top banner image
 
 
 

Miksi vastuullisuuteen tulisi kiinnittää huomiota juuri nyt?

Maksuton webinaari

18.2.2021 klo 10:00-10:45

 

 
Vastuullisuus osana yrityksen liiketoimintaa on kasvava trendi ja moni organisaatio on ottanut ensimmäisiä askelia vastaamaan muuttuvaan kysyntään. Niin asiakkaat, yhteistyökumppanit, sidosryhmät kuin viranomaisetkin odottavat yhä laajempia toimia taloudellisten, ympäristöllisten ja sosiaalisten vaikutusten raportoinnissa, sekä ammattimaisempaa että systemaattisempaa lähestymistä vastuullisuutta kohtaan.
 
Tässä Azetsin webinaarissa kuulet, mitä hyötyjä voit saada vastuullisuuden kehittämisestä osana liiketoimintaasi, miten huomioit taloudellisen, ympäristöllisen ja sosiaalisen vaikutuksen toiminnassasi, ja miksi vastuullisuudesta kannattaa raportoida, vaikka se ei ole vielä kaikille yhtiöille lakisääteistä. Saat myös vinkkejä, miten vastuullisuustyö kannattaa aloittaa. 
 
Webinaaria isännöivät Azetsin Manager Nora Ojala ja vastuullisuusasiantuntija Leonard Breukers.
 
Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan live-webinaariimme.

Rekisteröidy tässä

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Webinaariin osallistuaksesi tarvitset internetyhteyden. Osallistuminen tapahtuu sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen linkin kautta. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava laitteen sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Nora Ojala

Nora Ojala
Manager
nora.ojala@azets.com

Leonard Brukers

Leonard Breukers
Sustainability Developer
leonard.breukers@azets.com