Asiantuntija antaa neuvoja varojenjaon toteuttamiseen
 
 
 

Osakeyhtiön varojenjaon sudenkuopat

Webinaaritallenne

 

 

Oletko aina jakanut osakeyhtiön varoja väärin? Varojen kotiuttamista osakeyhtiöstä säädellään tarkasti paitsi osakeyhtiölaissa, myös verolainsäädännössä. Virheellinen menettely voidaan käsitellä laittomana varojenjakona ja veroseuraamukset veronkorotuksineen saattavat olla ankaria. Oikeaoppinen varojenjako näkyy siis suoraan osakkeenomistajan kukkarossa säästettyinä euroina.
 
Tässä webinaarissa käsittelemme yleisiä sudenkuoppia osakeyhtiön varojenjaossa ja annamme vinkkejä ikävien yllätysten välttämiseksi. Saat arvokasta tietoa muun muassa:
  • miten varoja voidaan jakaa osakeyhtiölain ja tuloverolain näkökulmasta
  • milloin kyseessä voi olla peitelty osingonjako
  • milloin SVOPin palautus verotetaan osingonjakona ja milloin luovutuksena
  • minkälainen riski piilee vuokrissa ja lainoissa yhtiön ja omistajien välillä?
Webinaari sopii sinulle, joka kaipaat lisätietoa osakeyhtiön varojenjaosta sekä verotuksellisista riskeistä tai olet yhtiön osakkeenomistaja tai hallituksen jäsen. Saat selväsanaisia ohjeita ja neuvoja varojenjaon toteuttamiseen niin, että varojenjako tehdään lakien ja säädösten mukaisesti.
 
Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.
 

Webinaarin asiantuntijat

Reijo Korpela

Reijo Korpela

Senior Consultant, Azets
Reijo toimii vastuullisena neuvonantajana Azetsilla yhtiöverotuksen saralla. Reijolla on yli 30 vuoden kokemus taloushallinnon, tilintarkastuksen ja verotuksen kysymyksistä.

Totti Hämäläinen

Legal Advisor, Azets
Totti toimii Azetsilla juristina tarjoten neuvontaa yhtiö-, vero- ja sopimusasioissa. Totilla on useamman vuoden kokemus sekä pienten yhtiöiden että pörssiyritysten kanssa työskentelystä.

Katso webinaaritallenne jättämällä yhteystietosi:

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.