Kättä päälle työehtosopimukseen
 
 
 

Työehtosopimusoikeuden perusteet

Webinaaritallenne

Ota työehtosopimusten perusteet haltuusi asiantuntijoidemme johdolla

Saat vastauksen mm. alla oleviin kysymyksiin:

  • Mistä tiedän, onko alallamme noudatettava työehtosopimus normaalisitova vai yleissitova nyt, kun vaikkapa metsäteollisuudessa on mennyt pakka uusiksi?
  • Onko kaikkea TESissä kirjattua pakko noudattaa? Esimerkiksi matkakustannusten korvaaminen ja päivärahat: olen kuullut, että jossain yrityksissä maksetaan pienempää päivärahaa kuin meillä. Onko meidänkin mahdollista maksaa pienempää päivärahaa, kuin verohallinnon ohjeistamat maksimimäärät?
  • Onko meidän pakko noudattaa juuri tätä työehtosopimusta, mikä meillä on nyt käytössä? Voisimmeko vaihtaa sen johonkin toiseen?

Lataa webinaaritallenne sähköpostiisi veloituksetta.

Tutustu myös työsuhdejuridiikan palveluihimme.

Webinaarin TES-asiantuntijoina toimivat

Marja Tuokko

Marja Tuokko

Senior HR Advisor
Marjalla on 15 vuoden kokemus HR-tehtäväkentästä ja viimeiset 10 vuotta on hurahtanut HR:n johto- ja kehitystehtävien parissa. Marja on monissa liemissä keitetty ammattilainen, ja vuosien varrella laaja kattaus eri toimialoja ja työehtosopimuksia on tullut tutuksi. Marja auttaa asiakkaitaan erilaisissa HR-kysymyksissä, aina pienistä pulmista koko HR-toiminnon starttaukseen tai kehittämiseen.

Mika Pahlsten

Senior Legal Advisor
Mikalla on 20 vuoden kokemus työoikeudesta ja HR-tehtävistä ja työssään hän neuvoo asiakkaita monentyyppisissä työoikeudellisissa ongelmissa.

 

webinar_image_1.jpg

Lataa videotallenne jättämällä yhteystietosi

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.