarvitsemasi tilitoimistopalvelut

Azetsin tilitoimistosta Lappeenrannasta saat kaikki tarvitsemasi tilitoimistopalvelut, sähköisen taloushallinnon, raportoinnin sekä modernit työkalut. Löydät kirjanpidon asiantuntijat yrityksellesi meiltä. Huolehdimme, että käytössäsi ovat reaaliaikaiset talous- ja johdonraportit, budjetit ja ennusteet. 

Asiantuntijamme ovat tukenasi yrityksesi talouden suunnittelussa sekä seurannassa tuoden taloushallintoonne viimeisintä osaamista, neuvoja ja opastusta. 

Kuva: Tilitoimisto sijaitsee Rakuunamäellä, joka on entinen varuskunta-alue Lappeenrannan keskustassa. Toimistorakennus on alun perin 1920-luvulla talliksi rakennettu, ja se jakautuu "puupäähän" (kirjanpito) ja "betonipäähän" (palkanlaskenta). Paikalla on majaillut aikoinaan 116 Rakuunarykmentin hevosta, nyt suurin piirtein saman verran Azetsin taloushallinnon asiantuntijoita!

Lue lisää tilitoimistopalveluistamme

Tilitoimisto Azets Lappeenranta, toimisto Rakuunamäellä

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.